125

До Айти

преди 2 години

Добре де, знаем че си си излъгал или си инвестират в този комплекс и все го рекламираш. Ама я ми обясни месото откъде го вземаш - от биооранжерията ли? И кой ти изхвърля кофите - те също ли са ваксинирани, че си толкова смел?

124

Анонимен

преди 2 години

Време е за преброяване на болните от незивисими броячи. Щото тези от МЗ лъжат.

123

Анонимен

преди 2 години

Бойко 12 години ни ваксаше с беззаконие, корупция и всяккави далавери!

122

До Ивелин Михайлов

преди 2 години

И колко от разболелите се от миокардит умряха? Явно се притеснявате за страничен ефект, който се лекува, но не се притеснявате от 40 000 починали до момента от корона вирус?

121

Анонимен

преди 2 години

Никакво ваксиниране!

120

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

119

До Готин

преди 2 години

А ти ако беше внимавал в училище, щеше да разбереш, че на 1 ваксиниран починал се падат по 10 неваксинирани. Ако не си разбрал, ваксините са безплатни, а едно погребение почва от 1500 лева.

118

Анонимен

преди 2 години

До 158: Не съм си и мислел, че ше пропуснеш да се подкрепиш напълно. Шизофрения се нарича.

117

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна пита защо не пишете за стотиците ваксъри, които се разболяха от миокардит?

116

Плебей

преди 2 години

Ако може да се вярва на данните въобще то значи има спад и то сериозен в броя на заразените поне . Информация винаги се дава некоректно. Акцентира се на броя заразени , но не се пояснява броят на тестовете ,което е много важно. А именно - 5200 заразени ,но при 53000 !!! НАПРАВЕНИ ТЕСТА! Което е около десет %. Предишните седмици имаше пак по толкова заразени ,но извадка от 25000 теста . Което си е около 20%. Явно е, че драматичните и разтърсващи новини се продават ,но не ви прави чест!

115

Исторически парк

преди 2 години

Ако Бойко Болгароубиецът беше на власт сега ваксинацията щеше да е насилствена! Той сам си каза, ако бях аз досега 60% от матриала да съм го ваксал!

114

До 157

преди 2 години

Казваш част от истината, кото означава, че лъжеш. Неваксинираните се заразяват много повече от ваксинираните и много повече разнасят заразата. Това е тънкия момент, за който страхуващите се да се ваксинирате никога не говорите.

113

Софиянец

преди 2 години

Аз пък си имам европейска здравна застраховка в тогедър и като ме хвана короната имах придружител от Тогедър, който веднага ме уреди в токуда, лекуваха ме с моноклонални антитела и платих 0лв за всичко, защото съм ЗАСТРАХОВАН. На мои познати в същата болница им казаха няма легла, познайте защо ;) Ама байган ю има пари за цигари и рикия, но няма пари да си застрахова собственото ЗДРАВЕ.

112

Пак 150 умрели....

преди 2 години

БРАВО РАДЕВ, НА. УСПЕШНОТО ТИ УПРАВЛЕНИЕ...... ХАХАХА

111

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече неваксинирани, толкова повече епидемията ще се разраства и ще умират повече хора. Заради неваксинираните умират както неваксинирани, така и ваксинирани, разбира се неваксинираните умират в пъти повече. За да не умират ваксинираните, трябва да няма неваксинирани.

110

До Анонимен

преди 2 години

Напълно подкрепям 129. Че и се сърите, дето "уж сте задавали адекватни въпроси" - какво ви е адекватното бе, една мисъл не можете да формулирате, а от данните вадите само това, което ви устройва? Антиваксъри, ***! Тъкмо така ще вдигнете IQ-то на нацията.

109

Анонимен

преди 2 години

149 разковничето е в това че всички се заразяват и всички разнасят и заразяват. Ето тук е моментът. Защото след като е така, значи ваксината е само в твоя защита и поради това не може да става основание за привилегия в обществото. Ваксинирания с тия сертификати е двойно по-опасен за обществото, защото се мисли за недосегаем. Болен може да заразява на всякъде, защото го пускат на всякъде, а и не се пази както един неваксиниран, например. Подхода за ограничаване е абсолютно грешен!

108

Анонимен

преди 2 години

Ако не службите, друг ще го намери.

107

до македон

преди 2 години

Абе вие не пишете ли на македоската азбука (т.е. на българската). Нали вие сте я измислили. По вашите земи нали така. Срамувате ли се от нея?

106

Чичо

преди 2 години

Трябва да се наложат пълни рестрикции на неваксинираните и пълна свобода за ваксинираните!