237

Анонимен

преди 2 години

Гербавата ка лин ка да си гледа пенсията. Никой не го пита, баси врачките всички оз ло бени кали нк и, огладнели са нещо и чакат тиквоний да ги нахрани от чекмеджето.

236

хммм

преди 2 години

За какво им е на хората да идват до България? Аз като живеещ в Германия от 10г. обичащ България и мразещ управлението и овцете които живеят там, се втрещявам всеки път като се прибера. Последния път разбрах че има нов закон според който българите живеещи в чужбина всяка година трябвало да пускат документ че не искат да се осигуряват здравно в България, така разбрах че имам запор на спортния ми автомобил в България на стойност над 50 бона. Поредната уловка за да се пълни хазната, докога ОВЦЕ?

235

Анонимен

преди 2 години

До Georgiev - А наясно ли си, че ти си част от плебеите? хахаха Я кажи и ти ли се ваксинира, защото в другите страни го правели? Ако е така, е време да обърнеш резбата, в случай, че още не си. В другите страни го правят. Действай!

234

До 282

преди 2 години

Като те гледам колко си неграмотен, не е нужно да ти обяснявам

233

Гост

преди 2 години

Като ваксинират и последното гето, ще се ваксинираме и аз.

232

Анонимен

преди 2 години

До неваксинираните: абе вие акъл имате ли? Погледнете западните общества, които вече живеят нормално и нямат никакви случаи.... Ама друго си е да се правиш на мъж, докато не отидеш на вентилация в реанимация

231

Georgiev

преди 2 години

Do 270. Не съм агресивен към неваксинираните. Наясно съм, че има плебеи. Подхождам снисходително.

230

Ха!!!!!

преди 2 години

Aбе кантаржията, пак ли искаш да ни удариш в кантара? За още ковид-фондчета ли си осукваш мустака? Втора година вече се опитвате да спирате вируса да премине бързо през здравото население и децата,- за да попречите да се изгради истински и надежден колективен имунитет.

229

Анонимен

преди 2 години

След високото ниво на заболеваемост дано да постигнем имунитета който не можахме с ваксинацията

228

Анонимен

преди 2 години

Много важно. Ти кога ще се изнесеш от БГ,на някой остров,за да си харчиш кинтите,и ние бг да останем в БГ?

227

РАДЕВ=Г. ДИМИТРОВ..!

преди 2 години

АНТИБЪЛГАРИ.. АНТИЧОВЕЦИ.....!!

226

Анонимен

преди 2 години

Махайте всякакви мерки. Който иска да ходи с маска, който иска да се ваксинира, който иска и на челна стойка да стои. Махнем ли мерките и ако продължаваме да устискваме да не задължават никой да се ваксинира, догодина населението на Бг ще стане поне 10 милиона и по-важното е, че ще дойдат хора с глави на раменете, че и мозък ще има вътре...

225

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Тази година най-големият Исторически парк в света до Варна привлече десетки хиляди антиваксъри от чужбина!

224

Анонимен

преди 2 години

Георгиев, както в Израел ли забравиха? Не ми отговаряй.

223

Анонимен

преди 2 години

До Georgiev - Мерките не се налагат, за да спасят теб или мен. Мерките се налагат, за да те е страх от вируса и да си агресивно настроен към антиваксъри. Както виждам при теб има ефект. Бии си 3-тата игла ако може още днес...

222

Анонимен

преди 2 години

Много знае мустака бе, ама си плаче за винкел в муцуната!

221

Анонимен

преди 2 години

Тоя па...Абе аланколууу...дали мислиш, че на българският пенсионер или бачкатор му дреме, че нямало да дойде никой? По-добре да няма! Именно летищата са най-големия развъдник на вируса. Дреме ми на шмайзера, че нямало никой да дойде. Аз хотел нямам.

220

Дедо

преди 2 години

В смисъл....? Човек , вече се ражда опасен за зомбитата населяващи Земята !

219

Georgiev

преди 2 години

До 263:Точно ние с процента на ваксинирани, ще сме последната страна премахнала мерките, докато другите ще са забравили отдавна за това.

218

Ганьо

преди 2 години

Ако така вървят нещата, догодина ще има премного желаещи да идват тук, но няма да ги пускат локалните им пастири...