34

Да живее България

преди 2 години

Малииии, чувствам се като на 10-ти Ноември 1989. Идва нова ера за България и всички честни, можещи, знаещи, трудолюбиви родолюбци. Най-накрая България да поеме по нов път след 75 в задушаващата прегръдка на комунистите и тяхната ДС.

33

Екселсиор

преди 2 години

Чакай, Янев, да не би случайно да каза работа, работа, работа? И ти си един ***-пионка.

32

Той

преди 2 години

От лятото ме хвана летен вирус с повръщане , а след тази статия разбрах ,че не е вирус , продължих да повръщам , явно е от изказването "Показахме нов начин на работа и това е видимо за хората".

31

До даню

преди 2 години

Смени си хаповете или личният лекар ,чалгарче фигурантско

30

РоРо

преди 2 години

Акъл под шапка не стои

29

Даню

преди 2 години

Всичките гнусни коментари под статията са на един долен герберски ***.Това беше едно добро правителство. Правеше всичко открито и точно

28

Видим от хората

преди 2 години

Страхотна работа свършихте и дано и Вие изчезнете от битието ни! Спряхте от внос половината ми лекарства, с което ми осигурихте преждевременно пенсиониране поради невъзможност да изпълнявам служебните си задължения! Некадърност, пошлост, безхаберие и самовлюбеност!

27

Анонимен

преди 2 години

Некадърници

26

Анонимен

преди 2 години

Неможе да се отрече че имат успех. Цените ви излетяха в космоса вече са нблизо да Марс. Имате ли контролен орган който да контролира спекулата в цените на хранителните продукти. Нали уж сте в Европа. Елате да видите тук в бялата държава как се контролират цените. Всеки който си позволи над 10 процента надценка го удрят с от 5 до 50 000 евро глоба ако е хванат за първи път ако го хванат втори път лиценза му изчезва и отива да чисти тоалетните.

25

stoedin

преди 2 години

Все пак Киро канадец ли е или е? Пълни бeздaарници

24

Анонимен

преди 2 години

Всичкото драскач от ПИК, Блиц и пр. Пеевски медии веднага налази форума да осссере с жалките си коментари

23

Алелуя

преди 2 години

Всички партии на статуквото на новите избори ще изгубят още гласоподаватели. Дори и за учениците стана ясно, че мафията си има държава и до такава степен я е овладяла, че може да манипулира цените на тока и горивата, да заповядва на строителните фирми да спрат да строят пътища, да се опитва да прави сечено на всички нива в държавата.

22

Анкета

преди 2 години

.. за гражданите тук: хареса ли ви авантюрата след 4 април?

21

Анонимен

преди 2 години

Показахте източени язовири, спряна магистрала Хенус, пликове с пари на президентски съветници и уволнения на водещи лекари като проф Балтов и проф Кантарджиев. Съд и затвор за вас!

20

тъй де

преди 2 години

Браво!И най-важното, щом герП реват сте на прав път.

19

?!?

преди 2 години

Прозрачност = Няма яснота за смъртта на летеца, за убийство на офицера, за гражданството на Петков. Отчетност = къде отидоха парите от магистралата, къде са парите от приходите от ДДС, министър каза пари има. После че няма. Професионализъм = Първи по смъртност последни по ваксинация, това е политика на няма пилот в самолета. Цените непосилни. Двамата министри на който е ясно какво става се спасиха. Толкова за вас.

18

Дедо

преди 2 години

Не!Обещахте да покажите незаконни СРС-та, Бойко в пандиза и ГЕРБ в калта. Ама нищо не можахте да напраЙте. Накрая показахте само че можете да омаскарявате хората и дотам.Сега вие сте в калта!Комунисти недни, само цапате и после бягате да се криете.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 "Чудя се тоя шaпкap ли е по-гнyсен или другия, дето го назначи?" Има ли вариант за отговор "Всеки е по-гнусен от първия"? Така ще се получи правдиво отразяване на това колко са гнусни: едно безкрайно гнусарство.

16

ъъъ

преди 2 години

Наглост и безочие това лъха от това радево правителктво

15

Aaaa

преди 2 години

Видяхме да, затова ГЕРБ са отново първи в анкетите, б*ламурнкци, бляк... Комунистически популизам 😭