31

Анонимен

преди 2 години

Какво се получава , 3 месеца минималната пенсия ще е 420 лв . А от януари догодина ще падне на 370 лв , при условие че прагът на бедност ще е 413 лв през 2021 . Гении направо. Освен ако януари пак не се съберат и решат да правят нови преизчисления . Особено ако около март месец има нови избори

30

До Зозо

преди 2 години

Според мен при това което в крайна сметка приеха ГЕРБ ще се справят. Ще се наложи малко да вдигнат данъка, но ще се обосноват с решението на евросъюза и хармонизирането на законодателството. След като с изборния кодекс допуснахме неплащащите данъци в България да казват какво ще се прави в държавата сега плащащите ще трябва да платят сметката.

29

Плевен

преди 2 години

Ние от продавачите на Кооперативния пазар в Плевен предлагаме пенсиите в България да се вдигнат на 1500 евра, данъците също да се дигнат, но възрастта за пенсия - а тя да стане 85 години! Всички ТЕЛКове да бъдат разгледани, никакви помощи за самотни майки, детските и те да се спрат - та нима едно време като на бабите не им са давали детски, те тогава не са раждали или не са правили любов, а? И така, пенсия след 85 годишна възраст - за тези които оцелеят, нали?

28

Анонимен

преди 2 години

Браво. Само те направиха това, което другите само обещаваха

27

Анонимен

преди 2 години

Сега манолова да ги намали ако смее

26

Зозо

преди 2 години

А новите банкноти от 10000лв. кога ще ги пускат? Тези са луди ако гласуват тази промяна. Ще напомпят инфлацията - Радевата зима. Тоя филм сме го гледали вече. Явно целта е да се отдалечи България от Еврозоната. Долни комунистически типове. ГЕРБ да напускат залата веднага!

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26,Принципно е така, обаче не забравяй че преди осигуровките за пенсия бяха над 30 % а сега са под 20 %, така че ако се сметне като тежест, може да се окаже че тия които са се пенсионирали в миналото имат по-голям принос към пенсионната система

24

Анонимен

преди 2 години

Моята (инвалидна) дойде още на шести.

23

ВЪПРОС:

преди 2 години

ТИЯ ЩЕДРИ ПРЕДИЗБОРНИ ПОДАРЪЦИ КОЛКО Г. ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ ЧРЕЗ ВЪНШЕН ДЪЛГ?

22

Покупки-продажба

преди 2 години

браво пресъпниците ГРОБ ДПС БСП, които си купиха избиратели, сметка ще я платим ние работещите!! Крепостните свляни да блеят гаргите и да щракат шо телефоните!

21

Анонимен

преди 2 години

Принципно е погрешно да се увеличава тежеста на трудовия стаж, най-малкото защото през годините изискванията за него бяха различни, а и сега са различни за мъжете и жените. Пенсионирала се жената преди години, когато се искаше 55 годишна възраст за жените и друга сега, когато се иска 61 години и 8 месеца за 2021 и всяка следваща година се иска по-голям стаж - докато стане 65 години. При равни други условия пенсиониралата се на 55 години ще има с 6-7-10 години по-малко стаж,а тогава пенсионираха

20

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ+ДПС+БСП= ВНЛ ГОР- ЧИ - ВОООО!

19

Анонимен

преди 2 години

Ей така се рестартира държавността с пари на калпак евала Карадайъ ефенди,аферим.

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НАДДАВАНЕТО ЗАПОЧНА САМО ДЕТО ВЪРВИ РЪКА ЗА РЪКА С ИНФЛАЦИЯ, И НАКРАЯ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО

17

Зозо

преди 2 години

Хахахахааааа, а мнозинство да го гласуват имат ли? А на бас, че няма да стане. На такива предизборни кьорфишеци вярва ли някой? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 2 години

За 650лв чисти, трябва брутната да ти е около 840лв. (бая народ в тая страна реално работи и за по-малко). Добре ще им дойде на вечните майки, по една чиста заплата без да работят.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12При мене ги нема още, незнам що така, обикновенно още на 7-ми са преведени

14

Лудко

преди 2 години

Пак нещо се обърках. 25 декември от тази година работен ден ли е?

13

Абе всичко

преди 2 години

е предизборна пушилка - те тия пари дето ги раздават вече са ги наместили от къде ще ни ги вземат. Просто инфлацията ще е най-високата в ЕС.

12

мнение

преди 2 години

Ами да угодите на избиратели, ами вдигнете пенсиите поне с ... 2 000 (две хиляди) лева или 1 000 ?.