586

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя на снимката не е ли Марлон Брандо в Кръстника - точно копие на дон Вито Корлеоне? Тая снимка я кръстете СИК-аджията - цар. Шедьовър е.

585

БОКО ФАЛКОНЯ

преди 2 години

Ами не е ли болен бокича от Хепатит А или В, или от трипер или от поне 100-тина заразни болести? Къде са ми сертификатите от леченията, терапиите, ваксинациите и пр.?

584

българин

преди 2 години

Аз отдавна престанах да се занимавам с този индивид! Отдавна гледам само напред!!!-:))))

583

65

преди 2 години

Ако.................да ,ама не си власт.

582

Будапеща

преди 2 години

Галилео е убит защото беше прав, при Борисов е същото само, че той е още жив...колкото и да не ми допада е абсолютно прав.

581

Стефан

преди 2 години

Търтей смотан когато белия свят затвори стадионите и другите зали ти ги разреши, защото си страхливец, и недей си мисли че хората щеше да са ваксинирани на 70 процента, те не се ваксинират защото НЕ ВЯРВАТ НА НИКОГО, вместо да седнете ВСИЧКИ политически мекерета и да решите КАКВО трябва да се направи ТИ си правиш пи ар със смъртта на хората, как пък няма един да се осмели и да ти каже че така не се прави поне от морална гледна точка, и да знаеш каквото и да плямпаш ти си ПЪТНИК.

580

Будапеща

преди 2 години

Живея в Унгария от Април 2021г , не съм виждал човек с маска, в началото дори ми направиха забележки, че влизам с маска в бензиностанция! Народа е ваксиниран на 80 90% и няма следа от простотията както в Бг.Задължително бг трябва да се ваксинира със закон дори. Но явно сме много като население😭

579

С тоя латекс

преди 2 години

Повече не ни занимавайте.

578

Ал Бънди

преди 2 години

Как само ще реват всички политици скоро.

577

Анонимен

преди 2 години

Търтея пет години спа,сега показва как хубаво му се е отразило президентството! Я каква гуша е направил и как припка по върховете!

576

Анонимен

преди 2 години

Само такива простотии ли умеете,бе! Дай нещо свежо,остроумно! Или сте в кръчмата в гаража! Давай Бойко!

575

Анонимен

преди 2 години

Е какво няма да управляваме,като процентите говорят сами за себе си! ГЕРБ ....и всички останали!

574

Анонимен

преди 2 години

Борисов пак ви вдигна кръвното! Изяде ви хляба! Мачкай Бойко!

573

ФАКТ

преди 2 години

ГЕРБ на Борисов няма да управлява НИКОГА ПОВЕЧЕ.

572

Пръв Нанайси

преди 2 години

Киро ще бие Тиквата.

571

Успокои се

преди 2 години

Държавата се успокои, да. Няма умиращи по стълбите, няма паника, няма протести. Гледаме напред. Сега като си изберем Киро премиер, ще стане хептен спокойно.

570

Анонимен

преди 2 години

Абе, аз питах тук един който много се пеняваше как Борисов бил "упадъка", да каже 2-3 министър председатели, които са били по-добри управляващи от Борисов в най-новата ни история, но нещо тоя человечец изчезна безкрайно, като "забрави" да ги спомене тия мистични успели български политици. Да замолА осталите ДС *** да кажат вместо него, щото иначе ... нали знаете, много празни са тия приказки.

569

Анонимен

преди 2 години

Бойко пак е пръв,пак ще подкара стадото!

568

Роберто Баджо

преди 2 години

Радев ме кефи, че изобщо не се връзва на полемиката на Борисов. Мине не мине та ги побутне с някоя закачка и после не се занимава. Днес вика на една мисирка "Хич не ми е до Борисов" :D Не съм радевист, но трябва да си сляп, да не виждаш, че Радев се държи много по-адекватно от Борисов.

567

USA

преди 2 години

ТЕШКИ ПЦОФНИ СЕ НОСАТ У РОДИНАТА ! ЗА РАДЕФ ЗА БАЦО И ЗА МАИКЯТА НА ВИРОСА !