86

Доктор Сън

преди 2 години

Резултат от само 3 месеца управление на Радеф

85

Анонимен

преди 2 години

А аз защото съм стиснат мисля за зелената планета и не отоплявам целия апартамент, догодина само най-малката стая, Радев вън!

84

до анонимен

преди 2 години

"""все ще се намери нещо от някъде за някаква зелена енергия и тогава с Русия е свършено."""""" Например, Боб с Кисело Зеле! Супер екологична "зелена енергия" складирана в буркани!!! -))))))

83

Анонимен

преди 2 години

Te с новите сметки за тока ме накараха да изключвам климатиците и лятото. Егати чудото - сметките с 50% по-високи, при по-ниска консумация. Още някой да ми обясни колко нямаме нужда от нов реактор в Белене или козлодуй, защото сме баровци и можем да купуваме всякаква електроенергия. Догодина като почнат и екотакси за мариците и сме живи умрели.

82

Анонимен

преди 2 години

Резултат от 12 години управление на ГЕРп, дами и господа!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 - Щото Белорусия НЕ покрепя санкциите с/у Русия и си дружи с тях. Пък ние ЗОРЛЕМ им подкрепяме англосаксонските санкции с/у Русия и правим натовски учения в Черно море за да ги плашим... Щура работа!

80

до 104

преди 2 години

Да на книга са 540, но при частника няма! Няма и прослужено време, няма и нощен труд, а бонусите са във вид на глоби! За да има за него, за жената му, за порастналите му деца! И като кажете защо стоиш там, премести се, ще ви кажа, че като отидещ при друг работодател ще е пак същото! Всички не можем да се уредим на държавна работа, въпреки образование и квалификация! Така е в Абсурдистан!

79

Анонимен

преди 2 години

ЕС е напълно готов да премине към зелена енергия и да спре да купува нефт и газ от Русия. Остава единствено една незначителна подробност - от някъде трябва да се намерят някакви източници на залена енергия, защото вятърните перки и соларните панели покриват едва 10-15% от използваната днес енергия. Но това са подробности, все ще се намери нещо от някъде за някаква зелена енергия и тогава с Русия е свърщено.

78

Винету

преди 2 години

Вместо "Ч.ерната дупка" Белене, можеше да изолзваме инфраструктурата на Козлудуй и да имаме 7-ми ядрен реактор. Сега шъ го дъ.рвим със "зелената енергия" на вентилаторите! Хем, скъпо, хем, неефективно!

77

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия, която е под тежки санкции от страна на ЕС и САЩ, няма криза и никой не студува.

76

Анонимен

преди 2 години

Ми що работите за МРЗ 530 лева. Никой не ви задължава да работите на такива ниски заплати!

75

Ха-ха

преди 2 години

В Кипър били бедни! Това е вица на деня! )))

74

чакайте да видите

преди 2 години

Предишната система падна за много по-незначителни неуредици, всъщност тогава се живееше по-добре от сега. Но сега при деморкацията има полиция, която много лошо бие на протестите и пази демокрацията от недоволните. Чакайте само да видите какво ви чака, ще има много демокрация и инклузивен капитализъм.

73

Анонимен

преди 2 години

До dada - Браво мойто момче!

72

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 100 - Ееее ...стига де! 540 лева са :)

71

по европейски

преди 2 години

Спокойно, в ЕС са помислили за всичко - на когото детето му е на студено, ще му го вземат и ще го дадат на приемно семейство....

70

dada

преди 2 години

еми то и аз сега съм на 15 години и се къпя със студена вода и спя на студено с отворен прозорец за да мога да свикна като се изнеса от нашите...

69

Анонимен

преди 2 години

До Бай Иван - В северна европа, къдетосе налага да пускат парното още от 10 септвмри, ако годинат не е хубава, също цари демокраия и европейски ценности. Може би проблемът не е в тези неща, ами в нас?

68

анонимен

преди 2 години

Как да се отоплявам при МРЗ или чисти 500 лева и нищо от горе?! За кое по-напред, за храна, за сметки, за лекарства? За дрехи не си и помислям! Работещите бедни е най-несправедливото нещо, създадено от хората! Цели етноси не работят цял живот и държавата ги издържа, а ние дето внасяме в хазната сме обречени на глад и студ, заедно с децата ни! Дори и сега в пандемията никой не се сети за нас!

67

Анонимен

преди 2 години

Зелените енергии могат да осигурят само 10-15% от енергията която потребляваме днес. 2035г производството по тази причина ще се свие с 80%, хората които останат без работа ще стоят на базов доход в къщи, ако до тогава евро комисарите не ги прочистят с ваксините, а ако останат много ще има доброволна евтаназия.