14

Анонимен

преди 2 години

Само *** си мислят, че ваксините са нови и непознати. Хората десетилетия са ги разработвани. Вместо да е щастлив, че има шанса да се предпази от опасна инфекция с най-високотехнологичти ваксини, си измисля чипове и гмо за да оправдае собственото си невежество и примитивизъм.

13

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно това. Още през септември 2019 г. преди първия случай в Китай шефа на СЗО промотира в Брюксел на някакъв форум ваксини. Има информация в нета. Всичко е планирано предварително. И "ваксините" и те са създадени много преди това. Искат да ни изтрепят.

12

Анонимен

преди 2 години

Преди да се ваксинирате прочетете двете книги "Локдаун" на немския автор Михаел Морис! Това не са книги за конспирации, както някои ще си помислят, а автора излага добре документирани факти, отразяващи днешната страховита реалност и заговора на световните кукловоди

11

Анонимен

преди 2 години

На Ур Шаин му трябваха 5-6 часа да свърши това, което лабораторията на Чорбанов вече две години не може дори да осмисли като научна концепция. Язък му за турската фамилия.

10

Апокалипто

преди 2 години

Бшагодарим за образователното четиво! Ще го помислим и ще решим дали да се ваксинираме! Само моля да не ни наказвате за свободния си избор с локдауни,да ни наричате безотговорни и да ни обвинявате в смъртта на хиляди сънародници,защото сме спазили основно човешко право,дадено ни от господ-Правото на свободен избор!

9

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираме!Няма да се ваксинираме!Няма да се ваксинираме!

8

Ха-ха

преди 2 години

Вече е пределно ясно,че целта на Пандемията е да се приучат хората към боцкане с какво ли не и то най-редовно.

7

и не

преди 2 години

се пеняви толковава6е превьзходителство

6

.

преди 2 години

"Само няколко часа - толкова време отне на съоснователя на BioNTech Угур Шахин, за да разработи ваксина за COVID-19 през януари 2020 г." --> Тези ги разправяйте на старата ми шапка!!

5

не

преди 2 години

мога да ти помогна оправяи се сьс собственото си вьзмущение

4

Анонимен

преди 2 години

Да не сте се ваксинирали! Могу а упасну! Веднага ви расте ццииица на гггазаааа.

3

Анонимен

преди 2 години

Защо не му дадохте Нобел за медицина, на тоя анадолски гений? Или той няма много общо с медицината?

2

Анонимен

преди 2 години

Веднага ви повярвах, че турски овчар, живеещ в Германия, за няколко минути е направил читава ваксина! Звучи ми напълно логично и нормално! Ха ха ха ха ха...

1

ГЕРБ

преди 2 години

АСЕН ВАСИЛЕВ С ОВШОРКА НА ВИРДЖИНСКИТЕ ОСТРОВИ ЗАПОЧВА РАСЛЕДВАНЕ ОТ НАП, ДАНС .ЧЕСТНИТЕ ИЗМАМНИЦИ МНОГО ПОДРОБНОСТИ В В. ТРУД И ПИК