386

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 413 Не, той е минало за нас. Скоро ще бъде минало и за вас :)

385

Леша

преди 2 години

До 406 Приказки за наивници. Не можеш да осъдиш политик, не и в граждански съд. Те си имат документи, че са на първо място личности а след това граждани. Ти имаш ли такъв документ?

384

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 405 Цените се увеличават в световен мащаб. Сигурно от България е това влияние :)

383

Анонимен

преди 2 години

Бойко ви бърка в празните кpaтунки, че и в задния двор, а тpoлчета жалки? Ха-ха-ха! Затова подскачате по клавиатурата...

382

Анонимен

преди 2 години

До Леша А кой беше подготвил промяната при цените на тока и горивата? Баце ви :)

381

Пенсионер

преди 2 години

Аз и наборите от цялата махала ще гласуваме за това младото момче Кирил Петков и неговата ПП. Комшиите споделят, че и децата и унуците ще гласуват за него.

380

Анонимен

преди 2 години

До до Стратег Хич не е, за Вас говори :)

379

Индустриалец

преди 2 години

Аз и мойте 2000 служители ще гласуваме за ПП.

378

Леша

преди 2 години

Новите са за промяната, казват ви го в прав текст. Ето я и промяната - цените на енергията и храната. Едно време и Ани Салич ви казваше - за децата на България, но не уточняваше какво за децата - добро, лошо, смърт, бой ...?!

377

До 401

преди 2 години

Бойко-Пеевската държава приключи и лапаницата също. Господ е стрведлив и ще овъзмезди Българският народ за кражбите, а предателите на България ги чакат съд, затвор, конфискации и забрана за участие във властта до 4-то коляно.

376

Анонимен

преди 2 години

Сутринта казаха, че цената на тока ще битовите потребители другата година ще стигне 40 стотинки за киловат, сега е 20, сами си правете сметката. Двойно дет се вика си е точно промяната продължава.

375

1

преди 2 години

До Радев оставка,а твоята тиква,която ката ден се хвали ,че бил най-подготвения,за мин.председател,къде се крие,но нека да се крие,на 14.11.2021 г. Народа пак ще го скрие,няма къде да избяга,на тези платени соц.проучвания,вече никой не вярва,всичко става ясно в ноща на изборите,никога по-вече герб-комунисти на власт.

374

Анонимен

преди 2 години

До хаха 400 Понеже баце контролира света ли :) Или понеже на вас ви плаща тока :)

373

хаха

преди 2 години

А на поредните нови избори март месец, ГЕРБ ще имат 120 депутати.Само да дойдат януарските и февруарските сметки за парното и тока и гледайте какво става с другарите на промяната.

372

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 394 Очевидно ги манипулираха, щом не са доволни от 600-те хиляди гласа и твърдят, че машините са отблъснали гласоподаватели, знаем за кои става дума. Не се разпадате, защото още има надежда баце ви и ви плаща. След ноемврийските избори, всеки по пътя си. Вие първи ще го предадете, щом спре да плаща.

371

Стратег

преди 2 години

Радев, Янев и Рашков да започват да умуват как да бъдат елиминирани ГЕРБ-ерските калинки , да не могат да гласуват на изборите чрез заплахи за уволнения, репресии и сплашване. Ако игнорираме техните гласове, твърдият електорат на ГЕРП става около 50-60хил.

370

баба мара

преди 2 години

герб и дпс не правят 121 ще им трябва още някои ама кои ще се съгласи да сисложи главата в торбата значи герб връща веднага мандата защото никои няма да гиподкрепи а пък и скъпият ток и газ допълнително ще нажежат обстановкатаниска изб активност просто няма за кого да гласуваме

369

АнонимеН

преди 2 години

СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ КОИТО ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА СЪС ЯВНИ ЛЪЖЛИВИ РЕЗУЛТАТИ АКО РЕАЛНО ПРОЕКТА ПЕТКОВ НЕ ХВАНЕ И 1%

368

Радев оставка

преди 2 години

ГЕРБ реално нямат алтернатива.Видя се, че другите са некадърни популисти, работещи за интересите на Сорос и Москва.

367

Анонимен

преди 2 години

До Да видим 391 По-добре да видим какво се случва, та медиите поддържат гербави т,р,олове и трият коментарите на обикновените участници във форума. Защото това не се променя от години. Какво знае шорош, ама и десарите не падате по-долу по манипулации.