53

мак

преди 2 години

Какво искат от Русия? Наложиха санкции, удължават ги от време навреме, а сега не им харесва, че руснаците искат да предоговорят условия или че си измислят аварии. В ес ножа опря до кокала, та гордостта отива на заден план, а излиза двуличието.

52

Дедо

преди 2 години

Да го ду.ат граждавята ! Мойте празници на село , винаги са тежки с тежко вино и тежка трапеза !

51

123

преди 2 години

Да спре да се изнася тока от АЕЦ Козлодуй и да остане само за вътрешно потребление! Изнасяйте си скъпия ток от перки и панели на "нашите" хора! Защо само за Белене дрънкате, а действащия ни АЕЦ неудобно го подминават?

50

Анонимен

преди 2 години

евиту майдел да пръцни на курчето еврогейташкуту на мъжо си и да убедят комисията да спрем да плащаме карбонния рекет. одържавяване на мариците, изтезание на костов да си признае за приватизацията им и за договорите и изискване на компенсация от америка. ако не руски ракети на 80 километра от бондстийл. ама трябват малко топкалаци за тая работа а нашите горките са кастрати по рождение.

49

Анонимен

преди 2 години

в китай никакви зелени енергии не се тачат. там завършват по три ТЕЦ/а на ден и по няколко АЕЦ на година. новички. зелените талибани са в европа и америка. за това и хората там тепърва ще научават за глада, тъмнината, студеното, бедността. путин не ви е е виновен. казва ви се, подпишете договор за 10 20 години като унгарците и ще имат сравнително евтина газ а ние ще имаме финансови потоци да си развиваме държавата. ама не байдън ги строява пионките бриксел да се зъбят и резултатя че го плащаме всички ние.

48

дедо от село

преди 2 години

Всички цени летят нагоре, защото тази държава се управлява от продажници,алчни крадци,некадърни серсеми и родоотстъпници! Народе,не гласувай и не ги избирай!

47

Шопо

преди 2 години

Моите деца от 13 години живеят в Италия и токът не е ПИПАН!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Уж щяха да фалират Русия а каква стана тя петрола скоро ще гони 100 долара барела глупа ци колкото щеш на зло куче зъл прът... питайте Орбан каква му е цената на газа :)

45

Анонимен

преди 2 години

"Енергийната криза показа, че нито вятърната, нито слънчевата енергия могат да се конкурират по ефективност с въглищата, петрола или газа." - Чеки ся пич - оябсни ми, къде я видя тая "конкуренция" И що приказваш така,, се едно петрлола и въглищата сме спрели да ги ползваме? Ми не сме.

44

Пфу

преди 2 години

Още миналото лято им говорих на умнокрасивите... На им сега...

43

Анонимен

преди 2 години

Радевата зима изда.

42

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрестани да лъжеш! От АЕЦ Козлодуй, ел. енергията излиза на 5 стотинки, но ти я препродават скъпо, не построим ли Белене, България ще изпадне в колапс за енергия, турците са поръчли още две нови руски АЕЦ , а ние имаме реакторите ,площадката и стоим и скоро ще се превърнем в племена със знамена, без развитие, спрете да убивате страната ни и постройте Белене!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 - Моля? Ти правиш ли разлика между масивна авариая, предизвикана поради рекорндо ниски температури и инфратстуктура, която не е пригодена за студено време, при това в един от 50 щата и ...режим?

40

не може да бъде!

преди 2 години

Прочетете по-внимателно какво приказва този господин.С такива министри цените ще скочат не 100 ами 200%.Предлагам да г-н Керемидчиев да иде в ЕС и да предложи едно кардинално решение на проблема -зимата в Европа да бъде отменена и нека да е лято!

39

Анонимен

преди 2 години

Този не знам как да го обидя Пълни глупости дайте ми един дебат срещу него на живо да го навра на кучето в г#за

38

Бою Тиквочето

преди 2 години

При лошия бойка тока 70лв, а сега 570. Въпрос за едно чекмедже пари - колко процента ми добави това изказване от колебаещия се матрял? Според мен излашках поне +2% от раз. Още един такъм лаф за газта и ше отида на 30%. Само чакам да видя колко ше поскъпне че да се уплаши повече матрял.

37

Анонимен

преди 2 години

Разхожда се Бoриcoв с малък Бoйкo.Внукът пита: Дядо, ти ляв ли cи, дeceн ли cи?C Мeркeл ли cи, c Путин ли cи, c Eрдoгaн ли cи?Дядo Бoйкo мъдрo oтгoвaря:-Тoвa ca пoдрoбнocти!Нaй-вaжнoтo e пaчкитe дa нe ca в рубли,и кюлчeтaтa дa ca злaтни!И дa нe рeкeтирaш, a caми дa ти ги дaвaт!

36

Ало,Бтв

преди 2 години

А според репортерката във вашата тв емисия в 19.00, ГЛАВНАТА новина била, че Ицо Хазарта се кандидатира не от ДБ,а от ПП? НАИСТИНА ЛИ ТОВА Е НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА?

35

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха за ЗЕЛЕНА енергия. Смешници жалки гейвропейци

34

Вместо F-16

преди 2 години

Трябваше да довършим АЕЦ Белене.