111

БС

преди 2 години

Ас съм ЗА

110

Унуфри

преди 2 години

И бре де брееее, има ли Костовисти тук. Да питаме Лостов къде е далаверата

109

Red pill

преди 2 години

До "Поздрави!". Да ти се връща. Разликата в мненията ни за криптото е в това, че ти говориш за стойността, която възниква за отделните индивиди, аазговора за продукт в смисъла на БВП, който на практика стои в основата на обезпечаването на валути. Иначе сме на едно мнение.

108

Анонимен

преди 2 години

Добре , че все още има валутен борд иначе до сега да сме фалирали 10 пъти и да са ни обрали професионално още толкова

107

Анонимен

преди 2 години

Като приемем еврото на момента целия ни валутен резерв от около 28 млрд евро трябва да бъде изпратен в ЕЦБ. И тук оставаме без нищо и тотално зависими Пт тези велики *** умове. Тогава ще приемаме без съпротива всякакви конвенции, извращения и др подобни. Не приемем ли няма да има финансова помощ за държавата. Нямаме нужда от еврото. Другите държави, които от години са в ЕС но не са го приели не са по глупави от нас. Сигурно има причина.

106

107

преди 2 години

..работещите хора, от които зависи цялата държава"" Извинявай, но демонстрираш "некритично" мислене. Ако беше прав, държавате щеше да бъде "едно много по-добро място за живеене". Клише, но няма как да се каже по-добре. Или пак някой ни пречи. Пак някой ни мрази.

105

Анонимен

преди 2 години

Red pill, независимо че сме на различни мнения за криптото и неговото значение, признавам че правиш добро впечатление. Поздрави!

104

Анонимен

преди 2 години

Не само Европа ни унищожава целенасочено. Ние дори и помагаме по бързо да си заминем като нация. Доказано е ,че нашата нация е изключително п.ро с. та нация.

103

Red pill

преди 2 години

До Кокорчо---- Аз това го разправям от миналата година още. Виждал съм го и на друго място в Европа. Цените стават в евро, заплатите не мърдат. Покупателната способност умира. Но това не е проблем за Европа, защото през това време изцоцква авоарите на държавата донор. След това следват помощи и траншове, но в контролирани от Европа условия и разбира се - с лихва :)

102

Кокорчо

преди 2 години

Ха ха ха ха!! Нема лабаво!! Цените в лева стават в ЕВРО!! Ясно??

101

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

100

Red pill

преди 2 години

Много от по-младите не могат да проследят лъжите, защото те се развиват в много дълго време, а когато иаш само тесен поглед върху факторите, няма как да имаш обективно мнение. Особено когато е преднамерено подготвено да те заблуди. Ще го кажа така: Ако някой чака някой друг да му оправи проблемите, значи много е сбъркал посоката. Европа няма да ни спаси от нищо. Ние носим сами отговорността за бъдещето на децата ни.

99

Red pill

преди 2 години

Пфф, вече модерират и Г*ан*я

98

Red pill

преди 2 години

До "Извинявай, не исках да те обиждам на консерва." --- Не се обиждам на никого тук. Не съм инфантилен, не съм и консерва. Просто познавам играта, която се играе в момента и знам колко народ бива поодлъган по престъпен начин. Единственото патологично нещо, за което можеш да ме нахраниш, е нездравословната ми вярва в критичното мислене и мнителността на българите. И не говоря за *** :), а за работещите хора, от които зависи цялата държава. Не виня никого, че се подвежда по лъжите на капитала.

97

Анонимен

преди 2 години

До на всичко отгореРеално нищо не струва. И колко голям ще го ядат всички дето се занимават с тая простотия не е истина.

96

Корнелия

преди 2 години

Идваме, идваме и скоро 1000лв ще сменяме за 1 евро.

95

MaйMyнaтa

преди 2 години

Първо, си пребройте лемовете! Раэделете ги на две, и си представете цените по 3...примерно

94

Анонимен

преди 2 години

так е , простата тиква винаги се хвали като предава българските интереси.За тиквата е най-важно да се снима пред камината в белия дом или да има потупване по рамото от баба Мути .За предателите -съд и затвор!

93

94

преди 2 години

"България е единствената извън матрицата" Извинявай, не исках да те обиждам на консерва. Или си правиш майтап, а аз не ти схващам хумора, или си съвършен инфантил. Ноо не ми се вярва.

92

Анонимен

преди 2 години

Прокопиев, защо пак лягаш в краката на Бойко? Нали заради теб и други хора и партии и президента , беше протеста? Нали вие най-много вие пищяхте от Бойко? Пак ще ви мачка след време Бойко, той така прави, други хора и партии да изгарят заради него, дори държавата ще завлече на дъното, само той да оцелее, проблема не е ГЕРБ , а Бойко!