77

Анонимен

преди 2 години

до до 79 (от 79) Защо да не работи? Имаш два причинителя на смърт. Единият е по-опасен от другия. Страхуваш се от по-малко опасния толкова много, че си биеш ваксина в експериментален период т.е. не знаеш какво може да ти причини след 1-2 години, но продължаваш да пушиш и да не се страхуваш от цигарите, които е по-вероятно да те убият. Какъв е изводът? Ами страхуваш се от това, от което ти кажат по телевизията, че трябва да се страхуваш т.е. ако спреш телевизора за 1-2 месеца, може и да поумнееш.

76

Селчо

преди 2 години

Сигурен съм, че и всички да се ваксинираме, пак българите,ще сме първи по смъртност

75

Станислав Христосков

преди 2 години

И цигарите, и ваксините за Ковид са еднакво полезни! И от двете гушат КИ ти едни и същи глобалисти-елитисти, които държат и контролират както субстанциите, така и фармациите

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 "Други въпроси?" Аз въпроси не съм задавал. Ти реши да се обясняваш. А това, че не можееш да вържеш един логически издържан аргумент само прави опровергаването ти детска игра.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 Не съм пушач, но все пак ще ти отговоря: цигарите създават зависимост, много хора буквално не могат да понасят стреса ако не пушат или пият. Проблема с ваксинациите има съвсем друг характер, тъй че аналогията ти не работи.

72

Анонимен

преди 2 години

Може да умраш лесно докторе, стига да го пожелаеш :))) В БГ за умирането нема правила, стига да стане некой челяк неудобен :)))

71

Анонимен

преди 2 години

Имам въпрос към ваксинираните пушачи (един коментиращ по-долу ме подсети). Понеже вие сте много информирани, образовани, богати, красиви хора и със сигурност не сте бай ***, затова съм сигурен, че сте наясно с факта, че от цигари годишно умират повече хора, отколкото от Ковид. Спряхте ли цигарите вече и ако не защо? Не са ви казали по телевизията да го направите или има друга причина? ... :)

70

дондуков филм

преди 2 години

режисьор и сценарист на тоя филм е фигуранта ( вирус нема ) , а главния герой е кацарОФ ( дето гореше маски ) . народа не иска да гледа тоя филм , но го задължават .

69

Анонимен

преди 2 години

умирането не е страшно, животът в безпомощно, но съзнателно състояние е много по- страшен. животът в експериментална ферма, като опитно животно на ветеринарния също е страшен

68

Сметалото

преди 2 години

Странно. Наринаха едни пари за "безплатни" ваксини /които ще изхвърлим/, пък не се намериха пари за безплатни тестове за масов скрининг на населението. Дали защото щеше да се окаже, че 95% сме го изкарали вируса безсимптомно? Можем да харчим пари за преброители да ме питат дали имам пералня, но не можем да изследваме хората дали изобщо имат нужда от ваксини. Сметките дами и господа, сметките са важни!

67

Анонимен

преди 2 години

"Фармаиндустрията започна да прави нещо дълго след като вируса се беше развихрил, тъй че пробвай нЕкоя друга опорка. Подозирам, че точно тия, които лаят като теб, са ваксинирани и просто изпълняват нечия поръчка." - Опорките са по твоята част и не, не съм ваксиниран и няма да се ваксинирам. Други въпроси? ... :)

66

СТЪКМИСТИКА

преди 2 години

Власт имащите с достъп до цялата информация дължите на обществото нещо изключително важно. Колко са изобщо починалите, и колко от тях са ваксинирани. Не са важни само тези с положителен ковид тест. Такава информация е меко казано едностранчива.

65

Анонимен

преди 2 години

Прав е, че играем на филм "Умирай лесно", но този филм го играем много преди 03.2020, само че тогава такива като Симидчиев не биеха алармата. Защо? Да не би да е защото нямаше ваксинка, за чието рекламиране някой дава парички? Само питам. :) ... Иначе ако се ваксинираме, след 1-2 годинки, когато пуснат следващия вирус ще играем филма "Умирай още по-лесно". Ковид приключва догодина. Както казва Били гответе се за следващата пЛандемия, за която светът още не бил готов...

64

Анонимен

преди 2 години

До Striker За съжаление си НАПЪЛНО ПРАВ. А най-лошото е, че в България някои хора спомагат за ситуацията като НАРОЧНО агитират да продължава това самоубийство. На тях ще кажа, че те са съучастници в хиляди убийства. Не знам как човек живеее с ясното съзнание, че е такъв!

63

Анонимен

преди 2 години

До *** Кои са болестите, които са били предизвикани от "мизерията и недоимъка"? Я кажи да видим дали не се опитваш пак да си измиеш ръцете от собствената ти отговорност.

62

Анонимен

преди 2 години

Гола вода

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "Не искаме да сме опитни зайчета на фармаиндустрията, която в годините е доказала,че не й пука за живота,а за парите на хората" Фармаиндустрията започна да прави нещо дълго след като вируса се беше развихрил, тъй че пробвай нЕкоя друга опорка. Подозирам, че точно тия, които лаят като теб, са ваксинирани и просто изпълняват нечия поръчка.

60

Ганьо

преди 2 години

Основната причина е лошото качество на живот, което ни осигуриха същите "спасители" които сега реват като магарета, че всичко било за запазване на здравето и живота, абе аланкоолу, где бяхте до преди година и половина, когато хората пак така си мряха като пилци, но от всякакви болести свързани с мизерията и недоимъка?

59

Анонимен

преди 2 години

Трябвало да се прави изследване, защо не сме искали да се ваксинираме хахаха Няма какво да изследвате, то е ясно.Не искаме да сме опитни зайчета на фармаиндустрията, която в годините е доказала,че не й пука за живота,а за парите на хората.Нека производителите кажат какви са дългосрочните ефекти от ваксината (примерно след 2-3 г.) и се подпишат,че са готови да влязат в затвори доживот,ако някой умре от ваксата и тогава процентът ще се качи от 20 на 25%.Другите 75% не вярваме и на правосъдието! :)

58

до Явор

преди 2 години

Пак лъжеш или си неинформиран.Виж КАКВО ПИШЕ ЗА ТОВА ДЕТЕ в съседната одая за потвърждение."Паралелно с коронавируса е имало изява на диабет, декомпенсиран, в състояние на кетоацидоза."Кетоацидозата е едно от острите животозастращаващи усложнения на захарния диабет в детска възраст свързано с високи нива на кръвната захар.Ако са го лекували с кортикостероиди, каквато е обичайната практика при "лечението" на ковид у нас, директно са го уморили. Мир на праха му.А ти опитай пак, с друга лъжа.