13

Анонимен

преди 2 години

15, най-много хоспитализирани и умиращи има в държавите в които има НАЙ-МНОГО ВАКСИНИРАНИ Ф А К Т!

12

Колов.

преди 2 години

Каква позлатена пътека?Болниците не искат ковид болни заради мижавите пари от касата и опасността от заразата,стотици лекари трупясаха.Големите пари идват от други болести.Пари...те с хиляди заплахи ги накараха да открият ковид отделения .Това,че в България няма нито една частна болница построена за лечение на ковид говори много ...

11

до 12 Колов

преди 2 години

За жалост в целия сват са ваксинирани 80 процента, а у нас - 20 процента.И процента на починалите у нас е по голямза жалост живеем в България

10

Анонимен

преди 2 години

Боли ме фара за болните и умрели циглета

9

Убийци

преди 2 години

До Анонимника. Сори, че ти си много остър, но не само тежките случаи отиват в болница. Нали ги лъжат, че вместо карантина могат след седем дена лекарско наблюдение да излезат. Така много наплашени хора се съгласяват. Освен това много ги прибират заради "позлатената" пътека за Ковид. Сори умнико, но съм видял как близки ги прибират с леки симптоми... Който иска да вярва на манипулации.

8

Колов.

преди 2 години

За жалост това става по целият свят.От Делта 0.2 процента от починалите са деца под 14 възраст.Умират напълно здрави деца което бе нечувано при първите варианти на вируса .В някой стани процента се покачва донякъде закономерно.

7

Анонимен

преди 2 години

До Убийци Ти си бил много т-ъп, БЕ!!!!! ТЕЖКИТЕ случаи са в болниците!!!!! Ако си добре и го караш леко, не стигаш до болницата. Но като се влошиш влизаш. А като тръгнат да се сго-вняват нещата , много ясно че ще се намираш в болниците, а не вкъщи! Мисли с тая куха кра-туна!!!!

6

Убийци

преди 2 години

Протоколите за лечение на Ковид са спуснати от същите които налагат ваксините. Лечението е с отровата Ремдисивир.

5

Убийци

преди 2 години

Туй детенце ако са му набили Ремдисивира, нищо чудно, че е починало. От това "лекарство" отказват бъбреците и белия дроб започва да се пълни с вода. Тогава интубират и всичко приключва. Кога ще започнат аутопсии за контрол на лекарите в болниците? Защо повечето починали са в болница?

4

Министър Денкен-офф

преди 2 години

Да отварят прозорците, бе. Да учат на отворен прозорец. Което оцелее, това е законът на джунглата България. This is Sparta.

3

Нали

преди 2 години

Иваме сигурни протоколи да лечение на Ковид-19.

2

Анонимен

преди 2 години

Доста клубове подкрепиха Бербатов за извънреден конгрес,такаче да се надяваме че на 12 октомври ще бъде даден старта на ново начало за БГ футбола!!

1

Възмутен

преди 2 години

Някоя корава кратуна пак да напише, че ням такъв вирус и така докато населението на България се стопи с още 100-200хил.