13

ДО 14

преди 2 години

стига лъга бе !помня как през 1985 излезе по тв и каза,ч е вече бензина става левче!

12

Анонимен

преди 2 години

"а бе да,а Марешкия как продава 30 ст на долу." И Марешки и Кристал и другите, които продават по-евтини горива също са картел. Цените им са 1 към 1 и когато единия увеличи с 3 стотинки, веднага всички други правят същото.

11

Анонимен

преди 2 години

ДА БЕ, АКО БЕШЕ ТИКВАТА НА ВЛАСТ, НЯМАШЕ ДА СЕ ВДИГА БЕНЗИНА! ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧАСТИЦИ СТЕ В ТОЯ ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 2 години

Цената на петрола в момента не е нищо особено. 68 долара е малко, в сравнение с 114 преди години. Тогава горивата гонеха 3 лева. Да, и сега с тези огромни кешови наличности новонапечатани доларчета и изкуствено увеличено потребление, нищо чудно цената пак да подгони 100 те долара. Незнам на правителствата кога ще им уври главата, че пеи криза не трябва да се печатат пари и да се раздават на *** и Пульо. И още по-малко на хора, на които не са пострадали доходите, като например пенсионери.

9

Анонимен

преди 2 години

а колко беше заплатата при бай ти тошо, ама в долари бе, ***? 50$!

8

Анонимен

преди 2 години

При бай Тошо 40 стотинки литъра,ама тогава банани нямаше..

7

Анонимен

преди 2 години

От много години има евтин начин за производсво на водород, който може да замени газта и въглищата при електроцентралите. Даже опасните АЕЦ стават излишни, ако се работи в тази посока и са направят абсолютно еколкогични електрически централи. Но шейховете са инвестирали в други неща сега с контролни акции, манипулурат политиките и прозводствата както на тях им е угодно.

6

до 6

преди 2 години

алооо интереса клати феса. Знаеш ли че пазара на втечнен газ е в колапс. Не достигат кораби. Знаеш ли че литва затвори газопроводите си от Русия и направи газов терминал на който в момента пак руски газовози разтоварват на тройни цени. стига с тая омраза към Русия, полза никаква няма. И китай е диктатура и комунизъм що не си изхвърлите телефоните и телевизорите в знак на протест.

5

Анонимен

преди 2 години

да бе да,а Марешкия как продава 30 ст на долу. Като гледам хич не е фалирал с тия цени.

4

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някой да напише, че Радев е виновен?? Защото аз лично съм го виждал, как манипулира цените на суровия петрол на световните борси...

3

Анонимен

преди 2 години

Вирусчето доведе до огромно желание на правителствата да подпомагат бизнесите с пари на данъкоплатеца. Тъй като не искаха да вдигат данъци, залитнаха към масирано печатане на нови пари. Повечето пари в обръщение кара хората да се чувстват сигурни, да харчат здраво и да пътуват здраво. Здравото харчене води до здрава инфлация и съответно до обезценка на вече напечатаните пари и обедняване на населението. Класическа схема. След голямото плюскаане, обикновенно идва и голямото ох,малеле

2

Анонимен

преди 2 години

Няма как да поевтинеят. Петрола свършва. ОПЕК се споразумяха да добиват по-малко количество суров петрол. Съответно и цената ще е по-висока.

1

Анонимен

преди 2 години

В Испания цената е 1,15 евро за дизел,само че при испански заплати.Дали и на изпанците така им разправят за находищата ?