80

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е! Запада не може да ви свърши работата. Лустрацията трябваше да я направим ние, не Запада. Запада не ти е виновен, че си мишка. Запада и в момента ви помага да не се вкарате в червена диктатура, но вие упорито си я искате .... и ще си я получите. И после пак обвинявайте "Запада", за избора си.

79

Емката

преди 2 години

По повод на тези мерки си го местя от левия в десния.Други мерки трябват, антикорупционни, в подкрепа на бизнеса, законодателни, работещи институции в услуга на гражданите и бизнеса.Почти всичко предприето до момента за борба с грипа е било глупаво и безрезултатно, но с тежки последици за бизнеса и качеството на живот на хората.

78

Анонимен

преди 2 години

До И пак до 83/86 Личи ти колко си го "ръководил". Така го ръководиш, че си безсилен срещу тривиални проблеми и си на дъното. Ако не осъзнаваш, че нещата, които си надраскал, че са ти проблем за нормалните хора въобще не съществуват, значи си по-зле, отколкото даваш вид досега.

77

И пак до 83

преди 2 години

Защото аз изобщо не ръководех живота си по тоя начин, през всички десетилетия, предхождащи тая велика пандемия!

76

Ясно е!

преди 2 години

До ваксаджия, Как можеше да ни мине през акъла че на десети ноември, тъй наречения Запад, не ни освободи от комунизма, а просто бяха подготвили още по-страшен и по-близък до предсказанията на месията Дж.Оруел, пореден опит. Много интелигентни хора у нас почнаха да се усещат, виждайки как приеха всичките ни комунисти и агенти в структурите на ЕС. А и преди това тъй наречения Запад не си мръдна пръстта да ни помогне да се отървем от тях. Един Призрак броди из Европа и САЩ. И затворени граници- пак

75

До 83

преди 2 години

"Свободата да си ръководиш живота"В контекста на случващото се в последната година и осем месеца, предполагам, че това е някаква гавра, нали?

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Свободата да си ръководиш живота и да носиш отговорност. Обаче ти съвсем си изпуснал краищата като ти чета драсканиците.

73

Анонимен

преди 2 години

До ваксаджия Започнахте бесните анти-ваксърчета да си намирате извинения защо хвърляте в коша всичко, което сте приказвали. Дотам с пенявенето по форумите. То беше ясно, че ви е поръчано да драскате, а сега вече го виждаме и реално.

72

Анонимен

преди 2 години

Чакай бе, нямаше ли нови мерки вече миналата седмиа??

71

ваксаджия

преди 2 години

В Швеция никога не са носени маски, никога локдауни, дискриминация, уволнения на тези които не вярват на точно тия ваксини. Е? И? Иначе и аз си сложих вазелина..ваксина, де. Не че вярвам в този гнилоч, а само заради привилегии. Също както вас ваксинираните и политиците ви, дето ставахте партийни членове, ангенти на ДС и доносници, не защото вярвахте в комунизма им, а за привилилегии. И насилие и терор над свободните хора.

70

Кан

преди 2 години

Вчера 677 или 50% увеличение, днес може да чукне 3000 нови случая. Но за да стане 100 хиляди ще трябват много седмици по 50%.

69

GOD

преди 2 години

ДО ЦРУ: ВИРУСЪТ Е С НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД. НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ С ДОКЛАДА ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТТА. ЯВНО ВЯРАТА ВИ В БОГ НЕ Е ДОСТАТЪЧНА, НО ОТ МЕН ДА МИНЕ ТОЯ ПЪТ. :) БЕШЕ МИ ПРИЯТНО, ГОСПОДА! :) GOOD NIGHT!

68

Анонимен

преди 2 години

До 6 души на маса си е инкубатор.Персонала и да е ваксиниран каква полза.Да извиняват ресторантьорите,но в Гърция в заведение клиент влиза само със сертификат за ваксинация.Персонала също ваксиниран.Това е!А тези казина и игрални зали,които реално казина с друго име да спестят данъци,докога с тези обиржийници?Като сме най "бедни" в Европа затова ги нацвъкаха повече от училищата и по 2-3 минимум в жилищен квартал,все едно милионер до милионер разпуска с пачки.Така се размножиха по Божково време

67

GOD

преди 2 години

ДАННИТЕ ВИ СА ГРЕШНИ. ВЕЧЕ СТЕ 6МЛРД.НАМАЛЯХТЕ С 1МЛРД ОТ 2010 ДО СЕГА.

66

Бонго Бонго

преди 2 години

Това го кажи на русофила Редник Радев.

65

GOD

преди 2 години

МИНУСИТЕ СА ЕДИНСТВЕНО ВЪВ ВРЕДА НА ПОСТАВЯЩИЯ ГИ. ДА НЕ СЕ ЧУДИ, АКО УТРЕ СЕ СЪБУДИ В ГУЛАГ.

64

Анонимен

преди 2 години

До GOD откакто е почнала ковид пандемията, човечеството се е увеличило със 70 милиона. Та нещо си объркал пак.

63

GOD

преди 2 години

И ЕДНО ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: НЕ МЪТЕТЕ ВОДАТА НА БЪЛГАРИЯ. НЕ СИ ПОМИСЛЯЙТЕ ДА Й ВРЕДИТЕ. ТУК Е МОЕТО СЕМЕЙСТВО И СЕ СТРЕЛЯ НА МЕСО.

62

Бонго Бонго

преди 2 години

Днес имате повече свобода,от когато и да е било. 45 г комунизъм, 500г робство,300г влияние, другото е история.Демокрацията е низ от правила. Ако ги няма майкоо...ардаушПлюете полицая,но ако паднете в беда, звъните там,плюете по пожарникаря, но не дай си Боже викате ги, плюете лекарите, но един ден отиваме при тях, иска се съвест за да имате почит и да се отдалечим от егоизма.

61

GOD

преди 2 години

СПЕЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА РУСНАЦИТЕ И РУСОФИЛИТЕ НЯМА ДА ИМА. ДА НЕ СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО ТУК И ДА НЕ ИЗПИТВАТ ТЪРПЕНИЕТО МИ. ЗАЩОТО АЗ НАКАЗВАМ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО.