24

Анонимен

преди 2 години

Качеството на услугата е плачевно, вместо да използват ,че българите нямаха избор освен нашето черноморие и да направят реклама на продукта си, те дигнаха цените и влошиха услугите

23

xaxsasб

преди 2 години

и между другото Ния - пише се нараснал, без Т. нататък не съм я чел статията, полза няма. :}

22

Анонимен

преди 2 години

Ние го направихме напук на тиквеника, напук на патриотарете, напук на доганските сараи, напук на пияните ингилизи и швабските пенсии напук на ол инклузива, напук истеричбите *** тук със "затваряй" "радев бил това онова"и "изолирай се". Цените са кожодерски, но въпреки това даже го направихме.

21

Анонимен

преди 2 години

е защо тогава ще им дават 70 млн лева помощи, Ангелкова го каза и се тупаше по гурдите че ще раздават пари на бирниците. Пари които аз и ти ще връщаме. Скапана държава.

20

Анонимен

преди 2 години

Точно този човек е за задължителна ваксинация, но сега вижда, че вятърът духа в другата посока и се прави, че бил против задължителната. Абсолютни лицемери са и Алибегов, и тоя.

19

xaxsasб

преди 2 години

Хахаха Румен Драганов е велик в статистиките, беше ми лектор преди 10 години и идваше да ни види ей така... За статистиката, хахахаха. Обожавам го тоя човек, даже не го помня какво преподава!

18

АнонимеН

преди 2 години

ЕТО ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМАГОГИЯ!! СРАВНЕНИЯ МОГАТ ЗА СЕ ПРАВЯТ МЕЖДУ 2019 И 2021 А НЕ МЕЖДУ 2020 И 2021 !!! ДОБРА РЕКЛАМА ПРАВИТЕ НА РАДЕВ НАПЪЛНО НЕЗАСЛУЖЕНА!

17

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

А веднага след аварията в Чернобил, българския въздух стана 70% по-чист.

16

Анонимен

преди 2 години

ВЕДНАГА ПОВЯРВАХ

15

Да бе

преди 2 години

"Ресторантьорите се надигнаха. До момента няма задължителност, против сме да има задължителност. Въпросът е хората, които искат да продължат да живеят, да се ваксинират. Става въпрос за животозастрашаващо заболяване." Тоя чичка е отвратителен ваксър! И ми се струва, че предлагаше преди време в едно предаване неваксинирани изобщо да не бъдат приемани в болници, и че трябвало да се носят гривни от ваксинираните или специални сертификати, които да се засичат с детектор на входа. Ако ги няма -вън.

14

Анонимен

преди 2 години

Добре бе само се хвалите с туризма, а кога ще почнете зимата да го оправяте ? Инфраструктурата е ужасна , масово няма тоалетни , няма велоалеи, няма пешеходни алеи , няма вечер осветление, на места няма дори асфалт? Сега викаш зимата няма да има парко места , правите ли нешо по въпроса? Не нали.... чакате туристи , които после няма да се върнат, защото ще видят всичката тая мизерия. Действайте докато сме на гребена после ще е късно...

13

Анонимен

преди 2 години

и после бандата на Алибегов пак ще реват по площадите че нямали работа - несретници

12

Анонимен

преди 2 години

Не съм стъпвал от 12 години.Нямам намерение да ги правя и за в бъдеще.

11

Анонимен

преди 2 години

Обаче Мафията ГЕРБ-ДПС данъци е плаща.Нищо че хотелите им се пръскат по шевовете.

10

Алекс

преди 2 години

Нещо доц.Драганов послъгва.От една страна е пълно с туристи,от друга пари няма.Това не го разбирам.Време е да се спрат помощите за хотели и ресторанти,които работят и са пълни с клиенти.

9

Анонимен

преди 2 години

Еми много ясно.... след като в предходния период почти всичко беше затворено по черноморието! Ерго, не е добър атестат, ама вожда на хотелиерите винаги ще намери с какво да се хвали (защото много обича)

8

До 6

преди 2 години

На Албена само стари баби и скука - нормално е да не стъпваме там, лято е - търсим красиви девойки, а не стари и дебели рускини или германки.

7

аз

преди 2 години

До Анонимен6 - колко плати за паркинг на Албена? 15-20 лева на ден?

6

аз

преди 2 години

Вчера пак имаше статия колко зле е сезона и колко е зле положението на хотелиерите и специално тези по морето.......... днес - точно обратното. И кое е истина в крайна сметка?

5

Анонимен

преди 2 години

който плюе българското черноморие, никога не е стъпвал на Албена!!!и без това мрънкачи тук не искаме, предпочитаме румънци, те се държат по-цивилизовано!