209

До 236 отивай си

преди 2 години

Защо не емигрираш в Турция а ходиш да береш ягоди в Англия. какво плюеш срещу Европа. Турция никога няма да бъде в Европа. Отивай там където ти е родината.

208

Анонимен

преди 2 години

Ми чето англия е пълно с министри от Индийски Произход, Кмета на лондон също е там къв беше де да зн

207

Анонимен

преди 2 години

А пък ние ще пратим на *** Луна.За баланс.

206

Бойко Рашков

преди 2 години

Всички сте за затвора. Трябва да има съдебна реформа и всички в килията си. Боко каскета и самураите които крадяха от България и Европейския съюз. Съд и затвор. Само Радев единствено скочи на Боко и мафията

205

Анонимен

преди 2 години

ПО дробре станем близки с Турция отколкото Европа. Европа стара баба, дори хамериканците не го зачитат. След Брекзит ЕС е нула. Защо Норвегия , пък швейцария да не говорим, не са в ЕС, за кво им е. Близкия Изток се развива в момента с високи темпове. Турция го дават сред топ Държавите до 10 години. Дубай, Катар, Арабия, много пари се налива в този регион, Европа е едно пенсионерче. В Дубай живеят над 100 ! Националности! От всякакви Религии! И всички са добре дошли! Хората правят Бизнес.

204

ДПС и ГЕРБ

преди 2 години

Корупция много от тях са за затвора. Рашков знае как. Разпити съд . Пеевски много отслабна Радев ги мори яко. Никога повече ГЕРБ ДПС.

203

Карадайъ

преди 2 години

***,Пульо,Анастас и аз.Още баластра ще има ли?

202

Анонимен

преди 2 години

Президентът на Румъния е немеца Клаус Йоханис и Румъния върви напред.Време е вече българина да е разбрал ,че не знае да управлява на държавата си.Знае само да краде и завижда на успелите и свестни хора.Не само Карадайъ президент ,а ДПС наложително да спечели парламентарните избори и да спасява каквото е останало в тази държава!

201

България

преди 2 години

ДПС и ГЕРБ = корупция и кражби а електората на ягоди в Англия. Докога тези хора ще живеят в заблуда. Ниски пенсии малки доходи а група политици живеят като царе. *** народ слаба държава. Боко каскета и самураите никога.

200

ДПС

преди 2 години

Другарю Радев,чия е вашата родина,щом нашите избиратели няма да гласуват за вас?

199

Анонимен

преди 2 години

Мустафата що не си отиде в родината майка и там да се кандидатира.Ще има по-голям успех.

198

Анонимен

преди 2 години

ДПС излъчиха президент само и само фигуранта да има по малко гласове и да не спечели на изборите. Много хитър ход. Браво!

197

Имигрант

преди 2 години

ДПС и ГЕРБ вечна дружба и кражба. България не разпилявайте гласовете още на първи тур Радев. Искаме да видим Боко каскета и самураите като разберат че той е. Президентът

196

Анонимен

преди 2 години

Нещо много забавно взе да става.Да се чуди човек защо има толкова мераклии за Дондуков 2,като далаверата е на Дондуков 1?

195

Анонимен

преди 2 години

След изборите ДПС ще има нов лидер!-:) Този Карадая се издъни на това "посещение" в Турция и сега особено заигравайки се с някакви далаверки удряйки рамо на другарят Борисов!-:)) Корнела и Карадая са пътници от партиите си! А Борисов и ГЕЕРБ не ги коментирам щото Те партийно са пътници! Успех на новите партии!!!!-:))) Старите вече,не подлежат на "коментар"!

194

Дедо

преди 2 години

Новогодишното обръщение към нацията той ли ще го произнася или преводач ?

193

Петя

преди 2 години

Мустафа Карадайъ е политик на доста високо ниво.Радев е много далече от Карадайъ.Радев е посредственик като-Манолова,Бабикян,Хаджигенов,Тошко Йорданов,Филип Станев...Такъв махленец не може да бъде Президент,защото няма капацитет.Заявявам,че съм българка и се стремя да бъда обективна.

192

Анонимен

преди 2 години

***,Пульо,Анастас и аз.

191

Анонимен

преди 2 години

Президентът на България Мустафа хахаХАХААХАХАХАХАХАХАх Това в един момент ще се случи, защото ние не заслужаваме тази страна.

190

Анонимен

преди 2 години

Като не искате Бойко за президент на България, ще стане президент на Турция. Доган му е обещал. След Ердоган е той.