314

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е на по-малко от година и вия си я слагате. Не сте у ред, казвам ви честно.

313

Анонимен

преди 2 години

Когато математици се опитват да налагат локдаун в държавата, значи нещо не е наред в нея.

312

Анонимен

преди 2 години

От статията става ясно само че 11000-19000 души на ден изобщо не реагират на вируса и вирусът не реагира с тях - ПЪЛНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. Другите 4000 здраво кихат и кашлят и толкова. А за цялото време имаме около 600 нуждаещи се от специално лечение, останалите явноса в положение, нормално за сезонните грипове. За ваксиниране по време на епидемия пък хич не ми се приказва...

311

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 315 Аман от т,р.,.о,.лове. С пеницилин ли щяха да го спрат?

310

Анонимен

преди 2 години

"Точно ! По времето на соца щяха да ваксинират всички за месец ! Във всички посоки тръгват ,,Уаз"ки с мед.сестри - по предприятия , училища , казарми , няма не искам , няма недей ! Антиваксърите нямаше да смеят да пръднат !"------------------Мечтаеш си пак да се върне същия строй, затова така здраво натискаш за ковид диктатура, нали така, другарю?

309

Анонимен

преди 2 години

До ГостДа,но при соца НИКОГА нямаше да ни вкарат такива западни бъркочи,от които пак си болен,а мое да промени гена ни-без никой да носи отговорност!Сертификати като чипове за всеки,роби!Соца се грижеше за здравето на хората още от бебета до стари хора,затова построиха болници даже в селата с истински лекари а не като днешните книжни плъхове Кунчевци и сие охлюви.Соца беше РАЙ и скоро всички ще го разберете овце!

308

1970-та

преди 2 години

Те преди 50 години лекарите в Щатите са рекламирали цигарки. Преди 100 години са смятали Кокаина и радиоактивния Радий за панацея на всички болести, ама с времето истината изплува. Науката не винаги е на прав път. Грешно е да и се доверяваме напълно. Хората имат много лошия навик да повличат крак подир стадото, без да се замислят че по времето на Галилей са вярвали че Земята е плоска и Антиплоскоземци са били горени на кладата, заради съмненията си в дневния ред. Историята се повтаря.

307

0

преди 2 години

То за този локдаун от една седмица се говори в определени среди, има едни 13 милиарда, които да бъдат взети и окрадени до голяма част , но само ако слушкаме раята

306

До 311

преди 2 години

Въпросът е дали е правилно решението ви да не искате ваксинация .Защо все сте опозиция,все рушите,все сте срещу света ???А дали и заради това сте винаги последни във всичко ??Учете се от големите и успелите ,вижда се вие колко можете !

305

ВБЗ

преди 2 години

Щом е нужен затваряйте писна ми от сутрин до вечер едно и също да се меля , а и така може би ще има помощи за засегнатите сектори.

304

Ковид-Експерт

преди 2 години

Незабавно трябва да се възстанови Националния Оперативен Щаб, КПП-тата и декларациите, като най-ефективна мярка против дифузното разпространение на ковида, повсеместно налагане на еднопосочно пешеходно движение, термометрични пунктове и дезинфекционни станции...

303

Анонимен

преди 2 години

До Гост "Точно ! По времето на соца щяха да ваксинират всички за месец ! Във всички посоки тръгват ,,Уаз"ки с мед.сестри - по предприятия , училища , казарми , няма не искам , няма недей ! Антиваксърите нямаше да смеят да пръднат !" Това, което антиваксърите не знаят е, че когато ДС и Радев овладеят окончателно властта, ще се случи точно това. Само методите ще са малко по-рафинирани. Всъщност, ги виждаме в Русия: не уволняват никой, само ги пускат в "безсрочен неплатен отпуск". Удрииииии!

302

До Кире

преди 2 години

Евала, Кире, тъй тъ искам!!!!! Удари една греена ракийка с медец за мен, че тука дет съм таквоз Чудо нема, брате!

301

ВЕРА СУРАШКА

преди 2 години

ЛИПСВА МИ МАНГЪРОВ, ВСЯКА ВЕЧЕР ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВ ДА НИ УСПОКОЯВА СЪС СУПИЧКИ И ЧАЙЧЕТА!

300

Гост

преди 2 години

Точно ! По времето на соца щяха да ваксинират всички за месец ! Във всички посоки тръгват ,,Уаз"ки с мед.сестри - по предприятия , училища , казарми , няма не искам , няма недей ! Антиваксърите нямаше да смеят да пръднат !

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 298 "За сведение испанският грип е в епохата на съвременната медицина. И тя не го е спряла." Ц. За начало на епохата на съвременната медицина се счита откриването и първите употреби на пеницилина. Аман от неграмотници.

298

Анонимен

преди 2 години

Една държава изби норките, защото пренасяли вируса, но не забрани продажбите на кожените палта от тези зверчета! Стига вече с емоциите г-н професор - Дайте реални, а не платени факти!

297

ПУ ТИН

преди 2 години

ЛИПСВА МИ МАНГЪРОВ, ВСЯКА ВЕЧЕР ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВ ДА НИ УСПОКОЯВА СЪС СУПИЧКИ И ЧАЙЧЕТА!

296

ВЕРА СУРАШКА

преди 2 години

ЕЕЕ, БОЙКО НИ ЗАТВОРИ В НАЧАЛОТО И УМИРАХА ПО 2-3ма НА ДЕН, КОГАТО ЕВРОПА БЕШЕ ГРОБИЩЕ. АМА ВСИЧКИ СКОЧИХА, ИСКАЛИ ПРОМЯНА? ГОРЯХА МАСКИ, ХВЪРЛЯХА ЯЙЦА, ПАЛИХА СЛАМА, БУНТОВЕ, ВЪСТАНИЯ, ДОКАТО ГО ДОКАРАХМЕ ДО ТУК - 300 НА ДЕН - ОТ УТРЕ! КОЙТО КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ!

295

Анонимен

преди 2 години

До граф Койчо Чилингиро 309 Глупости. Никого на нищо не учим. Ние не казваме на другите не се ваксинирайте, нали? Те си решават.