239

Буци малък

преди 2 години

До Радев жаалъкЗащото уци си избърса задните части с нея преди това

238

Радев жаалък

преди 2 години

Радев, остави закачките с Борисов и кажи защо се изплю върху Контитуцията?

237

Падаря

преди 2 години

Внуците на комунистите се връщат от "гнилия" запад за да лапат.Вече не са с автомати и гранати,а с костюми по 10 хиляди долара и дипломи от най-добрите университети на лошия запад .С тези дипломи са усвоили до съвършенство кражбата и укриването на парите без да ги лови съд....

236

До 250/245

преди 2 години

Нали се разбрахме?Дайте нещо по свежо,това не хваща окото!!!

235

баце

преди 2 години

Този пак се размириса. Буци, изтаковано ако не се бърка и човърка щото почва да смърди повече. Вземи млъкни , че ставаш още по жалък.

234

Жалък факт

преди 2 години

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.

233

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 238 "и в какво се състои катастрофата би ли ми обяснил?" Ако си толкова нагъл да ме питаш този въпрос, това може да е само човек, който умишлено е "пропуснал" "работата" на Служебното правителство и неговите членове, дори преди официално да вземат властта. Такъв човек няма нужда от "убеждаване". Той е ясен.

232

До244

преди 2 години

Слабо,слабо,Седларов,дайте нещо по свежо!!!!

231

До 246

преди 2 години

Фактът, че вярваш на есна доказана мутра като Борисов вече говори много за теб.

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 239 "Анонимен, естественно че ще има ваксини за бракуване бе, Баце поръча от ефтиното "кафе" на Астра колкото за целия балкански полуостров :)" Откъде знаеш, че са "от евтиното кафе"? МЗ не дава такава информация. Всъщност, до вчера МЗ изобщо не беше казало, че такива има, а вече радевите тррролове знаете и от кои са. Как ли сте "предположили"? ТОВА беше целта на Баце, да ви извади кирливите ризи на показ. А ние продадохме на Норвегия от хубавите ваксини, не от "кафето".

229

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТой не е просто крадлив и страхлив егоист, а много хора затриха, включително и хора , гласували за него и хора, които му помогнаха да вземе властта, злобен, отмъстителен.

228

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

227

Анонимен

преди 2 години

РапонЬ,стягай багажа,тоя път яко те хванаха за крадливите топки,отърване Няма!

226

ДА ВИ НЕМА

преди 2 години

Бориов ПОВЕЧЕ НИКОГА ПЕРМИЕР!!! НИКОВА ВЕЧЕ НА ВЛАСТ!

225

Тиквата е посмешище

преди 2 години

Този пръст преди пресконференцията е бил на друго място...

224

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, естественно че ще има ваксини за бракуване бе, Баце поръча от ефтиното "кафе" на Астра колкото за целия балкански полуостров :), пак добре че успяха да се продадът някакви количества

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, и в какво се състои катастрофата би ли ми обяснил? няма ваксини ли? ами има, който желае може да си сложи, не се правят достатъчно тестове ли? ами не, правят се на ден толкова колкото твоя Баце правеше на месец, аз не виждам катастрофа, катастрофа беше когато Баце затвори за 2 месеца цялата държава, когато сложи КПП-та и огради детските площадки и парковете като концлагери, това беше катастрофа и затова народа му поиска оставката

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235 "Аййй стига сте п.л.ю.л.и по Баце,макар и крадлив той пак си остава глуууповат,от дека да знае,че ваксините имат удължен срок?" МЗ обаче хич не са "глуповати". Яко мълчаха за това, че има 200 хиляди ваксини за бракуване и още не дават информация за това на колко им изтича срока на годност в близко бъдеще. Явно трябва да разчитаме на честната дума на нативаксъра Кацаров, че ще се правят правилните неща. Между другото, той днес каза, че "има план".

221

Анонимен

преди 2 години

Аййй стига сте п.л.ю.л.и по Баце,макар и крадлив той пак си остава глуууповат,от дека да знае,че ваксините имат удължен срок?

220

БГ

преди 2 години

Вината е там, че гласувах за Вас......Мисля да не се чувствам скоро, виновен вече!