67

Цветан Фиков

преди 2 години

Румънците и българите сме най-дивите аборигени в ЕС!Южните комшии също.

66

Питащ

преди 2 години

Как така за рака се правят изследвания от 100 години не са открили лекарство, а за ковид направиха ваксина за няколко месеца.

65

101

преди 2 години

Кацаров в панделата незабавно.

64

Ко стана ся?

преди 2 години

Според стъкмистите-миналата година без ваксини- голяма смъртност.Тая година вече 30 % ваксинирани- най-нормалното и логично е смъртността да намалее поне с 30 %,а тия отчитат още по-голяма смъртност, въпреки ПОВТАРЯМ-ВАКСИНИТЕ! Ние ли сме толкова ***,тия стъкмисти ли нещо не могат да си развият тъпата теория..

63

Ss

преди 2 години

Има толкова различни болести, за нито едно няма лек само поддържащи терапии, а за ковид има ваксина. Толкова много се загрижиха от СЗО за хората.

62

Николай

преди 2 години

До Анонимен 65Видно е колко мозък има в държави като България и Румъния, безпросветните бедняци на Европа...

61

...

преди 2 години

Накакво изследване се основава това твърдение?"А при неваксинирани хора вирусът мутира по-бързо и в момента бил вече много по-заразен"

60

Анонимен

преди 2 години

Има едно хубаво нещо от тази пандемия, много "Умници" ще си заминат.....света ще се прочисти от тях!

59

Анонимен

преди 2 години

Смъртта си знае работата много добре. И за да не я предизвикваме, няма да се ваксинираме.

58

Анонимен

преди 2 години

Отново казаха буква "А" без да стигнат до "Я". Там където се избиват по опашките за ваксини също има много смърт. Всъщност Смъртта е навсякъде. Странно, че има хора, които си мислят, че Смъртта върлува само в държавите, където хората имат мозък и не искат да се ваксинират.

57

Анонимен

преди 2 години

Като знам как у нас се надписват бройките на заболелите и как почти ВСЯКА смърт се пише ковид, за да се надува статистиката, то не ме учудва и румънците да са го възприели този модел. Все пак трябва да промиват мозъци и да се отчитат на западните господари.

56

Бисер Гъската

преди 2 години

Не искат да се ваксинират, защото са "Умни", като нас!

55

Анонимен

преди 2 години

Доходите са огледало на мисленето. Колкото по-беден, толкова по-*** и респективно- толкова по-голям антиваксър. Не, няма нищо борбено в балканските народи, а чиста бедняшка простотия.

54

Ico

преди 2 години

"Анти-ваксарите" имат изгелжда огромно доверие в здравната ни система. Зравната ни система и преди пандемията беше пълен смях .. ако опреш до нея с нещо по сериозно си чао. Естествено че ще се претовари. Дори 100 човека с хрема да хоспитализират пак ще се претовари. Смеете се на "грипчето" понеже повечето го минават леко, но страшното тук е неадекватната ни здравна система .. и хора в момента се затриват с усилени темпове, ама умниците се смееят на положението.

53

Радвайте се.....

преди 2 години

ТАТО ВИ ЧАКА.....!

52

Владо

преди 2 години

До Анонимен 52Гледай да не продължи няколко месеца само живота ти. За да го изживееш пълноценно ти трябва време.

51

Анонимен

преди 2 години

абе да колабират тия ши6aни болници най-накрая и да ги събарят, от две години все изнемогвали, баси шибaняцитe не се научиха. Мангъров излезе прав на 100%, ако го бяха послушали да сме забравили, ся изгоряха и сухите съчки, подпалиха и суровите

50

Хо,хо,хо,ооо...

преди 2 години

НЕ Е СТРАШНО БЕ....ВЕДНАЖ СЕ УМИРА!....Я СИ ПИЙТЕ СПОКОЙНО РАКИЙКАТА.....ХАХАХААААА

49

Ха,ха,ха ура..

преди 2 години

РУНДЬО И КАЦАРОВ И ТЕ ВИ СЕ СМЕЯТ......

48

българин

преди 2 години

До: Ямболски *** Прав си, ефектът е обратен! По тази причина, не могат да му стъпят и на малкия пръст на Йозеф Гьобелс, ненадминат майстор на пропагандата! Ако сега Гьобелс беше водил ваксинационната кампания, в България щеше да има 99% ваксинирани! Гьобелс е казал, че радиопредаванията трябва да балансират между пропаганда, развлечения и култура!У нас само плашене със смърт!