42

Татул

преди 2 години

Зеленият паспорт не решава друг проблем освен този с нивата на оползотворяване на ваксините. Няма да спре разпространението на вируса - напротив. Ще даде измамно усещане у притежаващите го, че са недосегаеми. Еми не сте. Ваксинираните се заравяват, разнасят заразата и боледуват, често и с усложнения. На всичко отгоре имунитета от ваксината намалява. След което следва ново бодене. Така че си правете сметката що за мярка е зеления паспорт.

41

1

преди 2 години

До Анонимен 44 "Кой какво причинява? Хипохондриците причиняват това, което се случва с болниците. *** и виж!" Аз работя в болница, не ми казвай да "отида да видя" антиваксърче безмозъчно. Я ми кажи, ТИ ЛИЧНО в коя болница отиде да "видиш". Кажи тук, да разберем къде си отишъл да видиш какви хора лежат в ковид отделение!

40

До 45

преди 2 години

Бъди реалист!Спаси си животеца!Млъкни!

39

Анонимен

преди 2 години

До Слави "Жак Атали написа през 1981 г. следното:" Това е ФЕЙК опроверган преди МНОГО време. Чудно, хора, които не са чели едн книга прези живота си как "свободно" знаят какво е казал Жак Атали. Фалшиви сте отгоре до долу И ГО ЗНАЕТЕ.

38

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

След като самият Ангел Кунчев в момента е карантиниран, защото заразява, по каква логика да не се правят тестове на ваксинираните?

37

Анонимен

преди 2 години

Бъдете отговорни! Спасете живот! Ваксинирайте се!

36

Анонимен

преди 2 години

До 1 Кой какво причинява? Хипохондриците причиняват това, което се случва с болниците. *** и виж! Стига писахте наизуст! Толкова пък едно вирусче да ви е страх! Вирус, чиято смъртност е 20 на 100 000. За твое сведение сезонния грип е 25 на 100 000. Хайде сега пак развий теорията за претъпканите болници!

35

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя Кунчев защо само ходи та носи и заразява хората. Преди 5 дни беше с Ковид. Сигурно нарочно иска да покачи заразените.

34

1

преди 2 години

До Променете заглавието "Отговорът е, ако въведат това извращение ще има!" Не, няма да има. И не е извращение, а мярка, за да ограничи щетите, които причинявате. Болниците вече нямат регулярен прием, децата вече ходят само ротационно на училище, икономиката закъсва. Колко време мислите, че можем да караме така? Това, че вие сте маргинали и нищо от това не ви интересува, не означава, че останалите трябва да спрем да живеем.

33

Ай Сиктир

преди 2 години

Кипи безсмислен труд. Като погледнем графиките от началото на пандемията ясно се вижда, че най-добри резултати сме имали до октомври 2020, когато мерките бяха строги и се спазваха. После с олабването на ситуацията, последнащо вдигнатия юмрук пред президентството и романтичното революционно лято на жълтите паважи и ситуацията излезнА извън контрол. И днес тия левондури се надпреварват да измислят все по-гл упа ви и по-т ъп и мерки и теглилки. А ефекта ще колони към зеро.

32

Антон

преди 2 години

Някой в България жертва възрастните хора и хронично болните.Не обясниха на населението, че болестта е смъртоносна, оставиха хейтърите да властват, както обърнаха нопаки държавата миналото лято.Погледнете Макрон с каква силна воля постепенно наложи ред, ваксинира възрастните и медицинския персонал, сега направи тестовете платени, е, има още няколко хиляди, които се инатят и протестират.Хората разбраха, че имат 2 избора, ваксина или с разядени бели дробове на леглото за интубиране.

31

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Кацаров е по-неадекватен здравен министър от предния само мънка и нищо не знаел.не знаел колко своб.легла за Ковид има.не знаел защо ковид центровете не могат да изписват безплатни лекарства за ковид.какво изобщо знае.":не мога да ви кажа" само това отговаря по 1 тви.

30

Променете заглавието

преди 2 години

"Експертен съвет обсъжда ще има ли гражданска война в България!" Отговорът е, ако въведат това извращение ще има!

29

Анонимен

преди 2 години

С 20% ваксъри успех на бизнесите. Сигурен съм че бабите и дядовците много посещават дискотеки.

28

да знаете

преди 2 години

Вече паспорт е жълтата книжка в Жанжоржия.......

27

Да

преди 2 години

Като го въведат днес, първо ще започнат масовите фалити, защото никой няма да спазва това документче. Опитват се да се наложат над народа, но няма да се получи. След това фалиралите ще потърсят Кунчев, Христова, Биляна Гавазова, Йочевци и всякакви пропагандатори.

26

Анонимен

преди 2 години

И къде са революционерите? Кръчмари, фитнесджии, всичкото народ собственик на места където се събират хора трябва да е пред здравното министерство и да крещи, вика, замерва с яйца и протестира. Щото те са най-засегнати от тоя фашистки зелен картон. Няма ги. Мишкува робския народ и чака някой да го оправи. Още 500 години турско за вас, офце!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Умрелите от винкели ше бъдат повече от умрелите от ковид. Това е справедливо.

24

Анонимен

преди 2 години

София в момента е 696 на 100000, затова ОТНОВО вдигат границата на 750. Кратуните им не проумяха коя е основната причина. Като стане 1000 на 100000 дали ще се сетят да направят нещо - най-вероятно НЕ.

23

Слави

преди 2 години

Жак Атали написа през 1981 г. следното: Ние ще намерим или ще причиним нещо ПАНДЕМИЯ, която е насочена към определени хора, истинска ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА Глупавите ще ни повярват и ще се молят да ги лекуваме. Ние ще сме се погрижили да имаме начин да ги лекуваме. Сами ще отидат в кланицата.