41

до И те така

преди 2 години

и какво, кой те е накарал да се ваксинираш. Няма да ходиш в мола бара, киното, фитнеса, гори плажове планини има бол. Ходи си се разхождай.

40

Аз искам

преди 2 години

Да си пия ракията, без да плащам данък ваксини. Ще сезирам Конституционния съд за нарушаване на главното ми човешко право.

39

Анонимен

преди 2 години

Тези мерки не са срещу вируса. Това са мерки срещу свободата на хората.

38

До Зозо

преди 2 години

Аз пък преди час четох един доклад, че медиите в България и СЕМ и са герберастко-депесарски. Още малко, още малко и цялата гнусна паЗмина ще бъде изрината барабар с фрости *** като теб.

37

Анонимен

преди 2 години

Жалби не е лошо, но винкел помага повече!

36

И те така

преди 2 години

Чл. 29.(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

35

до 30

преди 2 години

ще осъдиш дедовия, те онези ваксинираните в Европа ще ви се зарадват.

34

Хахаха

преди 2 години

До 30 ... Баневи и мутрите имат пари да си позволят скъпи адвокати, а ти ... НЕ

33

Klinghoffer

преди 2 години

Какви ги плещи тая кака? В България не изискват сертификат, за да идеш на работа. А на тези с билета за театър, ако им е толкоз зор, ще си направят тест и ще идат на театър. Айде стига драми и глупости! Антиваксърите могат да се сърдят единствено и само на себе си. Каквото сам си направиш...

32

Анонимен

преди 2 години

Тези негодници тласкат страната към хаос.

31

Анонимен

преди 2 години

Правилно. Това е дискриминация. Освен това противоречи и на Конституцията, която казва че никой не може да ни задължи да се прави експеримент с нас! Хайде да видим сега дали съда е чел Конституцията на България! Г-дата съдии дано осъзнават, че от това зависи дали ще сметнем съдебната система за правова или за корумпирана. Да живее Конституционализма!

30

до 25

преди 2 години

могат да пренасят и ваксинирани и преболедували но взаимно не се заразяват. Тоест след предствалението в театъра заболели няма. Просто и ясно.

29

Анонимен

преди 2 години

Ще съдим държавата до дупка няма само Баневи,и разни мутри да я съдят

28

До 21

преди 2 години

За кое лъжа? Добре, антигенен, но той важи само две денонощия. Значи за една седмица почивка минимум 3 пъти, даже 4. Струва средно 60 лв. Де е Киро на кирия?

27

Анонимен

преди 2 години

Що го наричат зелен сертификат, като си е баш дигитален некролог.

26

Анонимен

преди 2 години

време да изметем тая с *** министърче и тем подобни твари

25

до 18

преди 2 години

не минаваш с тия глуписти дето си написал. Иска се бърз тест от лаборатория валиден в деня на настаняване. Другото са твоу измислици.

24

Анонимен

преди 2 години

Никой да не изпълнява фашистката заповед на превратаджийте. Скоро г*довете ще бъдат свалени и натикани в затвора!

23

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбрах защо медиите се мъчат да психират хората. При положение че е възможно да си направиш безплатен тест и пак да ти издадат т.нар. зелен сертификат, защо пишат само за ваксинации?

22

Mersi

преди 2 години

Абе я си стойте на топло. Какво ще протестирате сега. Тихо сега. Нали махнахме Боко. Какво ще протестирате. За какво ще протестирате. Няма Бабикян-Мабикян, няма Мая. Какво ще ходите да се излагате. Я и стойте на топло и светло - до като го имате, че утре когато не можете да го платите, тогава ще му "ядете" Радевия!