30

ЮууХ

преди 2 години

Уотърхаус- Фредриксен

29

Анонимен

преди 2 години

Петнадесет години банкинскию кофпомпиер си ги въди и това е резултата. А лапачите на държавна хранилка,се правят че проблем няма.

28

Радослав

преди 2 години

До 35:Даа, то горкото не е виновно, че му харесва да прави деца и, че си мечтае като майка си цял живот да живее като кърлеж на гърбът на данъкоплатците. Дайте да го съжаляваме, че една бактерия е с по силно развит родителски инстинкт и не се размножава ако средата не е подходяща! Работи ли? Има ли доходи? Как ще издържа това дете? Няма такава мозъчна дейност, ама ние да изпитваме съжаление за него горкото,а то самото грам не е мислило за собственото си павианче!

27

Анонимен

преди 2 години

И аз съм в шок, че 12-13 годишни правят се*с, забременяват и раждат деца системата го намира за НОРМАЛНО.

26

Анонимен

преди 2 години

Шокиращото е че 13 годишна е забременяла! А че кръвосмешателното недоносче не е оцеляло е по-близо до обичайното, отколкото до шокиращото.

25

Анонимен

преди 2 години

Не е ковида виновен, а системата. Защо на тази 14 г "майка" родителите не осъдени за сводничество, а "мъжа" не е в затвора за педофилия?! Дали 14 годишно, предполагам неграмотно дете, е способно да отглежда бебе?! Трябва ли да продължава да се стимулира правенето на деца заради помощите?! Жалко за бебето - то не е виновно, че ни е скапана държава.

24

Тралала

преди 2 години

Нито майката, нито бащата, нито бабите и дядовци плащат медицинските услуги

23

Анонимен

преди 2 години

Писна ми да набутват измисленив Ковид навсякъде, а при децата е престъпление!!!!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Рядкост са вече ромки с по 5 деца, дори и да раждат рано, раждат по 2-3. Обаче,... който е напомпил 13 годишна, защо е още на свобода?

21

Радослав

преди 2 години

До 23: болницата е направила добро, спестила е на данъкоплатците милиони левове! Да минаваме като САЩ, на персонална здравна осигуровка! Имаш ли персонален номер те лекуват, ако не да те изхвърлят отпред и точка! Защо да пилеем ресурс за бъдещ ТЕЛК индивид с нулев принос за обществото, но с 15 чаавета нацвъкани от него?

20

Анонимен

преди 2 години

Ахам, а майчинството тъкмо го вдигнаха... Ехааа

19

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе млада майка... Споко - тепърва я чака кариера на родилка, а ние понеже сме пиччаги ще И плащаме следващите генерации....Преди години гга бях млад (на 25) едно момиче на 17 ме гонеше като данъчен служител, ама аз се дърпах, оти няма 18 и е незаконно, а тия братче се плодят на 12 13г и БХК харесва това!!!Къде е закона? Само за българите ли е?Че нещо ромите не ги лови...

18

Радослав

преди 2 години

Индивидуални партиди му е майката! Като не са работили, няма да имат право на помощи и майчински и тогава сами ще се пазят, защото бебето от дебитна карта вързана към общата каца ще се трансформира в разход! Сега се множат защото цял живот може да изживее само с плодене и без 1 работен ден! А вие блъскайте от 8 до 17, плащайте си осигуровките и накрая ще взимате същата пенсия като тая дето не и стига бъбрека да си държи краката затворени! Които си е правил дете да си го издържа сам!

17

АнонимеН

преди 2 години

НЕДОИЗНОСЕНИТЕ СЛАБИ ДЕЦА НЕ СЕ ИЗПИСВАТ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ДЕН КАКТО ГО ИЗПИСАЛИ ТОВА И УМРЕЛО НА 14-ТИЯ ДЕН ОТ РАЖДАНЕТО СИ! ТЪЙ, ЧЕ ВИНАТА ЗА СМЪРТТА НА ТОВА ДЕТЕ И ИЗЦЯЛО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ КОЙТО КАЗА БОЛНИЦИТЕ ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ А ПАРИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА ОТ ВНОСКИ В МИЛИАРДИ БИЛИ ДА ЗАПЪЛВА ДУПКИ В БЮДЖЕТА С ТЯХ ТОЕСТ ДА ГИ ИЗТОЧВА!

16

Анонимен

преди 2 години

Бащата е на 16, а бабата е на 29, тия са като първобитните хора когато 30 г. възраст е била дълбока старост.

15

Радослав

преди 2 години

Сега ще има рев, че болницата, докторите виновни, че бебето умряло, белия роб данъкоплатец, че не дава повече помощи, държавата, че оставила бебе в мизерия. Абе всички виновни, само павиана които не му стига бъбрека да не се размножава когато средата е неблагоприятна само той жертва и невинен, нали? Кастрация на всички такива като влязат да раждат! Да работи го мързи, ама да цвъка още социално слаби като него не го мързи! После вдигайте помощи, пенсии и майчински на общо основание!

14

Перник Главорези

преди 2 години

Извинете България терористична държава ли е, защото мутри, полицаи и наркомани убиват хора по поръчка на политик и магистрат!

13

Анонимен

преди 2 години

Майката без осигуровки а така на гърба ни те така, са, свикнали нищо да не плащат

12

123456

преди 2 години

Да се спрат помощите на цялата фамилия.Тези родители защо не са на училище?Къде е държавата?

11

До 6

преди 2 години

Ако беше българка малее щеше да има вой до небесата че 14 годишна родила бащата щяха да го съдят но тия не ги вписва, закона те са нещо повече от нас още от малки са с превилегий затова, ще се въдят много