232

0,77%

преди 2 години

Значи ако погледнеш от гледна точка на "и да съм ваксиниран и да не съм има шанс да умра от ковид" е едно и също дали си ваксиниран.Нек'ва такава ли ви е логиката не мога да я схвана? Или просто не вярвате въобще на наука и математика?

231

Стига глупости

преди 2 години

до 249: Като лекар ще ти кажа, че за лечението на един пациент в интензивно отделение понякога и 10 пътеки не стигат.

230

До 247

преди 2 години

Това е безполезна информация ако не кажеш колко е лечението на един пациент без усложнения (всичките 1200лв ли се харчат). Също така, какъв е процентът на хората с усложнения? Т.е. средно колко се харчи на хоспитализиран.

229

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости Факт е, че не знаем на 100% дали няма странични ефекти от ваксините и че са ефективни. И за двете можем да спорим още. Не знаем и дали дългосрочни ефекти от преболедуване са при леко, или тежко боледуване. Но във всеки случай, нямаме причина да насилваме ваксинация - просто да се ваксинира който иска! Аз съм млад мъж, здрав, спортуващ, с нормално тегло, вече преболедувал - трябва ли да се ваксинирам и защо?

228

До 236

преди 2 години

Средствата за ковид болните, отпускани по пътека, са около 1200. Лечението на един пациент с усложнения е около 3000 лв. Разликата е за сметка на болницата. Сестра ми е в Ковид отделение. Дано не ви се налага лично да проверите.

227

Стига глупости

преди 2 години

А за спекулиращите на тема Израел, може да прочетат малко инфо, което не идва от съседката и продавачката в кварталния магазин https://haaretz/israel-news/israel-unvaccinated-booster-65-serious-covid-19-cases-death-delta-1.10208784. За тези, които знаят английски де.

226

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 242: Да ще преболедуваме, но по-леко. По-малко хора ще загинат, по-малко ще бъдат приемани в болница, по-малко ще загинат и от други заболавания, поради липса на достъп до медицински специалисти, по леки ще са негативните ефекти върху живота и икономиката ни. Като голяма част от хората започнат да карат Ковид като по-леко няма да му се обръща такова внимание.

225

някой

преди 2 години

те неваксинираните са виновни, че слънцето огрява...........и аз съм в кюпа де.

224

Анонимен

преди 2 години

А за година - повече от 20 000. Припомням, че до началото на септември миналата година бяха под 400 души.

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 237: Може да има и дългосрочни ефекти след преболедуване, но какво можем да направим за това? Нищо. Освен да добавим към тях и дългосрочните ефекти от ваксините - на цялото население! Даже да се ваксинираме на 100%, пак ще преболедуваме.

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 234: Айде стига с тази едра шарка... Така и не проумяхте, че коронавирус ваксините не създават стерилизиращ имунитет и пак можеш да се заразиш, да заразяваш и да боледуваш! И това го казват и вашите експерти. Ваксините срещу едра шарка такива ли са?

221

Гореща новина

преди 2 години

Гешев е виновен хо хо хо

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235: Това е конспиративна теория! Нали нямаше да вярваме на такива? :) Ами всичките ваксинирани, които умират в Израел и UK - и те ли са с фалшиви паспорти?

219

123-ТОиДИ

преди 2 години

ПОГРЕБАЛЕН АГЕНТ :: И НИЕ ТРЕБЕ ДА РАБОТИМЕ !

218

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"В нея има химия, която може да е токсична, може да има дългосрочни ефекти"Кажете сега, защо тежкото преболедуване няма дългосрочни ефекти.

217

Анонимен

преди 2 години

Имайте предвид, че ковид пътеките са много апетитни за бюджета на болниците. Така че за статистиките можем да си имаме едно наум. А забравихме и, че има и грип, и от него също много хора умират. Противогрипните "ваксини" също са много "ефективни" .

216

Анонимен

преди 2 години

Сигурно от тия 0,77% неваксинирани, поне половината са всъщност с фалшив ваксинационен сертификат.

215

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Но е казал, че ваксинация по време на пандемия е огромна медицинска грешка"Току-що отрекохте ваксинирането срещу едра шарка, спасило милиони.

214

Анонимен

преди 2 години

До КривонделТочно така! 100% от ваксинираните ще умрат!

213

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски!