68

ДО анонимен 87

преди 2 години

До Анонимен 87 Хах ! А до преди 12 г. "мърдаше" в развитието на демократичния процес ...само че НАЗАД , КЪМ ШУМКАРСТВОТО И Русия ! : ) Няма смисъл да си про***2ак ако не го демонстрираш публично !

67

Анонимен

преди 2 години

На първи тур по 800 хиляди гласа за професора и чорапа и 400 хиляди за съдията.На втори тур 1.5 милиона за професора и милион за чорапа

66

Аз реших

преди 2 години

Професор Герджиков и ДПС

65

Очевидно е

преди 2 години

Сравнете двата комитета: единият пълен с ДС, другият с изявени, уважавани, необременени личности!

64

Анонимен

преди 2 години

Не, Луна и Румен няма да откажат участие, просто да ги поканят в Комиците

63

Тоя ли?

преди 2 години

Лозан няма шанс - предполагам 4-5% ще изкълве

62

Вие си мислете

преди 2 години

Аз и моето семейство ще гласуваме за професор Герджиков и ИТН

61

студент

преди 2 години

И аз ще гласувам за професора, въпреки че ченгето Рашков ще ме гони за купен вот.

60

хаха

преди 2 години

Професор, съдия и фуражка. Кой е излишния

59

Анонимен

преди 2 години

Тоя я взел 5000 гласа я не,при такава промоция за президент ,голем цирк ще е ,а герб да бяха поканили Азис поне ще е конкурент на Радев )

58

Живот като виц

преди 2 години

Попитали един старец защо все се усмихва блажено и той отговорил: "Ами всичко при мен е като букет от рози - склероза, невроза, артроза, остеохондроза..." Същото е и с нашите видни кандидати за президентския пост - като букет от рози са, хъ-хъ.

57

истината

преди 2 години

Не РР не стана президент заради Данаилов, а заради мама цецка. На първи тур има двойно по-малко гласове от тези на втори тур. Всички гласуваха не за чорапа , а против цеца. Този път всички ще гласуват против чорапа на втори тур.

56

Работник

преди 2 години

Гласувам за професора. Успех Професоре!

55

България

преди 2 години

ДБ са *** на САЩ, БСП са *** на Русия

54

Анонимен

преди 2 години

Професора,кандидат за Президент,е марионетка(кукла на конци)изпаднал в тежка зависимост от от кукловодите на мафията-ГЕРБ.Спомнете си от къде и как се появи ГЕРБ.Дойде от нищото за да ни направи на нищо.Държавата ни вече 12години (през трите мандата на ГЕРБ) не мръдна и на йота напред в развитието на Демократичния процес.А напротив,върнаха се най-мрачните години на прехода.Не Кой да е.А до кога ще е все така е важно днес.Гласувайте по съвест А не от личен интерес,щото България стои над всички

53

Анонимен

преди 2 години

Конкурентите на Радев нямат никакъв шанс срещу него та камо ли да са сериозни. Радев пак ще го избереме народа за президент.

52

Анели

преди 2 години

Аз ще избера бъллгарското

51

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев стана президент заради Стефан Данаилов, който беше любимец на българския народ и му беше шеф на инициативния комитет. Радев трябва всеки ден да му пали свещ, въпреки че в последната година от живота си Стефан Данаилов се разочарова от него.

50

Пенсионер

преди 2 години

за професора ще гласувам

49

Анонимен

преди 2 години

Ректори на СУ влезли в политиката:1. проф. Цанков - наричан кръволок, завършил живота си като изгнанник в Аржентина.2. Богдан Филов - екзекутиран на 1 февруари 1945 г.3. проф. Станишев - екзекутиран на 1 февруари 1945 г.Имаше и други, но са го правили след като са напуснали ректорския пост. такива бяха историците Илчо Димитров и проф. Н. Генчев, но не са се явявали на президентски избори.