270

Анонимен

преди 2 години

Кире се събуди посред нощ,наметна елека, че навън беше студено, и се запъти към ***. Докато се облекчаваше, усети леко парене в лявото рамо, точно където бяха поставили ваксината."Следят ме", помисли си Кире."Пикае", помисли си Бил Гейтс..."

269

Шоп

преди 2 години

Мой възрастен роднина пенсионер се разболя от КОВИД миналата зима. Беше в много тежко състояние, на кислород, не знам дали не са го интубирали. Едва оцеля човекът! И не беше ваксиниран. Лекуваше го Мангъров. Е, излекува го! И сега пак не е ваксиниран. И не желае да се ваксинира!Е па те така!

268

Анонимен

преди 2 години

Прав/а/ си 288. Затова е този ръст на заболели. Масово се бодат, мотаят се без маски, сякаш са си вкарали елексир за вечен живот. Не знаят, че докато не изградят имунитет са най- много уязвими.

267

българин

преди 2 години

До: Номер 283 Ами да! Не знам какво тъпo пapче трябва да е човек, за да не почувства дори на подсъзнателно ниво oтвpaтителната манипулативна и агресивна кампания да набоцкат цялото население на Европа, Америка и други!Антиваксърите са най-много в САЩ, а там направиха ваксините срещу КОВИД задължителни. Тук още не са! Ако тук има антиваксъри изобщо, трябва да ги търсят в гетата с малцинствено население като Факултето, където редовно избухват епидемии от морбили, защото не са ваксинирани!

266

Анонимен

преди 2 години

"Половината от заразените не са били ваксинирани." Защо акцентирате само на двама антиваксъри?

265

Анонимен

преди 2 години

Първо, това изобщо не са ваксини. Ваксина имат само китайците. Второ, тези генни продукти се появяват за първи път. Дори на учените не им е ясно какво може да предизвикат. Те са в трета фаза на проучвания. Трето, Ковидът има 2 % смъртност. Изобщо не беше повод за такава световна истерия. Четвърто, ваксинираните също са по болници и умират, никой не обяснява защо тогава да се ваксинираме.

264

InHouse M.D.

преди 2 години

При нас лежаха двама ВАКСИНИРАНИ, мъжа в неделя, жената вчера отлетя, ама не видях някъде нещо да пише... Лицевата книга ме пусна в 30 дневен отпуск, че бях започнал всеки ден да качвам снимки от отделението...

263

българин

преди 2 години

"Сега съпрузите са интубирани и свързани към респираторни апарати. Помпи с кислород и апарати за диализа ги държат все още живи." За хемодиализа също изискват информирано съгласие! Майка ми беше така приета от интензивното с направление за хемодиализа преди 9 години когато почина след това. Тогава питах, защото беше много зле, има ли надежда, ако не извършим хемодиализа да оцелее. Казаха ми не, няма шанс. И тогава подписах. А сега? Жив, здрав и прав, да подпиша че съм съгласен да ме боцкат???

262

Анонимен

преди 2 години

Болеста съществува и се изкарва от много хора . За съжаление тя не пробира много . В търговски обект който имам работят 4 човека . Трима са неваксинирани , а един е ваксиниран . Той се разболя и не кара леко вируса . Дано бързо се оправи . Всеки има право на избор . Сигурно има ефект от ваксините , но не е голям .

261

Анонимен

преди 2 години

Подвеждащо, невярно и стряскащо заглавие.Едва ли тези хора нямат направените, особено в детството си, задължителни по имунизационен календар ваксини. А леля ми и братовчедката след 1 игла на Модерна едва преболедуваха Ковид. В момента се чудят за втора доза. Една позната е болна вкъщи, а майка й е в областната ни болница с ковид. И двете с янсен през май тази година.

260

Анонимен

преди 2 години

Имат ли задължителните ваксини против тетанус, шарка, варицела и т.н.? За какви антиваксъри става въпрос ми е много интересно. Само настройват хората един срещу друг. То не беше мъже срещу жени, пушачи срещу непушачи, а сега и тази глупост.

259

Анонимен

преди 2 години

А за половината, които са ваксинирани, ще има ли гръмко заглавие, историята, да ги сочите с пръст?

258

Анонимен

преди 2 години

Простотии. Това са заглавието, статията и медията. Доколкото въобще е медия.

257

Анонимен

преди 2 години

До до 273, 275 Един и същ комплексиран ваксатрол.

256

Анонимен

преди 2 години

хора, които не са се ваксинирали за ковид не са антиваксъри, а са хора, които по някаква причина отлагат или не искат точно тази ваксина, но имат всички други задължителни.антиваксърите са против всички ваксини, не слагат дори задължителните.

255

Установено

преди 2 години

Ваксърите са скритите наркомани от ново поколение ! След всяка доза искат още и още и.....!

254

до 276

преди 2 години

Имаха достатъчно време да се ваксинират. Месеци. Следователно са антиваксъри, като 95% от българския слугинаж е ЕС.

253

Astarot

преди 2 години

Ехееее, пак счупихте ***. Не са се ваксинирали хората и веднага в заглавието са антиваксъри. Пропаднало пропагандистко сайтче...

252

до 273

преди 2 години

Време разделно винаги е имало. Между заможни и имащи (ваксъри) и прости бедняци (антиваксъри).

251

Анонимен

преди 2 години

И за какво приемат плоскоземния български слугинаж в болница?! И без това са пътници. Оставяй да измират на улицата, като истински антиваксъри, които не ги е страх от вируса, и толкова.