73

Ако имате:

преди 2 години

Някаква частичка доблест и чест, ще разберете взаимовръзките - от първото ми дело в Страсбург, което е като третото и тогава и сега доказах че е противозаконно и ненаучно това което правят и ми лепна тая опашка да ме довърши!И пак ако имате някаква чест и достойнство ще получа полагаемото ми обезщетение и извинение от МВР!

72

психопат идиоти

преди 2 години

като теб могат да вегетират единствено около рушкияПародиен център.

71

Ясно ли ти е!

преди 2 години

И за шизофренията дето ми я писаха - тва е поръчка един като тръгне срещу робията и да се спази закона го смачкват! Те това са ви спасителите!Аз ги надиграх , аз ги победих и к'во за тия десет години ад върху човек с три висши образования и рекордьор за Европа и България вие няма да го обезщетите и няма даже да му се извините!Те тва е проблема в България. И Марков така беше ни със свой ни със чужди!

70

Не ме интересува

преди 2 години

Че са мръсни пари - к'во ще ги изгорите ли? И после съм бил непорастнал, после не знам си какво, заради тоя три дела ми отидоха, следене, подслушване, беднотия, самотия, асистентурата,че сме четири човека в апартамент наследство от дядо ми. Провали ми живота тоя. Поръчка от Николай Василев заради първото дело Така аз както ги виждам нещата това са мойте пари от загубените възможности за мене. А не ме интересува как са се озовали в него, но ваш етичен избор е да поправите зло, или да станете зло

69

Бръкни му в джоба:

преди 2 години

Виж името на човека върху заповедта за арест дето ще намериш!С инициали В.В.А е нали!Весела работа а?Василев вика! Не пише Василев там, Василев е поръчителя!

68

То има варианти:

преди 2 години

Погребвате го с почести - делите си парите и какво толерирате ? Давате парите на жертвите му, сабааахлем поправяте някаква несправедливост и изчиствате името на МВР!Аз така виждам нещата!А аз съм си изпатил жестоко от него!

67

Ми аз не знам!

преди 2 години

Защо кадъра на МВР се е самоубил! Пристъп на съвест ли е получил! Не е му станала патката вече, не му връзват жените ли, в клинична депресия ли е бил? Откъде да знам що! Въпроса е че си искам обезщетението за действията му!

66

Гадняр съм бил!

преди 2 години

А седи десет години под Демоклиев меч и подслушване на ченге със заповед за ареста ти в джоба после ми приказвай гадняр съм бил!Па и да не искат те обезщетят после!Вие не, вие сте гаднярите!

65

Станаха

преди 2 години

45 хиляди ...Глей сега в сметките на това ченге или в дюшека му има повече, сега виж капана - може да ги приберете като не поправите несправедливост, или можете да ги приберете и да поправите несправедливост.Тир гледа!

64

Разбираш ли сега:

преди 2 години

То и подслушване лицето е упражнявало върху мен 15 000 голем *** ще си да знаеш ако не ме обезщетиш за произволията на мъртвия ви кадър! Защото несправедливостта си остава, а съм отмъстителен човек!Може да пишете като основание за превода:С извинение от МВР!

63

Не е това въпроса:

преди 2 години

Както вашия кадър ме натопи , аз мисля, че мръсни пари ако отидат в чист човек това някак си резонира правилно и двете вълни справедливо се неутрализират!

62

Вижте сега:

преди 2 години

Да избегнем скандала и да кажем че делото ми в Страсбург - третото е основателно и да ме обезщетите с три годишни заплати взети от де да знам от кой, що не вземете от ония дето са доказателствени и ги пишете по-малко!

61

Казах нещо:

преди 2 години

Аз съм репресиран десет години от една м.ай.м.у.н.а и трябва да ме обезщетите доброволно или недоброволно. Кадърът на МВР отговорен за това вероятно вече не е между живите, но това не онивинява постъпката му и не премахва отговорността за последствията от действията му от МВР.

60

Трябва да има:

преди 2 години

Времева синхронизация, а тя отсъства ...

59

Времеваанахронизация

преди 2 години

Значи лицето твърдят, че било на едно място, пък то е било на друго място - няма как да е лицето ...

58

Значи:

преди 2 години

Програмите ми позволяват да работя и да използвам всякакви методи, които да доведат до успешен клас или група. В този случай аз съм заложил да бъде обучавана групата като малък кабал в хоризонтален бизнес модел и това ми решение проработи и се доказа, че може да работи и на територията на Република България, значи метода е безсмъртен!

57

Кабал

преди 2 години

Е малък екип работещ по определен проект , термин в хоризонтални бизнес модели. Тоя аутокорект ме изнервя!

56

Плюс това:

преди 2 години

Аз и втория ми канал дето изведоха през 2020 сме републикански и европейски рекордьори по монументална техника колаж и това сигурно защото безделнича. Как се правят 161 квадратни метра, то не е некви хартии да залепиш само, трябва да се измисли, да се организира, трябва да сложа още към 100 авторски акцента тия тука само ме топят за неща дето няма как да извърша, защото има времева анахронизация....

55

Не бе аз ...

преди 2 години

Съм умен човек човек, достатъчно умен да знам закона и да го спазвам, че тука обикновено такъв като мене само дебнат с к'во да го очернят.Да аз съм скандален, да аз съм провокативен, аз съм на 13 място в света за съвременен автор - не съм толкова т.ъ.п, че да извърша престъпление най-малкото за това за което ме обвиняват! Ама постоянно ме понронват и авторитета и имиджа ...

54

Да ви го обясня така

преди 2 години

Съдия или прокурор пише заповед за моя арест и я вписва в регистъра, което ме завежда към криминалния контингент при условие, че всички ме познават че аз съм интелигентен образован човек с три висши образования и престъпление не съм извършил, ама се носи тоя слух, защото те са го пуснали. Сега на кой да вярваш на фактите пред очите ти или на кой кво казва! И ония си носи заповедта за ареста ми в джоба си ама не я изпълнява от не знам колко време - години сигурно. Обаче ме държи в шах с направя..