24

Анонимен

преди 2 години

Броят на регистрираните смъртни случаи почти не расте, а смъртността се увеличава доста. Изводът е, че може и да сте със симптоми и да не се регистрирате като болен, но математиката ще хване този процес - в превод от витановси - ако не стигат умрели от ковид, е па че вземем не от ковид и па че натакмим бройката.

23

krivak

преди 2 години

"Броят на регистрираните смъртни случаи почти не расте, а смъртността се увеличава доста"мн интересно заключение!

22

наблюдател от ООН

преди 2 години

То иЗАДНИКАна ТошкоАфрикански е червен .ама математика не го отчита...

21

Анонимен

преди 2 години

Tоя математик я да дойде да прекопае картофите в градината и да каже каква ще им е тенденцията тази година.

20

Муахаха

преди 2 години

така е, по тротоарите трупове навсякъде, кучетата ги ядат, докато са още топли.... а не чакай, това го гледах на кино в Заразно Зло 5!

19

Йоцко Сглядов

преди 2 години

Е некоя и друга баба или дядо ше дадат фира преждевременно за да може детето им да е присъсвтвено на училище, но жертвата си струва. Все пак то един път в живота оченик, а тея са се наживеле вече.

18

Анонимен

преди 2 години

забелязвам че масовката в момента във всички медии по света е , "ваксинираните не се разболяват" . Тази лъжа скоро ще се разобличи, когато всеки един от нас започне да познава умрели ваксинирани хора

17

правете Добро

преди 2 години

Започнаха всички сезонни промивки по телевизора и да не остане назад и кромида.Яко ще се мре, от смях

16

Стамат

преди 2 години

Танасе,целият клас е от две улици до нас,почти всички деца от класа цяло лято бяха заедно,ходиха и на лагер на морето с други училища,болни нямаше.Болните са по новините :)

15

Анонимен

преди 2 години

Махайте го тоя лъжец, който криеше с всички пропагандатори месеци наред смъртни случаи на ваксинирани. Но по-смешен е Илко Гетов. Ако се били ваксинирали 100%, нямало да има смъртни случаи! Кога ще го лишат от научни титли и право да говори? Същият лъжец като Бай Шиле, който само си сменя думите! Това са безумни и смешни пропагандни лъжи. Нали сам Гетов говореше, че няма 100% ефективна ваксина? Сега пък, ако се ваксинирали 100%, нямало да има умрели. Аахаххахахахаха!

14

Бай Танас

преди 2 години

До СтаматСтамате елементарно разсъждаваш,бас държа че не си силен в точните науки. Едно е да си играят 5-10 деца в махалата, друго да се мешат с десетки и стотици в школото.

13

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 9 Едва ли шмърка бело,но смуче добре ракия.

12

Анонимен

преди 2 години

Гледам младите всяка вечер по ресторанти и барове. Маат кючеци и гюбеци. Чудя се как София още нее в тъмночервената зона. Гожи беше прав. ЯКО много ЯКО ше М.рат.

11

Darth shadow

преди 2 години

А как иначе, днес небето е нашарено от самолети по нареждане на министърчо кацаров за да има нови болни и да дига бройките, докато не се надигнем и ги избием до крак ще продължават да се гаврят с хората..

10

Кръстьо

преди 2 години

"Броят на регистрираните смъртни случаи почти не расте, а смъртността се увеличава доста." - Късно се хващат случаите ? Лошо лекуват лекарите ? Имаме здравословни проблеми в населението ?

9

Алекс

преди 2 години

Няма спасение от тази напаст Витанова.

8

Анонимен

преди 2 години

Кой шмърка бело,вижда само червени зони!!

7

Буги Барабиняка

преди 2 години

4екайте малко 4ааветата в училище да си омешат вирусите, тогава нема да имате цвят за зоната в която ше влезем.

6

Стамат

преди 2 години

Тия дечица цяло лято бяха при бабите и дядовците,цяло лято си играха на тумби и сега същите тези деца тръгнаха на училище и заразяват наред,така ли?Математици,коремни хирурзи,врачки,знахари и всякакви интересчий бълват жлъч от подиума на медийите,само че на нас не ни пука!!На никой не му пука за вирус,ваксини и вашите безполдни напъни,ае баста!

5

Анонимен

преди 2 години

дилема за решаване от математици: незадължителна ваксина, а ти искат задължителен зелен сертификат за незадължителната ваксина, а сега де, едно е задължително, другото не е, кой е прав кой е крив