318

asd

преди 2 години

Радев и Петков се отнесоха с конституцията като с ***. На фигуранта си му е навик. Какво остава за всичко останало? Петков как направи партия без да е събирал подписи, така както е замисъла на законодателя? Как се взема чужда партия на абордаж? Хората, които са я създавали са се подписвали за някакъв устав, идеи и ръководство. Тия идват и на готово си правят с тая партия каквото си искат. Утре ще купят гласове, ще фалшифицират и хоп - управление.

317

Анонимен

преди 2 години

Кирца, дай да я видим тази бележка вече! Изчака ни се чакалото!

316

отговорност

преди 2 години

Ще поеме отговорноста за ценовия шок от 50% увеличение с билета за канада.

315

тя

преди 2 години

Доказателствата са крестящи ,само че кой им обръща внимание като и съда е в "кюпа" !

314

До 327

преди 2 години

Доказателства за крадене на милиарди колко щеш- погледни хотелите на морето и не само , замъците край Витоша и не само ,частни болници , училища , самолети , яхти и още много други и в същото време най- беден народ !

313

ха, ха

преди 2 години

Този захаросан пед.е раст и Хаджигенов са готови на ползу роду да се жертват и да станат я министър- председатели , я в някое министерство, но да са във властта, на софрата, до баницата. Чак такъв ид.и.от досега като че ли не сме имали в политиката.

312

Анонимен

преди 2 години

До Промяната продължава МНООГО СИ ПРАВ- ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА, А СЕГА ЯНУАРИ КАТО ИЗЛЕЗЕМ И СЕМЕЙСТВАТА НА СВОБОДНИЯТ ПАЗАР- СМЕТКИТЕ ЗАТОК 3/4 ПЪТИ ПО ВИСОКИ- ВЕНЦИ ИЗМИСЛЯМ ЛИ СИ, КОЛКО ПЛАЩАТ СЕГА ФИРМИТЕ 3/4 ПЪТИ ПОВЕЧЕ НАЛИ, НЕ СА БРЪТВЕЖИ НА ГЕРБЕРИ А РЕАЛНОСТИ НА РАДЕВАТА ХУНТА

311

венци

преди 2 години

Хората искат справедливост.Мутрокомунисти като Борисов и Пеевски да отидат в там където им е мястото-в затвора.Без справедливи присъди България не може да продължи напред.Това е най-важното.

310

Промяната продължава

преди 2 години

Днес: хлябът в кварталния магазин почти 2 лв., бензин А 95 - 2,34 лв., 178 починали от ковид българи (най-висока смъртност и най-малък процент ваксинирани в Европа), на летището хората се блъскат един в друг като сардели без маски, пътищари блокират регионалното министерство за неизплатени заплати, сметката ми за вода - три пъти по-висока от миналия месец, в "Кауфланд" се презапасяват с консерви и оцет, правителството ОЩЕ не е внесло Плана за възстановяване в ЕС, а Хърватия вече усвои ВТОРИЯ транш от няколко милиарда евро, Асоциацията на топлофикациите обяви, че парното скача с 50% от Нова год

309

Анонимен

преди 2 години

До тяНе те засяга, защото си проста. Прозира гола завист, че и ти не си участвала в кражбата на милионите.

308

Стойне от Чукурово

преди 2 години

И я сакам да съм премиер.....ама около казано само "българи" а дяволите са далеч.....

307

До тя

преди 2 години

Разбираме, че сте готова с гърдите си да защитавате Петков, но става въпрос за нарушаване на конституцията! Колкото до откраднатите милиарди, дайте доказателства за да бъдат за да бъдат осъдени. Така и аз мога да твърдя, че сте магистралка или крадла и...голямо нищо!

306

Анонимен

преди 2 години

Като има хора, които да пуснат бюлетина за Петков...Кой от глупава надежда, кой от омраза към Борисов. Лошото е, че ще патим всички. Вече имаше едни юпита, които за 800 дни щяха да НИ оправят, а оправиха СЕБЕ СИ!!!

305

тя

преди 2 години

Като няма за какво да се хванете ,то за някакво гражданство та гражданство, ай стига ,някои обраха милиарди от държавата па никой не ги търси , а тук ще ми говорят за гражданство , което не ме засяга !

304

Анонимен

преди 2 години

До драссссскачите - Може ли някой (я) да ми покаже по кой "член" на конституцията или в кой друг закон на РБ се забранява двойното гражданство за гражданите на Република България?

303

Анонимен

преди 2 години

И тоя ще се жертва като Хаджигенов.

302

тя

преди 2 години

Ще гласувам за К Петков ,доказан успешен икономист ,какъвто трябва да е премиера !

301

аз па не разбрах

преди 2 години

каво стана с оня завод за електромобили, на който завод кръстника му на Кирчо е адвокат, а собственика - албанец с немско гевербе!?! Щото на него държавата, демек ние, трябва да платиме едни 34 милиона!!!

300

Само питам

преди 2 години

До питам сеАми питай се първо дали е бил служебен премиер. ***.

299

питам се

преди 2 години

Каква отговорност ще поеме за двойното си гражданство и погазване на конституцията като вече бивш служебен премиер.Първо да отговори на народа за лъжите си ,пък после ще видим ,,я камилата ,я камилара,, безочието генетично заболяване ли е при него ?