55

не

преди 2 години

много добре си е с машините, бързо и точно. Хората които не могат да четата да му мислят :)

54

Анонимен

преди 2 години

А аз виждам и друга причина за намаляването - едни гласували, които не знаят, че са го направили + един силно контролиран вот който е по-трудно сега да го има.

53

преди 2 години

Машините пречат, махнете машините !Машините са лоши, махнете ги !Въпрос: А защо точно да ги махнем ?Отговор: Машините пречат, ...

52

МДАА

преди 2 години

ами на Радев избирателите /червените бабички/ как ще гласуват с машините?

51

ДДРОнег

преди 2 години

тоя михаликонстантинов е долен герПаджия и затова е против машинното гласуване !!!___Аз съм доволен от този тип гласуване, не съм доволен от съществуването на тиквуня и неговите пудели !!!

50

ГЕРБ=РОМИ

преди 2 години

Абсолютно вярно наистина по малко представители на Столипиново, Шекер махала, Христо Ботев, Максуда ще отидат до урните заради машините. На последните избори имаше парадокси в тези избирателни секции където преди са гласували хиляди а с машините по малко от 20 човека. А в същото време баби на 80 гидини и нагоре без проблем се справиха с машините. Около 250-300 000 са гласоподавателите от изброените квартали и махали на последните избори точно толкова па малко са грасували за ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 2 години

Да, искате да внушите, че възрастните няма да се справят. Всичките приятелки на майка ми имат деца в чужбина и са се научили да боравят с компютър по-добре от мен, дето имам комп от 30 години. Скайпове, имейли, разни врътки....даже и 90 годишен знам, който програмира, та не ги подценявайте. То по-скоро младите могат само да цъкат по фейса.

48

Анонимен

преди 2 години

Изобщо няма и да ходя да не съм улав да им давам доверие и те да се еб...т с него.Който иска да гласува,резултатът ще е близък до последният..и напролет пак...

47

Анонимен

преди 2 години

Комунистите Галевица и Бойкикев ни натресоха тази корупционна сделка с машините която ограби българския народ със 100-200 милиона. Така са комунистите, лъжат по цял ден и стават мултимилионери на гърба на народа.

46

анализатор

преди 2 години

Какви ли дивотии ще изоворите,за да угодите на банкянския шебек и престъпник.Въобще не е вярно,че хората не ходят да гласуват заради машините.Това е гнусна герберастка лъжа.Следват арести,съд и затвор,за претъпниците герберасти.Окрадохте държавата и народа,долна бандитска организация.

45

Анонимен

преди 2 години

Балканска трагедия. Бългаpoпитека не може да ползва машина... сложно му е.

44

Асан

преди 2 години

Да пълним гушите на Мамая и Ристю йок :)))

43

Анонимен

преди 2 години

Дон Чалгаре извъртя всички партии през април да му изпълнят желанията - председател на парламента, промени в изборния кодекс и т.н. После, като дойде да им връща, се покри

42

Истукан

преди 2 години

Машините не са причината, а заради скапаните ни политици и партии. Стана на мода всеки член на мафията да има партия. Магарешки, Борисов и още много хороа от бизнеса са си направиил партийки. Валерчо Симеонов също си има партийка и телевизия.

41

Кънчо

преди 2 години

Защо след машинното гласуване не се преброиха разписките от машините ? А защо при електронното преброяване минават служители на проверка, а при изборите няма проверка ?!? Доверяваме се на една машина дето е елементарно да бъде манипулирана. Да не говорим колко пари пръснахме за тия машини и как за тях веднага се намериха, а за социалните маргинали..няма. Пълна дискриминация е това гласуване.Нека се въведе образователен ценз за гласуване, ама тогава 1/2 от драскачите тука няма да могат да гласува

40

Анонимен

преди 2 години

Не е заради машините, заради собственото невежество е.

39

анонимен

преди 2 години

и още - от осемдесетте години на миналия век в България се работи на компътри. Много от хората работили или направили програми и т.н. може вече да ги няма. Не си мислете че сте първите и единствени. Свътът не се върти около вас.

38

Анонимен

преди 2 години

Да, ще има трудности в драскането на бюлетините. Но пък ще има лекота в подмяната на флашките.

37

Анонимен

преди 2 години

Машините за гласуване са дивотия и е унижение това, че ни ги натрапиха. Накрая, като ги изхвърлим след няколко години, ще трябва да им плащаме и рециклирането. Ще се запомни тази година като една от най-срамните за демокрацията в България.

36

Анонимен

преди 2 години

Глупости. До машините няма да отидат само необразованите. А те е по-добре до тях да не ходят по избори!