20

Анонимен

преди 2 години

Др Дончев,ама вие от ГЕРБ наистина сте много нагли бре Габровски,Герберски хитрецо!-:((( Какви проценти те гонят бре човек?! Мислиш ли,че ще ви позволим,пак да си гушнете някоя "патерица" каквато беше Воля и патриоти? И да ни мачкате 4 г? Ти или си нагъл,или луд казвам ти! Ролята на ГЕРБ И в този парламент,ще бъде ОПОЗИЦИЯ! Новите партии,няма да ви дадат шанс,пак да яхнете българина! Ти подиграваш ли се?! Никога повече ГЕРБ!!! Крадци!!!!

19

Аноним

преди 2 години

С бат Бойко начело.

18

Ха-ха

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС трябва да имат повече от всички останали,за да направят техен кабинет.Как ще стане това?Герджиков също е кандидат на ГЕРБ и ДПС,което си е огромен проблем.

17

САМО КАЗВАМ

преди 2 години

ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ , СЪС ПОВЕЧЕ ОТ 10% !!! ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е ПРОФЕСОРА ! ДА МУ МИСЛИ РАДЕВ ! ГЕШЕВ ГО ЧАКА , БАЙ СТАВРИ ....СЪЩО !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Тоя Красавец с кои ще се обединява че ще прави правителство. Да не би да си мисли че светата троица ще влезне в парламата и пак ще им крепи яйцата. БОГ го е казал. По скоро Камила ще мине през иглено ухо отколкото Гепи да вземат власт.

15

Дедо Гочо

преди 2 години

Той добави, че ако в следващия парламент пътят е към обединение, ГЕРБ ще работи за такъв разговорОбединение между тези които биеха и тези които бяха бити , обединение между тези които пълниха чекмеджетата и тези които едвам преживяваха , обединение между лошият материял и бого равните . НЕ преди да сте се запознали с бай Ставри

14

Анонимен

преди 2 години

Както адвокат Хаджигенов каза. Докато ГЕРБ не бъдат тотално заличени от Българския политически живот, държавата няма да се оправи!! А това означава ГЕРБ-ДПС да не са в парламента. България трябва да се събуди и да изхвърли ГЕРБ-ДПС!!

13

Анонимен

преди 2 години

Томи, кажи нещо за мишката Джери.

12

Да бе

преди 2 години

Ако ГЕРБ състави правителство, колко ще изкара? Една седмица? Петнадесет дни? Колко ще ги търпи народът? Понеже те могат реално да вземат не повече от 10 процента от имащите право на глас. А за реформите в съдебната система. Те не се правят от лъжци. Пр.осто неправдата е несъвместима с правосъдието.

11

Анонимен

преди 2 години

Три поредни избора,доста им поизпразни чекмеджето и сега вият като вълци,надушили отново кошаратаАко ГЕРБ отново спечелят изборите,не само ще огладнеем съвсем ами и ще изчезнемИ ваксинирането ще е на конвеер,като овце.Мислете с главите си преди да пуснете бюлетината,защото после връщане към нормалността няма да има,поне още 25 години,докато ни затрият съвсем и няма да има кой после "да затвори вратата"Ще остане само една обрулена територия готова за ново заселване от нашественициБог да пази.

10

ти виж

преди 2 години

До Анонимендебелян как лъже за офшорките които не е декларирал и не е имал право да са негови щом е депутат. съответно неплатени данъци и т.н...а каква вреда има за държавата от акта на кирчо ?

9

Анонимен

преди 2 години

Да видим вдругиден Кирчу какво ще лъже пред КС. Да не забравяме това защото, повечето се вързаха на него.

8

До 4 от Габровец

преди 2 години

Какво значи това като габровец. Заради такива сравнения и слагане под общ знаменател сме на това дередже. И между другото , Радев не си прави сметки , така ли? Може и да не си прави , като знае , че "неманипулираните" машини ще отсъдят правилно.

7

БСП

преди 2 години

Дончев, ГЕРБ ще имат 5% тотал гласове на изборите. Айде осъзнайте се... И слезте на земята.

6

Алекс

преди 2 години

Готви се за опозиция и хич не си мисли да правиш правителство.Беше каквото беше.

5

Нане

преди 2 години

Българи, излезте на 14.11. И ги разкатайте окончателно тия идеоти... Кой за, който иска да гласува, само не и за тез измамници...

4

Анонимен

преди 2 години

Като габровец и той си прави"тънка"сметка.А колкото за подкрепата на Анастас Герджиков за Президент,това трябва да е някаква шега.Всички от ГЕРБ неистово се борят да спечелят изборите за да се сдобият отново с имунитет.Тава в същност е основната им цел.А ако спечелят,икономическото ни робство ще стане още по-жестоко,защото доста изгладняха.Така че умната.

3

Анонимен

преди 2 години

Прилича ми на избягал рецидивист. Знам че се повтарям, но това е имтината.

2

наблюдател

преди 2 години

Мокри сънища...ама реалността ще ви смъкне тежко на земята на 14.11.

1

Анонимен

преди 2 години

Само една мисъл може да обедини народа - герб в затвора .