79

Анонимен

преди 2 години

Едно време - Генералният секретар на БКП въртеше цялата държава, и се справяше успешно. А сега хиляда министри, хиляда министерства, президент - а нищо не правят!

78

стар автентичен седе

преди 2 години

Чест и почитания уважаеми г-н президент Стоянов! Достойно решение на един истински политик. Най- добрият президент, който сме имали.

77

Анонимен

преди 2 години

Някой да обясни за, какво реално на България е нужна тази пapaзитна институция...? За да се трошат милиони за избори и администрация около нея ли?

76

Гиб Мелсън

преди 2 години

Първите ми впечатления от Коня са следните. В края на 96 година някъде беше пътувах на автостоп от Велико Търново посока прохода. Бях изтървал влак и следващия беше след много часове. Спря един луксозен мерцедес за онова време с пловдивска регистрация. Качи ме пловдивски адвокат. Докато се возех в луксозната кола се разприказва. Адвоката ми каза. Всички колеги в Пловдив се смеем, че Стоянов става президент. От него разбрах, че бил бракоразводен адвокат и че жена му на никой не отказвала.

75

Щирлиц

преди 2 години

Другари,никой вече не ви вярва,ако ще и марсианци да се изпишете.

74

Анонимен

преди 2 години

Поредните гербаджийски интриги.Нищо няма да ги спаси от Радев 2.Борисов сам му подари поста отново ,като се покри в партията.Ще кибичи като тъпия Костов и след 10 ще схване ,че няма да стане никога пак премиер.

73

Коло мо

преди 2 години

Всички седесари в Белене при прасета

72

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Бат Петьо се...отказа,но ние...не.В момента търсим на...пазаря в Банкя и на кръстовището до бензиностанцията подходящ...силен кандидат за президент.Мераклиите да чакат за...оглед. (платено съобщение на ЦК на ГЕРБ -Банкя)

71

анонимен

преди 2 години

Еее, който и да е все ще го оплюете и ще му намерите кусури! Обаче със сигурност ще е по-добър от Радев! Даже и Цецка Цачева ще е по-добра!

70

Любка Ментата

преди 2 години

До 83. Трудно е да платиш на 1 милион да излязат на митинг. Съвсем друго е когато имаш 300 човека. Разликата е огромна и само ти не я виждаш.

69

Мирчо Спасов

преди 2 години

До Христо Христов....... Христо, млъкни!

68

Избирател

преди 2 години

Правилно остани си с -приличен имидж , не го разваляй пък шанса ти твоя и на който и да е е почти нулев срещу Радев им хвърля мъгла на всички достоен с класа над останалите !.

67

Термостат

преди 2 години

Този единствено мисли за народа когато се оригне след скъп обяд в ресторант и трябва да отиде до тоалетната...

66

Анонимен

преди 2 години

Помните ли го коня като каза на драгалевския "кажи си Иване те ще те разберат"? Ни Иван си каза, нито тоя и за това СДС изтече в канала.

65

Член на БКП

преди 2 години

Петър Стоянов ще бъде най-достойният за президент! А Радев- по-зле и от Плевнелиев!

64

Любка Ментата

преди 2 години

Той е! Всички помнят това лого. П. Стоянов е част от най-романтичния етап на българската демокрация. Когато хората бяха по площадите без никой да ги организира, както е сега, за да свалят БСП от власт. Толкова години по-късно отново същите комнустически функционери като Бойко Рашков са на власт. П. Стоянов е най-подходящият избор срещу завръщането на бившите номенклатурчици и техните деца на власт.

63

Анонимен

преди 2 години

Който и да предложат, все ще зяете, така сте устроени генетично, завистливо към всичко живо.

62

!@ЮЮЮ

преди 2 години

До до гербавия кандидат ... И какво му е достойното на Радев?

61

Анонимен

преди 2 години

До ACDCВодени са разговори, обаче Стоянов не е нарцис или толкова глу пав, че да бъде употребен срещу загубена кауза :))) Освен Радев и Боко, нема ярки личности които да излъжат народа, просто нема :)))

60

Анонимен

преди 2 години

Тоя докато е президент, жена му я оправяше британския посланик.