37

Мил Гейс

преди 2 години

Ми, аз не вярвам на нещо, което не е доказано и още e в изпитателен срок.

36

Анонимен

преди 2 години

Много красива! Умът създава красотата.

35

И така

преди 2 години

Да обобщим! Кунчев: Задължително ваксиниране за някои групи, за да не заразяват; Кантарджиев: 6% в болниците са ваксинирани; Александрова: Всички ваксини предпазват от усложнения и смърт; В заключение, тия които ни просвещават не си актуализират информацията. Но, вие им вярвайте.

34

Асан

преди 2 години

Егати гушата пеликанска :)))

33

Анонимен

преди 2 години

А от усложнения и смърт от ваксини какво ще ни пази?

32

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! От смърт предпазвали! Даже презСредновековието никой не е обещавал подобен пенкилер и философски камък! Тия ваксаджии съвсер изтрещяха! А това горе като го гледам колко здравословно изглежда, направо ми иде да го послушам що ми ги мели. Да, да. Исках, *** нямах желание да се боцна и аз за опитите световни!

31

Анонимен

преди 2 години

Тове пихте за доктор ли минава? Оле, Божке, що ни дойде до главата! некадърно недоучило, но платено да ми *** из медиите ката ден и час. Че то и да исках да се боцна ей-тъй, за разнообразие,подобни меразкандърсиха отдавна.

30

Анонимен

преди 2 години

Тая избухна. Вече даже не си правят труда да лъжат на дребно.

29

Анонимен

преди 2 години

До: правете Добро "Да не оставим нито един болен да умре без лекарска помощ!" Лозунг от времето на комунизма

28

Анонимен

преди 2 години

По-брутална и противна масова манипулация не е имало дори през ВСВ!!! А беше "ще постоим изолирани само две седмици".. Спомняте ли си? И стъпка по стъпка..стигнахме до забрана да работиш, ако не те боцнат! Това разказват евреите преживели Холокост - питат ги, защо не избягахте тогава, защо ме се скрихте? - Ами всичко стана постепенно, стъпка след стъпка, не изведнъж и никой не очакваше! - отговарят те

27

Анонимен

преди 2 години

Оле майко, додоха безсмъртниците с милиони! Дръж се, Земльо ле, тая лелка ке те гази! С десетина инжекции - и така ще е до безкрая на Вселената!

26

555

преди 2 години

До КуранянМерси. Хубаво поне, че може да се заобиколи ако човек иска :)

25

ДоЛюбо питен

преди 2 години

За тях няма значение дали имаш изградени антитела или не важното е да се боцнеш защото така показваш безрезервната си вяра в "управляващите пандемията" въз основа на броя хора вярващи безрезервно във ваксините ще се налагат ограниченията, колкото повече ваксинирани толкова по- малко свобода за всички.

24

Анонимен

преди 2 години

Откриха ли вече Ковид-19 църква, където ваксетата могат да се кланят на олтара на ваксите?

23

Gregory House, MD

преди 2 години

Тая като я гледам на снимката май има метаболитен синдром. А той е рисков фактор който отключва диабет, хипертония, кардиомиопатия, и носи рискове от периферна полиневропатия, исхемичен инсулт, инфаркт и други. Просто съм загрижен...

22

правете Добро

преди 2 години

медицината толкова напредна, че почти няма здрави хора.вече чакаме какво ще дойде след Делтата за ужас на ваксинираните :)

21

Куранян

преди 2 години

До 555: явно си нов тука... Има и доста по-безобидни думички, които мигом стават на звездички. Това се нарича свобода на словото.

20

555

преди 2 години

Защо цензурирате думата ПРOCT?

19

555

преди 2 години

*** въпрос към госпожата - Ваксините са супер надеждни, предпазват, и т.н. СУПЕР. Но защо тогава никои от производителите не иска да носи отговорност за тях, при условие, че се заплаща за тях?

18

Любо питен

преди 2 години

До до любопитен: не е ясно защо наличието на антитела не е водещият показател при определяне на необходимостта от ваксиниране въобще. Нали антителата показват първо, че индивида е срещал вируса, и второ показва как имунната система е отговорила?