7

бг смешки 2

преди 2 години

това е защото бай Ганио е най - умен в света ... в кавички разбира се ...

6

пепи

преди 2 години

Те винаги са били толкова . Просто преди са слагали в кюпа и парите които се препират . Аз лично за три години в Испания, не видях нито един да праща пари . А познавам доста хора . И още нещо . Суми под 5000 лева БНБ не ги отчита . А банките не взимат такси . Аз си пращах най редовно на българската ми сметка по 100 евро . За ден идваха от Испания,без такси .

5

Анонимен

преди 2 години

Майка и татко ги прибрах при мен отдавна. Защо да им пращам хиляди евро за да пълнят гушите на монополите и мутрите в БГ..С техните космически пенсии и хляб вече немогат да си купят. След месец ще уредя сестра ми и брат ми на работа и те ще се махнат от мутренската територия. В оная територия трябва да останат само мутрите и мутресите и ще се самоизбият.

4

Анонимен

преди 2 години

за какво да пращат като заминават през балкона.

3

Aliosman

преди 2 години

Турците където отидят взимат и възрастните. Стари баби и дядовци, като изнемощеят, качват ги в мерцедеса и хайде в Германия. Вие печалбарство, гурбет добре но за софри, алкохол и цигари винаги имате, а тук тези, които са ви отгледали гладуват и студуват. Каква е това кораовсърдечност? Така е и на запад, всяка коза за свои крак, но там умиращи от глад и студ няма. Помагайте им, може да намалите цигарите или алкохола, но да не студуват родителите ви. После ще ги търсите.

2

Радев

преди 2 години

Пусна вируса и повиши цената на тока и газта. Щото получава процент от Путин.

1

Активист на БСП

преди 2 години

Пак гласувайте за ГЕРБ и Тиквата!