77

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги е била трън в петата на Запада. Много опитваха, двама се оказаха по-нагли - Наполеон и Хитлер, ама не им се получи. Сега НАТО мъчат последните 30 години, ама изглежда са си понаучили урока, та мъчат ама по-кротичко. Нека обаче не се заблуждаваме - след Студената война светът трябваше да бъде по-добъро и по-спокойно място, нали? Нямам усещането, че е така.

76

Анонимен

преди 2 години

Вече е ковит 21 а тоя не е в час с ковит 19.

75

Беден IT 3000лв кеш

преди 2 години

ПОСЛАНИЕ ДО ГЕРБ: Когато си пратите децата при мен, за да кандидатстват за работа, аз ще ги пратя обратно на село да гледат агнета (защото се продава добре), също така ще ги изритам с 200 с думите "ти знаеш ли колко струва агнешкото месо бе, келeменце гербавo?"

74

българин

преди 2 години

"Аз не считам, че изискването на ваксинация, както е в редица европейски държави, ограничава правата на хората. Тук става дума за отговорност! Това е и една политическа отговорност... Трябва да вземат разумната и справедлива страна, в случая - да се защити обществото". ---- Политиците не са над волята на народа! Тук не може да има задължителна ваксинация, защото практически всички са против нея! Пак е реклама на ваксините казаното от еврейския доктор.

73

Свободен българин

преди 2 години

При демокрацията съз западните господари сме свободни да се предлагаме на пазара на труда и чорбаджиите да се надпреварват да ни наемат да им работим и да предлагат по големи наеми за да живеем добре като западняци.

72

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия нямаше най-модерното въоръжение което многократно превъзхожда като технологии въоръжението на НАТО, днес нямаше да има и помен от ковид-19, мерки и карантини, ами западняците щяха да живеят честито и богато, а Русия щеше да бъде колония като Конго, Африка за запада и депо за евтина работна ръка както България.

71

Ха-ха-ха

преди 2 години

До До 61Ама българина свободен бил е някога ....ти да видиш виц -свободен българин ...

70

НЕКОЙ

преди 2 години

Оскаря знае ли, че всеки месец ми вземат максималното здравно осигуряване в размер на 325 лева ?!

69

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са ненужни защото пак трябва маски и карантина. Ами нали се спасихме без ваксини точно с маски и карантина при всички 3 вълни досега. Новата корона МЮ се разболява от племония и с ваксини.

68

Ман Гоу

преди 2 години

До Кал-Ел - бате, и за компютеро бате, и за писмеността кажи, как българите са дали компютеро и писменоатта на света.

67

Анонимен

преди 2 години

След 100 години, ако някой все още прекарал ковидпандемията - 2020 е жив, нека да каже: -Четири вълни карахме и четири пъти обеднявахме!

66

Кал-Ел

преди 2 години

До 70. Западните кои? Източните господари, по добри ли са? Този разрушен свят не е наш и си отива. Ако искаш, отивай на запад или на изток и изживей катаклизмите с тези на които се кланяш. Скоро ще се затворят всички граници, ако ще бягаш от "лошата" България, сега е момента.

65

Анонимен

преди 2 години

до Номер 60: добре му го каза, докторе! ............... Сега за ваксините - истината, че нищо не знаем. Четох коментар по темата от някаква американка - специалист-микробиолог, която работи в някакъв Център по ваксини в щата Невада. Казвам ви - става въпрос за толкова специфична материя, не знам какви си протеини, клетки, гени и какво ли не, че за неспециалист, пък бил той и медик дори, е "тъмна Индия". Та тя си каза - НЕ ЗНАЕМ какви дългосрочните ефекти и евентуални кръстосани реакции ще имаме.

64

МНЕНИЕ

преди 2 години

В България всичко пристига последно и Политиците го крадат .Та така и с Четвъртата Вълна - вече отминава , чакаме петата другия месец .Аз лично съм ваксиниран , спокоен каквото и да се случи , но мисля че истерията за ваксини е за Пари и сега вече става досадна Реклама - като Рекламите за Бързи Кредити .

63

ОСТАВКА 1

преди 2 години

Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството...Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти.Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ..Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ..

62

Анонимен

преди 2 години

До ДокторБраво, веднъж да прочета стойностно мнение :) Мангъра вупреки, че е на възраст, излезе много интелигентен, за разлика от ботокси и други шарлатани, дето се пишат на некакви "експерти" :)))

61

Кал-Ел

преди 2 години

До 58. От никъде не сме дошли. Ние сме го стартирали този свят. Ще си търнем в следващия като победители, както и предни път, когато Христос беше Хорус, затова сме Хора които играят Хоро и тнт. Дори в момента си Хортуваме. Новия свят се строи единствено и само от българите - хората с Божествен ген и креативност. Няма важно изобретение или откритие в науката което да не е от българин или да не участва българин. Ще им го построим и пак ще им го оставим, за да видим, пак ли ще го съсипят?!

60

Анонимен

преди 2 години

Историята на Света, ще се дели вече на: преди пандемията 2020 и след пандемията 2020 - защото след пандемията 2020 светът вече няма да е същият.

59

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал на медицината и на лекарите - оказаха се напълно импотентни пред един грип, станаха смешни. Едните говорят едно, други друго - в крайна сметка не можаха нищо да направят.

58

До 61

преди 2 години

Всички ще си заминем от тоя свят, важното е как:) Като роби или свободни хора.