24

Коректор

преди 16 години

пример - #23! Нямам думи!!!!!

23

anonimen

преди 16 години

vii 6to ne izmislite novata istoriq napvo...

22

Коректор

преди 16 години

От месеци се учудвам колко неграмотен народ пъпли по форумите. Не е необходимо да си завършил филология, а само 7 клас, за да пишеш правилно. Ама трябва и да си почел малко книжки, за да оформиш усет за правилно писане. А и не се оправдавайте с бързането - все едно толкова да бързаш в говоренето, та да е оправдано да фъфлиш нечленоразделно. И има кирилица, за сведение на тези, дето зад латиницата крият правописните си комплекси...

21

преди 16 години

ха ха ха.. Критика ама ти действително си най-зле.. Пред ама слагаш запетая!! Брей- турска дума за израз на възклицание диалектично се препокрива с Въй , която също е турцизъм.. Така ,че пиши на Български!! И винаги изречението започва с главна буква.. То просто момчето ама решило и то да каже нещо.. Обаче е толкова тъпо ,че не възприема.

20

преди 16 години

Че да не сме завършили български и литература в университета, че се карате за най-малката грешчица?

19

преди 16 години

Научете се бе хора да пишете на български и то без грешки!

18

преди 16 години

titanik se otdaril w aisberg, i boltowete ne sa isdajrali , na naliaganeto i sa podali, boltowete , poprinzim e triabwalo powe4e naliagane da ponesat, po plan, none sa i satowa ot sranatta kadeto ebiltitanik swi4ki boltowe do 6 dek sa podali ,i wodae wlisalo

17

преди 16 години

брей,много "подскочи",ама колкото повече пишеш,толкова повече се излагаш.

16

AzzZZzZzzZZ

преди 16 години

Лично AzzZZzZzzZZ мисла че е заради извънвемни.

15

преди 16 години

Чак пък да се блъсне айсберга точно, където е пожара в такъв огромен кораб е фантастика:))

14

jojo

преди 16 години

Поредния голям умник с поредната голяма глупост!

13

преди 16 години

Аз съм 6 .. и нямам нищо общо с 2 .. Освен това ако още не си разбрал това не е изпит по Български а форум за мнения.. Също така аз пиша сигурно около 10 пъти по-бързо от теб и може и да правя грежки .. Но не и такива като теб.. Как може да се присмиваш на другите ,че сложили едно "Т" в оцелели при положение ,чи ти си изял половина дума- не се пище Що а "Защо" или "Защото"... както и да няма да падам на селското ти ниво.

12

Незнайко

преди 16 години

Значи пожарът може да е започнал още на сушата - т.е. както казват собствениците не са отложили пътуването - знаели са за него.колкото до 10 дневен пожар - ако не знаете въглищата горят и могат да горят с дни, месеци и години - особено когато става дума за мини и галерии. То и това е най-страшното за една мина - ако се запалят слоевете въглища. Така, че аз съм склонен да повярвам в такава теория, а може би това е и комбинация от двете - сблъсък с кораба точно в мястото на пожара.

11

преди 16 години

9 номер гледай си работата с правописа, никой не те иска даскалското мнение! Не не са един човек, не знам как ще го преглътнеш! Та на въпроса, не, че корпуса е направен от евтини материали, ама такъв кораб за онези време е бил построен за отрицателно време и бързането и отливането на стоманата са си казали думата! Пък и на онези времена, кой ти е гледал качество на материалите?!

10

преди 16 години

Това с пожара и експлозията е огромна глупост.. Кораба дори не е бил разпорен от айсберга това бе доказано ,когато батискафа изследващ Титаник огледа подробно десния борд и там е нямало описаната от капитана 90 метра пробойна с 2 метра широчина.. Просто нитовете на Титаник ,които държат обшивката са били от супер евтино качество.. Кораба е построен с най-евтини матеряли по корпуса а вътре е бил напудрен със скъпи мебели.. И точно нитовете не са издържали и са се изпокъсали.. Все едно да си разплитате фанелата като опъвате бримката.. Това е истината и тя е ясна поне от 10 години..

9

д

преди 16 години

дано 2 и 6 са един и същи човек,някак ще преглътна само един да е толкова зле с правописа.Що за думи"теорий" и "отцелели",които се повтарят многократно

8

gothic

преди 16 години

простотиите! нали цялото пътуване на "Титаник" е документирано до секунда и до всяка най-малка подробност, включително пэлна информация за всеки пътник и за теглото и съдържанието на багажа му. Та този доклад се намира в Британското адмиралтейство и за ползването му е необходимо специално разрешение. И , които не чогат да се доберат до него си смучат квото се сетят от пръстите. А това за подводницата направо изби рибата...

7

преди 16 години

10 Дена преди тръгването на кораба!:))) Това явление е добре познато, въглищата имат способността да се самозапалват! Не е било пожар, както казах, а едно тлеене и нагорещяване.Не е това причината, а камо ли взрив, то ако беше взрив щеше да е цъфнал където е взрива, а няма такова нещо.

6

преди 16 години

при 750 отцелели само един е потвърдил за пожар.. Е как така 10 дена ще има пожар ,който в крайна сметка е и потопил кораба ама никой от отцелелите не е чул и видял такова нещо!!! Овен това не помня добре но мисля ,че Титаник е пътувал с голяма скорост което значи ,че няма как да са пътували 10 дена от Англия до САЩ.. Според мен за не повече от седмица е трябвало да продължава такъв круиз. А тука се пише за някакъв 10 дневен пожар!!! С две думи малко невероятна изглежда тая теория - още повече ,когато всички отцелели от Титаник вече са покойници и няма кой да оспори тази смеховите теза.

5

преди 16 години

теорий с "й" в края за единствено число го слагате вече, че не го разбирам този правопис