25

Спокойно !

преди 2 години

Не, няма да се окаже катастрофално !

24

Зелените фашисти

преди 2 години

Зелените фашисти от Европейската комисия ще се борят със зъби и нокти и ще затрият икономиката на цял континент, но няма да си признаят за провала със Зелената сделка и лъжите за климатичните промени. Спасението е незабавно излизане от ЕС. То не че има къде да ходим, Русия не ни иска и няма нужда от нас, може нещо Турция да молим да се присъедим към тях, но останем ли в ЕС ни чака ужасно бъдеще, мизерията от последните 30 евроатлантически години ще ни се струва като рай.

23

Богат

преди 2 години

Ще останем само привилегированите . Ще оцеляваме в луксозните си бункери . А на вън ще са зомбитата

22

Анонимен

преди 2 години

Ако някой си мисли, че зелената енергия не може да замени твърдите горива, значи нищо не разбира от енергетика. Въпрос на време е да се откажем и от ядрената енергетика. Става дума само за усъвършенстване на досегашните технологии. Това е. Можеше да стане и по-скоро, но нефтено-газовата мафия не го позволи. Ел. автомобилите ги имаше още през 70-тте,когато бях дете. Но човешко око насита няма.

21

Зелена сделка

преди 2 години

Още с раждането си, в първия си миг на живота детето поема кислород и отделя CO2. За да спасим планетата от CO2 до 2035г ЕС трябва да мине на 70% абортиране на новозаченатите бебета, а до 2050г когато бъдем вече СО2 неутрални всичи новозаченати бебета трябва да бъдат абортирани.

20

Анонимен

преди 2 години

България трябва да има своя икономическа политика в това отношение... Доходите на българите и бизнеса нямат нищо общо с развитите европейски държави. Всичко при нас трябва да става с времето си...

19

Анонимен

преди 2 години

Общо взето е балумба.

18

Анонимен

преди 2 години

След като предизвика енергийна криза и хаос на пазара на газта, Европейската комисия препоръча на правителствата на страните от ЕС да окажат помощ на най-уязвимите слоеве от населението. ЕК дори предложи да се изплатят обезщетения не от бюджета на ЕС, а от националните бюджети на страните-членки на общността. За сметка на парите на местните данъкоплатци. Така Европейската комисия всъщност заяви, че всички разходи ще бъдат поети от европейските потребители, пряко или косвено.

17

черния

преди 2 години

До АнонименАз миналата седница зареждах на 4.20 в Солун, ртака че на 3 лев само се радвам!

16

От сценаристите

преди 2 години

Първо намаляване на броя на водачите на коли от болестите в съчетание с със забрана на ДВГ коли. Ще спаси света. И богатите в него.

15

Анонимен

преди 2 години

Дял на вятърните мелници и соларните панели в елетро-енергийната система: 1. Germany 12.74%, 2. UK 11.95%, 3. Sweden 10.96, 4. Spain 10.17, 5. Italy 8.8, 6. Brazil 7.35, 7. Japan5.3, 8. Turkey 5.25, 9. Australia 4.75, 10. USA 4.32. И това е лимита. Ако искат няколко процента повече, трябва да евтанизират или изселят населението и да покрият цялата територия със соларни панели.

14

Анонимен

преди 2 години

А не бе! Ама на Грета Тамбукту какво и пука. Тя пее на концерт и хвърля гибеци докато вие плащате по 2,50лв бензина а скоро го очаквайте и на 3,00лв

13

Анонимен

преди 2 години

Делът на въглищата в общото енергийно производство е 40%. Русия - 13%. И тези от Брюксел взели да настояват Русия да плаща някакви си CO2 квоти.

12

Анонимен

преди 2 години

100% чиста енергия, нула СО2 емисии, никакво горива - практически безплата енергия. 100% опазване на природата ако стане авария - няма никакви последствия за околната среда. Мощност колкото 100 АЕЦ от мащаба ана Чернобил, 20 пъти по мощна от модерна АЕЦ : "Россия снова перекроет Море. Дамба в Охотском море за 4 трлн."

11

Край

преди 2 години

Трактори и комбайни да са на дизел само. Корабите също а по големите само ядрен двигател.Самолетите на керосин ама да е мн скъпо.Тировете и автобусите изчезват заменя ги добрия стар трен.Магистралите стават излишни - язък за барута.

10

Анонимен

преди 2 години

Не, защото по план ще се намалят и потребителите.

9

Анонимен

преди 2 години

Абе нещо нещата се връщат назад.Едно време ползвах парно,отказах се и минах на дърва.Имах водопровод,отказах се и бих сонда.Сега май от тока ще се откажа и с газ ще си светя,само панели за слънце колкото за миниален ток.Остава и колата да предам за скрап и да купя кон и каруца....

8

дедо

преди 2 години

Човешкия *** гледа да изгори и изтърбуши всичко,докато е жив. После вече каквото е! И според вас какво бъдеще има тая планета?/

7

Край

преди 2 години

Въглищата да ги заменим с АЕЦ. Евтино и чисто а вече и сигурно. Политици дето преди 10 г бяха против АЕЦ Беляне сега на голо 10 удара с кабел по който върви първия ток от новата АЕЦ.

6

Анонимен

преди 2 години

За да правят вятърни перки и панели си иска яко копане и нефт и газ. Модерна фармацефтична индустрия не може да има без нефт и газ.