170

Давиго

преди 2 години

Момчета - дето плюете майка България и българите на български език - не е хубаво това. Гнуснички сте малко. Гордостта няма да я разберете, защото сави малки душичките и сте продажници. Гордите българи са горди, защото ценят това, което са постигнали и наследили, те не са ксенофоби, те държат на семейството и рода си. Те се борят всеки ден с неправди, които идват от продажници, като вас. Но успяват да го правят много векове. Това е, което остава, а не вие.

169

Германец

преди 2 години

"Имам високо образование и култура и съм достоен гражданин и данъкоплатец." -- също така си скромен :) "...и съм възпитан тук" -- личи си :)

168

Анонимен

преди 2 години

Всъщност и в България е същото каквото е в другите държави, но се пресмята на по-голямо население. Гражданите на България са под 6,9 милиона, но в България са примерно 4-5 милиона, а останалите 1,9-2,9 милиона са в чужбина, може и повече да са в чужбина. Навсякъде по света има фалшиви сертификати. Може в България да са малко повече.

167

Давиго

преди 2 години

До до 160 давиго "напускайте Европа и обратно в Азия." ---- Моята държава е тук. Аз съм роден тук и съм възпитан тук. Имам високо образование и култура и съм достоен гражданин и данъкоплатец. Не съм извършвал престъпления и по тази причина не съм осъждан. Тази държава ми принадлежи, както и аз на нея. Ти за какъв се помисли? А, да. Ти се от "онези" европейци, дето още не плащате данъци, ама пафкате тревица и сте велики в главите си. Не си дорасъл да се разпореждаш кой накъде да ходи.

166

до Германец

преди 2 години

"Що? Тангра ли ще ме накаже? :D".................Тебе господ те е наказал още при раждането ти, повече от това няма накъде.

165

Възраждане на СССР

преди 2 години

България вън от ЕС и НАТО!! Тогава Еврогейците ще ни хванат за сертификата!!

164

Германец

преди 2 години

"Не си позволявай да плюеш България и нейния народ!" -- Що? Тангра ли ще ме накаже? :D Най-стария народ... от 1300 години, 800 под нечий потуш. В новата история - тотална щета. Ама гордей си се с това наследство, щом няма за какво друго :)

163

Точно тук

преди 2 години

е скрит ключът от палатката!!!!!!!!!!!!! 1.Продължително дрънкане (по поръчка) от страна "експерти" и "авторитети" за фалшиви сертификати. 2.Международен отзвук на "новината". 3. Външни рестрикции спрямо български граждани. 4.ПРИНУДА за масово вакЦиниране с нещо неработещо.ОТГОВОРЕТЕ, БЕ! Колко досъдебни производства ли други административно правни действия са предприети спрямо "фалшификаторите"??????????????

162

Анонимен

преди 2 години

Стига сте губили времето на хората с ***.умн.ите си сертификатчета.

161

Хисторик

преди 2 години

Хан Крум е вкарал това диво племе в пътя точно за 30 години. В резултат от неговото царуване и неговите сурови закони е последвал 150 годишен период на възход известен още като Златният Век.

160

Анонимен

преди 2 години

Ако спрат да признават сертификатите, това означава, че нямат начин да ги проверяват, което ги прави абсолютно безсмислени.

159

Давиго

преди 2 години

До Германец "Стръмна теза, както казваме в Германия. Много стръмна теза :)" -- Като ти е стръмна, си стой в Германия и си разговаряй с удобни за твоята парадигма хора. Имаш си държава, заявил си принадлежност (Германец), какво търсиш тук? Провокация или валидация? И за двете не си добре дошъл. Ако имаш да кажеш нещо, се аргументирай, другото е плюене и е признак на слаб характер и безсилие.

158

морски

преди 2 години

Трайте бе!Сезона съвсем скоро свършва и ще има правилно затваряне за всички.Догодина на моренце пак ела!

157

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно, защо им е на руснаците ЕС и САЩ да се разцепват?

156

Анонимен

преди 2 години

Нито жените ни са истински, нито политиците, нито прегледа от автомобила, нито сертификатите за ваксина. Нормално. Все пак става въпрос за БеГе.

155

Анонимен

преди 2 години

Каква ще е следващата простотия? Сертификат, че си ходил до тоалетната преди да пресечеш границата?

154

до 160 давиго

преди 2 години

Аре сега и вие там къде пиете боза - напускайте Европа и обратно в Азия.

153

Давиго

преди 2 години

До Германец - Българската държава принадлежи на един от най-древните народи в Европа. По отношение на зрелостта, критичното мислене и натрупаната мъдрост в България, държави, като щатите, са като тинейджър пред мъдър старец, поради простата причина, че историята им е кратка и са създадени от хора с определен тип мантатлитет, който се предава и до днес. Българинът е мнителен по природа и се конфронтира само при крайна нужда, защото е мъдър. Не си позволявай да плюеш България и нейния народ!

152

??????

преди 2 години

Нещо за съхранението на ваксините да кажете?Някак не ми се вярва починалите ваксинирани в моя град на 69,78,83 години/според РЗИ/ да са си купили сертификати.

151

Анонимен

преди 2 години

Руснаците сънуват и мечтаят ЕС или САЩ да се разцепят. Но по-скоро ЕС и САЩ на тях ще им го нацепят.