98

Бay

преди 2 години

човека се опитва да убеди баби и дядовци да се ваксинират, а не "аз ще го преболедувам!". Не всички са млади и здрави.

97

язе да кажа

преди 2 години

Петрунов, дядка, ето ти още официално инфо, че ваксите не спират разпространението на вируса, а - евентуално - намаляват риска от тежко заболяване - https://nbcnews/science/science-news/cdc-warns-internal-document-war-has-changed-coronavirus-n1275478. Не знам колко ти плащат да плещиш глупости, ама вече не вървите с вашите глупости. А най-смешното и тъпо е, че ваксите имали специални антитела...Смеееех...

96

До 114

преди 2 години

Хайде сега не говори за баба ми, а провери първо за Pfizer дали има FDA одобрение. Междудругото жената вече не е между живите, но това е отделен въпрос.

95

До 111

преди 2 години

Уважавам решението ти, всеки има право на избор. Проблемът са коментарите как Ковид бил грип, как имунитета след преболедуване бил 100% и подобни абсурдни твърдения от хора, които са виждали медицинско образование само в кабинета на личния си лекар, но иначе са специалисти по въпроса, защото са чели 5 статии в интернет.

94

АнонимеН

преди 2 години

До До 107 ОДОБРЕНА Е БАБА ТИ! АКО БЕШЕ ОДОБРЕНА , НЯМАШЕ ДА СЕ ПОДПИСВАТ ДЕКЛАРАЦИИ , ЧЕ СИ Я СЛАГАШ НА СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ! ОДОБРЕНА Е САМО ДО ТОЛКОВА ДО КОЛКОТО ДА СЕ ПОЛЗВА СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ПОЛЗВАТЕЛЯ! ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ КОВИД СА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ И ЗА СЕГА ПОПАДАТ ПОД УДАРИТЕ НА ЧЛ.29 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

93

Бay

преди 2 години

според изследването на Израел не е точно така.

92

Анонимен

преди 2 години

Аз съм антиковидваксър. Не приемам препарати в процес на експериментиране. Но съм ваксър с всички поставени ваксини и реваксинации. Ваксинирани са ми децата. Но с това ковид нещо си няма да ги ваксинирам. Отказвам да подписвам декларации за себе си и за подопечните ми. Наричайте ме както искате. Това е мое право и аз се възползвам от него.

91

Анонимен123

преди 2 години

Еййй пак се изказаха професори, математици,, лекари,,, вирусолози,,,, и тем подобни платени индивиди... Онзи Витанов ся малко почивка си, е дал... И други плямпат вместо него.

90

До 107

преди 2 години

Потърси в Гугъл какво е FDA. Ваксината против Ковид е FDA одобрена. За какви тестове говориш?

89

до 104

преди 2 години

По твоята логика и лекарите трябва да ги забранят, щото и те убиват хора

88

Анонимен

преди 2 години

107 манипулациите ти ги разправяй на тия в Англия, дето нямат нито една ваксина срещу паралич или шарка. Ние имаме всички НАПЪЛНО ОДОБРЕНИ И С ПЪЛНО РАЗРЕШЕНИЕ ваксини. Такива с временно не си слагаме. Хайде тия препаратчета да получат пълни разрешителни, без условия, пък тогава ще си говорим.

87

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 104/ ТАКА Е ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ЛЪЖЛИВИ ВАКСИНАЦИОННИ КОМЕНТАРИ , ЗАЩОТО СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ КЪДЕТО ЧЛ.29 ЗАБРАНЯВА ПОДСТРЕКАТЕЛСТВОТО КЪМ ВАКСИНИРАНЕ СЪС ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ1

86

Анонимен

преди 2 години

Наистина имало много мъка по тази земя. Продължавайте да си вярвате, че без ваксини е по-добре. Най-добре не си ваксинирайте децата и от детски паралич, пропуснете и ваксината против хепатит и бяс също. Най-добре не ходете изобщо на лекари, то в 15-16 век повечето хора също не са ходили. Точно ще спестите някой и друг лев.

85

Анонимен

преди 2 години

Отдавна трябваше да се наложи цензура в БГ сайтовете и да се забранят антиваксърските коментари, защото те убиват хора.

84

Анонимен

преди 2 години

Такива ГЕРП *** трябва да се изметат и на тяхно място способни хора със собствено логично мислене да се назначат пък дори имлади да са! Нали е академик, какъв е неговия принос към темата - да повтаря чужди мисли без собствен анализ? Мерси от такива скадемици!

83

Истински математик

преди 2 години

Аве не мога да разбера кво реват за тая ваксинация. В ЕС има ли 70% напълно ваксинирани? Има. Колко трябва да са ваксинирани, за да има стаден имунитет? 70%. България къде е? В ЕС. Следователно в България има вече стаден имунитет.

82

Искрен

преди 2 години

Академик звучи като инетелктуалец. Тоест човек, на когото образованието му е повече от акъла. На този ли да вярвам или на всички проучвания от Израел и САЩ, които доказаха, че естественият имунитет след преболедуване е в пъти по-силен и надежден от този от ваксината. По-конкретно шансът ваксиниран да се инфектира с делта варианта на ковид е 27 пъти по-висок от вече преболедувал.

81

Ваксиниран

преди 2 години

Направо сме пътници, оплаквайте ни, животът ни се свърши.

80

Анонимен

преди 2 години

При положение, че доказани у свето лекари, се изказват, че това е медиен цирк, нема какво да си говорим повече.....хахахаха :)) Колкото и да пишем, фарма-мафията никой челяк не може да е пребори, просто имат армия от адвокати, това да не са лелките и чичковците, дето се пишат "доктори, лечители и т.н..." в БГ......хахахаха :))) Наш'те каквото им кажат, това рецитират, като първолачета са, немат собствено мнение :)))

79

ВИЖТЕ ТОВА

преди 2 години

Потърсете го в интернет (тук линкове блокират) по заглавие "Край на дебата: Израелско проучване доказа, че имунитетът след преболедуване е 13 пъти по-силен от ваксините" Така че дедо академик отивай в пенсия и за глупостите си наказание да бъдеш лишен от 5 000 лева, които получаваш само заради почетното звание.