135

Анонимен

преди 2 години

Двата държавни реактора трябват за АЕЦ Козлодуй.........АЕЦ Белене е частен проект, нека инвеститорите да си купят други реактори, да инвестират, да печелят............

134

Анонимен

преди 2 години

До До 154, абе не е така, в момента се изнася от ЕС само за Гърция, за Македония и Турция няма проблем да се ограничи износа без каквото и да е нужно становище от ЕС

133

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ Белене е частен проект...........Ще подарим двата ценни рекатора на чужденец частник, който ще изнася из Балканите и Европа, нас ще рекетира...........Няма да получим евтин ток за бизнеса от АЕЦ Белене - бизнес проект.............Ще влошим енергийния пазар чрез един мощен чуждестранен изнудвач. А Козлодуй няма да получи нови мощности......

132

Анонимен

преди 2 години

Оставиха турския кораб да разнася отрова, защото нямало 'нормативна база' ... тя нормативната база ще издърпа кораба. Радев се очертава типичен комунистически некадърен бюрократ.

131

До 154

преди 2 години

Беше повдигнат въпроса за спиране на износа , но това е единен европейски пазар и няма как да стане , без да понесем санкции от ЕС.

130

Анонимен

преди 2 години

Радьов ли ще бори инфлацията сега? Най ме е страх когато за всичко се заеме един човек. Това става в държави като нашата и росиия. Специалисти по всичко. Хайде, всеки да прави това, от което разбира. В тази връзка другарю, направи им малко лицеви едно коремно и разпускай седянката, ако обичаш. Че започна да писваш с това как другите воновни. Ти си 5 години президент. Поне се засрами малко.

129

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Адмирации за Президента , за първи път бяха събрани на една маса всички - министри, бизнес , регулатори , НЕК,БЕХ и тн и всичко това се излъчваше на живо , за да няма после ама ние така , пък иначе.Това е прозрачност , а не като Тиквата "Я съм се разбрал с тия".

128

Алекс

преди 2 години

Ако се мисли в перспектива за години напред,а не от днес за утре,следващото правителство трябва да построи АЕЦ Белене.Още повече,че закриването на ТЕЦ Марица-изток е въпрос на време.

127

Пращай ДАНС

преди 2 години

При Радев само приказки, нищо няма да направят

126

изнервен

преди 2 години

С приказки не става, урунгел. Видяхте те за 6 месеца, че за нищо не ставаш, само лозунги и клишета.

125

Анонимен

преди 2 години

Бизнесмените правят капиталистически номера пак да крадат от държавата............Който не може да си плаща тока - да продава предприятието за 1 лев и да се маха на почивка със събраните стотици милиони от експлоатация на евтин труд и евтин ток от държавата. Там са парите, спечелени от евтин труд и евтин ток.

124

А хората

преди 2 години

И Радев е като Борисов, все за бизнеса мисли

123

Кво ви пука баровци?

преди 2 години

Нали ядете и пиете по ресторанти?!Там тока е безплатен.

122

Сети ли се

преди 2 години

Цените на тока се определят от пазара, айде стига комунистически номера

121

Анонимен

преди 2 години

Освободихме цените, бизнесът да плаща пазарната цена. Българският бизнес плаща най-малко за труд в Европа и плаща най-ниския данък в света. Българският бизнес експлоатира най-евтиния труд.

120

пияница мистик

преди 2 години

Леле, тоя Фигуранта чак сега разбра, след 2 месеца че цените при некадърното му управление се покачиха 10 пъти :))) Сигурно е бил зает да тренира лицеви опори

119

Анонимен

преди 2 години

Докато седи и очаква "ясните и навременни мерки" да се хване да прави лицеви опори, щото ще има доста да си чака и ще надебелее докато мерките станат.

118

Хулио

преди 2 години

Тока си е с нормална цена, пенсиите са ниски

117

Анонимен

преди 2 години

Бойка от Банкя щеше сега да каже: За бога, братя Домуси, не купувайте! Кой излъга бизнеса, че борсата на ток ще даде евтин ток за бизнеса? КОЙ излъга бизнеса? КОЙ излъга за евтиния азерски и американски газ?

116

Не питай

преди 2 години

Увеличете заплати и пенсии, стига сте крали