126

Анонимен

преди 2 години

До Марсел Попов Ти си напълно и.зкукуригал ваксър. Друго няма какво да кажем за теб. Къде е Професора, дето хвърля неваксинираните на прасетата и ги кара да копаят в урановите мини?

125

Анонимен

преди 2 години

Какво ще направиш за да накараш свободни хора да се бодат? Може би ще отвориш Аушвиц а?

124

Krom

преди 2 години

До Анонимен 119 - що рече?! ..Русия, думаш не ни иска?! Не сме им нужни вече?! .. Не бях чел по неправдоподобно писание! Русия никога не е дърпала нечистите си пипала от тук. Разбира се, си има собствена Пета колона в България. И не е спряла и за миг да се бърка в България. България би тръгнала напред и би станала европейска държава, само ако намери волята да скъса с всичко руско, в т.ч. и протежетата които вече над 30 години се роят, пъпкуват и преименоват, но не спират да правят поразии тук.

123

Анонимен

преди 2 години

Пускаш вирус и създаваш проблем, после реагираш и създават ваксина, после решаваш проблема като бодеш всички принудително. Преди 20 години беше същото на краварите им се изкаше да хвърлят бомби бутнаха си кулите, после реагираха, като обвиниха козарите и накрая решението им беше да водят война срещу тероризма.

122

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, вие направихте всичко за да стане пандемия на ваксинираните. Очаквайте скоро...

121

До Марсел Попов

преди 2 години

Чакам с нетърпение, някой да се пробва да ми отнеме децата.

120

Анонимен

преди 2 години

Тоя още малко ще каже че неваксиниралите са финансирал и правили експерименти с вирус, който да може да заразява хора, че и те са го изпуснали "без да искат".

119

Марсел Попов

преди 2 години

Като започнат да ви отнемат децата ще видим дали няма да се ваксинирате!

118

Анонимен

преди 2 години

Няма да ходя да се тряпам за да отстоявам джендърскитеценности на тая, още по-малко ще воювам с талибаните за да угаждам на феминистките, като искт да хващат по една пушка и да ходят да освобождават пещерната държава Афганистан.

117

Вън

преди 2 години

От ЕС и НАТО ! Рептили лъжливи !

116

Анонимен

преди 2 години

Чапраз ще стоиш до второ нарежда.

115

Анонимен

преди 2 години

Лесно е в бедно общество да се пусне вируса на корупцията, джендеризма и антиваксърството. Не, че няма корупция. Бедните хора се манипулират и убеждават лесно защото търсят причините да са така зле и бедни и намират лесен отговор. Останалото е лесно- партии хулигани и нескопосаници, които не могат да се обединят около нещо градивно и следват молби външни авторитети и стопани да дойдат да ни оправят... Раданкъневци бол...

114

Анонимен

преди 2 години

Прадедите на Урсула са имали девиз "Роботата ще ви направи свобдни" нейния е " Боденето ще ви направи своодни". Всички прилики са случайност.

113

Мартин

преди 2 години

Тази *** Байдънска опора всеки ли дето му се спи ще я повтаря? В България я стигнали 30 процента я не. Останалите каквото и да се опитат ще бъдат пометени от хората, които няма да си сложим в организъма препарати за многократно дозиране със съмнително действие и неизвестно какви последици в бъдеще....

112

Христо Христов

преди 2 години

До 93"Хем ще видим как се справят жените военни министри." - и в германия и в холандия се провалиха и бяха позорно изгонени.

111

Анонимен

преди 2 години

"Осигурени са допълнително 1,8 млрд. допълнителни дози."---- Вие поръвате на своя глава с нашите пари, а после ни погазвате човешките права, че да се бодем. Как може такова нещо бе? Боденето ще ви направи свободни.

110

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов - ЕС е като Бойко Борисов - не искаш Бойко Борисов, но имаш ли друга алтернатива? Русия не ни иска и не сме им нужни вече. Китай е далече. САЩ само плячкосват България.

109

Христо Христов

преди 2 години

До 107Въобще не е притеснително, а радостно, че хората видяха истинското лице на ес и на нато. България трябва да работи за разпадането на тези две бандитски групи управлявани от психопати.

108

Анонимен

преди 2 години

А ЗА ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА И БЕЗРАБОТИЦАТА, ДЕТО СЕ СЛУЧВАТ В РЕЗУЛТАТ НА МЕРКИТЕ ИМ, КАЗА ЛИ НЕЩО?

107

Христо Христов

преди 2 години

Според мен това което има предвид, че трябва да се направи, е че всички трябва да станат гейове. Или поне ***.Действията на ек и лично нейните го показват.ПП. Урсулата ваксинира ли се с Астра Зенека?!