34

Няма Човечност

преди 2 години

Такива новини, изпълнени с такава тъга в тях са ужасни. Просто ужас изпитвам само при мисълта какво преживяват старите хора. Жалко! Цял живот се трудили и накрая някакви непознати безсърдечници те довършват!Нямам друг коментар!

33

Вуте

преди 2 години

До fact //Костов не е от Драгалевци, жена му е от там и е заврян зет. Той е от с.Шума, Годечко, ама навсякъде се пише софиянец

32

Анонимен

преди 2 години

Виновни са децата им, които са ги изоставили там. Такова нещо Господ не прощава.

31

Анонимен

преди 2 години

Истински филм на ужасите. Ами близките на тези хора, не се ли интересуват, какво се случва с тях. Божкееееее горките хора. Не стига, че си възрастен и болен, ами и да те бият. Веднага трябва да влиза полицията вътре и да арестуват директорката и персонала на разпити веднага.

30

един

преди 2 години

До Факт Ваксинирай се и не посещавай слугите на дявола. Никой не те кара насила.

29

Анонимен

преди 2 години

До Факт - я се спри малко с глупостите.

28

Анонимен

преди 2 години

В държавата управлявана от тиквите, дивата алчност на честните частници доби смразяващи размери. Ще трябват десетилетия, за да се изчисти страната от деформирани пошли и алчни съзнания.

27

Факт

преди 2 години

Разказът е 1:1 с т.н. Ковид отделения - връзвани като кучета и убивани мъчително с цел завишаване на убийствата и взимане на пари посредством клинична пътека от безнаказаните убийци в бяло погрешно наричани лекари, а всъщност сатанински слуги на фармафията.

26

Анонимен

преди 2 години

Няма човечност, всичко е интереси. Няма млади хора с топки, има само такива с лате в ръка и с изкубани вежди. Няма институции (Боко ги остави да се превърнат в машина за крадене), няма нищо. Който не вижда че БГ се превръща в Сомалия след 12г разграбване от Боко е сляп или *** или и двете.

25

Анонимен

преди 2 години

България е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ

24

Уточнение

преди 2 години

До комунисти в дехств Изразът "зелен чорап" се ползва обикновено от хора, които не са служили в армията. Я ми кажете с какво "черният чорап" на един пожарникар превъзхожда друг цвят чорапи?

23

Инквизицията наГешев

преди 2 години

България е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ за критици на Гешев и Борисов!

22

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да имаш такива наследници, второ трябва да имаш хора които трябва да създадат такъв дом за възрастни и трето трябва да имаш такива институции, които да проспиват всичко. Перфектното място е България за такива неща. При условие, че голямата част от обществото следват Мангъров, който нарича старите и болните "сухи съчки" си давам сметка колко нормално е това за манталитета на българина, живота на възрастния му роднинна да няма никакво значение.

21

Ориндж каунти с дом

преди 2 години

Какво става в квартала на богатите? Дано спре да вали скоро, че шахтите на живущите ще прелеят и се носи страшна смрад, която не приляга на лукса там. Бележка: Коментарът е силно ироничен.

20

До оплаквачите

преди 2 години

Освен пожелание да можете да усетите ,как се гледат такива хора,друг коментар е ненужен!От страни е лесно!

19

Едно към едно

преди 2 години

Този дом е частен и да кажем-контролът е занижен.Ама в държавните домове какво става? Поразровете в дома в Кочериново! Родните са без достъп до близките си! Без контакт с администрацията!

18

лудница

преди 2 години

Старческите домове по принцип са концлагери. Ако не ги бие поддържащия персонал, то другите с отклонения ще ги побъркат. По-добре е да си си уредил старините, отколкото да ходиш там.

17

комунисти в дехств

преди 2 години

Това са нормални неща в територия управлявана от зелен чорап. Дядовците на комунистите заграбваха така къщите след 9.IX.

16

Анонимен

преди 2 години

До 2 В.Узунов Ех Узунов аз да съм ти надзирател . . . Нямаш умствената способност да си представиш нещата! Нямаш ли и ти родители? ГЕРП управлението на съд и затвор ЗА ВСИЧКИ! Придобитите имоти и предмети за конфискация! Къде ДАНС, къде е Радев с юмручето, къде Гешев гоникокошкара, защо няма човечност в този ад България!

15

Сата НАТО

преди 2 години

Това не е от вчера или от два месеца, това е от години. А уморяването на стари и болни хора по домовете, си е стандартна услуга.