129

Анонимен

преди 2 години

До Ами, да...Ще минем и без 60/40 , както до сега , на мойта фирма и една стотинка не е давано от герб , все не сме отговаряли , на НЯКАКВИ изисквания ... ТА , МЕРСИ !Това не е най-важното !

128

Анонимен

преди 2 години

Няма причина да няма локдаун. При нас за последната година почти не са се променили нещата и няма как да се сравняваме с останалите. Те, дори и да имат нови случи, не се налага да влизат в болница. Защо миналата година имаше, а сега - няма да има?! Само заради изборите нали

127

До Калеко

преди 2 години

За този проблем има решение калеко - взимаш парите в банкноти по 500 евро и намаляш обема им 20 пъти. Демек вместо 8 кубични метра, както твърдиш, ще станат 0,4 кубични метра, с други думи - едно гардеробче. Не ви ли учат на тия пинизи в ГЕРБ?

126

Чек

преди 2 години

По-добре локдаун за всички,отколкото дискриминация.

125

Анонимен

преди 2 години

Фолксваген уволни 30 хил работници.

124

Ртгхййкккиии

преди 2 години

То няма вирус с име ковидВече сме към зимата и се появи грипътСпрете да лъжите народа ваксината за която се говори не е вечна така махайте забраните за да няма локдаунЛъжци такива

123

Анонимен

преди 2 години

За съжаление 9ти септември, СССР, болшевиките, ДС и внуците на комунистите насадиха трайно недоверие на българите към ваксините, за това днес сме на последно място. На запад при демокрацията където никога не са имали 9ти септември и СССР хората вече удрят третия бустер и се готвят да удрят и четвърти, а нашите raньовци комунисти още не са ударили и първата ваксина.

122

всичко е то-чно!

преди 2 години

Президентът е железен и последователен , Премиерът ---също ,... предстои и бъдещият Премиер --Кирил Петков да е същият както до сега !ПРИЯТЕН ДЕН НА вожда на герб и герб !

121

Ами, да...

преди 2 години

ЛОКДАУН ЩЕ ИМА ВЕДНАГА СЛЕД ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ, ЗА ДА СЕ УДЪРЖИ ВЛАСТТА НА КОМУНИСТИТЕ..... И СПИРАНЕ НА ПОМОЩИТЕ 60/40..ТЕ И СЕГА НЕ ГИ ПЛАЩАТ...!

120

Анонимен

преди 2 години

До Даа! "Диспут" с "Асенчо"? "Асенчо", ако имаше каквито и да било доказателства, щеше отдавна с Рашков да са осмърдяли всички медии. Нямат и затова искат "дебат", който всъщност ще бъде поредната черна ПР акция на ДС с недоказани обвинения и внушения. Борисов трябва да е луд, за да играе по свирката на ДС и да им угоди да им дава тази възможност. От друга страна Радев се СКРИ от дебат с Герджиков за ИСТИНСКИТЕ проблеми в президеентската институция. Оправда се, че нямал време.

119

Капиталист

преди 2 години

Виновна е комуниската Урсула!

118

До Диана !

преди 2 години

ДианоО , вожда ви пасти да яде пред теб , по ръсене на простотии!

117

Калеко

преди 2 години

Искам само да кажа на извейниците въф форума, че 8 милиарда в пачки по 50 лева са 8 кубични метра пари или това е пълен до горе микробус Фиат Дукато Макси.

116

Резил

преди 2 години

С тия мерки пълзим към глобален комунизъм. Мечтата на дедо Бил и компания. Ние тук знаем какво е комунизъм и ще пропуснем този купон, но нека Запада се забавлява и за нас. Хайде чао

115

Даа!

преди 2 години

До Петолъчка..Не бери грижа за зеленият чорап , по-скоро се изкихай нещо за КАФЯВИЯ чорап , ''вожда'' ви ?Шъ има ли диспут с Асенчо , или шЪ сЪ скриЙ ?

114

Анонимен

преди 2 години

Доскоро при Радев хората умираха в линейките, които разкарваха пациенти в търсене на свободно легло, само и само да не се стигне до случай някой да умре на стълбите от Ковид, но от вчера и това е факт. Разликата е, че сега са много повече, и че сега имаше ваксини и начини да се убеди населението да се ваксинира. Нещо, което тогава нямаше. Радев се е СКРИЛ: не говори за катастрофата в борбата с Ковид.

113

Криво в Целтъ

преди 2 години

Е да бе Стефан, обаче целта не оправдава средствата. Не може да се пребори вирус с социално-икономически мерки. Вирус се бори със здравни мерки. Всичко друго е комунизъм и фашизъм. И не ми излизайте с фразата че някой искал да убива Гaньо. Ако сте се интересували поне малко от история, ще видите, че де факто ДА - има много хора, които искат да убият Гaньо или най-малко да ни ограничат. Искат да го затварят в лагери и прочее. Има такива хора и това се учи по история.

112

Анонимен

преди 2 години

Така ли, а ние мислихме, че целта е да вземете едни пари! На Италия и обещаша над 200 милиарда за този фашизъм със зцелените сертификати, а на нас какво са обещали или са ви ги обещали персонално?!! Продажници!!!

111

Помнете ми думите

преди 2 години

.... когато отново се омаже жестоко, Янев ще заяви, че ни затварят, ЗАЩОТО НЕ СА ИСКАЛИ ДА НИ ЗАТВАРЯТ, като освен абсурда на логиката, ще се добави и индиректното измиване на ръцете от отговорност. Предния път когато се омаза обяви, че ще поеме "политическата отговорност", но такова нещо нямаше. Сега ще го направи пак, със същия резултат: ефективно Радевата военна хунта избива населението и едновременно с това се ПОДИГРАВА на българските граждани, казвайки им, че ще прави каквото си иска.

110

Петолъчка

преди 2 години

Зеления чорап удържа положението само и само да не затвори защото ще издуха креслото на 14 ноември и няма да може с Фиона да лапкат. Пет години им беше много добре той да взима по 15 хилки а тя по 13 хилки на месец и да не правят нищо. Нека да падне първия сняг и тогава глупавия българин ще разбере, че всичко се прави с една единствена цел а тя е колко пари ще се откраднат от бедния и наивен данъкоплатец...