301

ъъъ

преди 2 години

Предполагам, че опашките са от медици, защото според заповедта подлежат на задължителна ваксинация. Все пак и те са ваксинирани на 50-тина процента, барабар с лъжата.

300

В.

преди 2 години

В момента вината за неадекватното лекуване на ковид и за недействащите ваксини се прехвърля на не-ваксинираните. Ако да кажем хипотетично проблема с неваксинираните пълнолетни се реши кой ще бъде обявен за нов виновник. Непълнолетните. Сами предавате децата си за шепа сребърници!

299

Стоил

преди 2 години

Почти всичките ми работници се ваксинираха. През юни повиках и заплатих на медицински екип в офиса ни и който искаше, можеше да се ваксинира напълно безплатно. От 35 човека имаме 2-*** без ваксини. Но и ние полагаме интелектуален труд и схващаме нещата по различен начин. Предполагам, във фирми с по-обща работа ще е наобратно.

298

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинират само тези които ги запкашват от уволнение. И междодругото защо не се задължават ваксинираните да седят вкъщи 10 дена след ваксината. Те са потенциални заразители през това време. Пак някакви недомилици.

297

Макарити

преди 2 години

айде глупавото овчо стадо тръгна. ....

296

Анонимен

преди 2 години

в сертификата се вписва вида на ваксината, броя дози и датата на която са поставени, валиден е след 15-ия ден от поставяне на последната доза, това е за йенсен също, самия сертификат се издава но той става валиден след 15-ия ден, по принцип можеш да вземеш и сертификат само ако ти е сложена една доза от файзер, но той няма да е валиден, единственно може да го ползваш ако пътуваш някъде да се знае кога и каква втора доза да сложат

295

Марсел Попов

преди 2 години

До ПавелВчера антиваксърите пуфкаха с черешовото топче,люти закани се сипеха, революционни песни се пяха ! Днес..... днес са наредени в колона по един за да им инжектират препарата! Ахахахахаааааа, миличките ми те, какъв кеф!

294

Леша

преди 2 години

Платената пропаганда се наспа и се започна.

293

Таня

преди 2 години

Т.е. утре пак чобаните ще са по ресторантите и пак ще се храня сред плебса? Който се е ваксинирал - ваксинирал. Трябва да се прекрати ваксинацията и всеки да си знае мястото.

292

До 356

преди 2 години

Няма страна от ЕС, която да не признава Jannsen. Тези 14 дни са свързани единствено с международно пътуване в рамките на ЕС. За мерките в България няма отношение

291

Павел

преди 2 години

Бунтовниците на опашка хахахахахахах Казвах ви аз, че накрая така ще стане.

290

Анонимен

преди 2 години

То трябва да измрат 20% от българите, *** да се сети да се ваксинира.

289

Анонимен

преди 2 години

До До 346и за еднодозавата на йенсен също, сертификата се издава но става валиден 14 дни след поставяне на инжекцията, затова и там пише на коя дата са те боднали и с каква ваксина е, защото специално за йенсен в някой страни не се признава поради ниска ефективност

288

Анонимен

преди 2 години

А бе вече е 17.30ч няма ли да се събираме за Протестите срещу Ушатия и Служебния кабинет взел съм си доста неща тежки и евтини за превъспитаване

287

до 352

преди 2 години

Пусти им илюминати не могат да ваксинират умния и хитър българин :))))))))))))))))))))

286

Анонимен

преди 2 години

Майка ми, най-близката ми приятелка и един колега повярваха на масовия убиец Мангъров, не се ваксинираха и вече не са живи. Проклет да е мангъров, и магъровците, че за облаги и пари лъжат и убиват хора! А, на антиваксърите напомням, че избора дали да се ваксинираш е личен, но разпространението на Ковид е престъпление.

285

До 348

преди 2 години

Да. Все пак тутраканци са единствената пречка за налагане на световен контрол

284

до 342

преди 2 години

Да бе знаем вие сте най-хитрите в света :) за това сте на последно място по всичко.

283

До 346

преди 2 години

Напротив. Валиден е веднага. За еднодозовите имам предвид.

282

Анонимен

преди 2 години

Занчи ако правилно разбирам... целия свят се е наговорил, че има вирус (страни врагове като САЩ, Русия и Китай) за да могат да си прецакат икономиката, да ви затворят и да ви ваксинират с нещо което ще ви убие всичките до 2 години.... Правилно ли съм разбрал ?