241

Анонимен

преди 2 години

Ей сега идва зимата, някой ако още не е разбрал при ББ или при Радев е по-добре. ;)

240

Анонимен

преди 2 години

Не те е страх ли?Ти си позеленял от ужас и страх,като знаеш какви си ги вършил.

239

Ми до 312

преди 2 години

АМИ ПРАВ Е БИЛ РАДЕВ ЧЕ НЕ СТАВА ЗА ПОЛИТИК. ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ! Въображаемото Не е действително!

238

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов, помните ли как при предишната кампания за президентските избори Радев каза:"ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН"? Това се случи преди 5 год. по същото време.Сега екрана на локатора му е на прицел и г-н Гешев е под прицел както и Вие, но има и други хора на прицел. Радев дойде с пълното съзнание да воюва с България.Преди доста години беше гост при Слави и каза, че не става за политик.Тогава Слави му каза:"Ти ще станеш политик". Всичко се сглобява отдавна.

237

Анонимен

преди 2 години

На Румен Радев плавно му тече мисълта. Не чете, наизуст си е научил речта, а не като кмета на Пловдив.

236

Истината е една

преди 2 години

МАТРИАЛЪТ е *** и тоя от снимката е *** и затова се разбират.........така че не сеучудвайте.......

235

Цецка

преди 2 години

Бойко, номинирай ме пак за президент! Отново ще разкажа за първи път как са убили дядо ми. Или баба ми ли беше? А, бе, няма значение. Обещавам този път да се разрева по-естествено от преди. Българинът е умен, този път ще ми повярва!

234

Анонимен

преди 2 години

След тези сведения на " управлението" на Групировката ГЕРБ и кражбите,които никога нямаше да ги изнесе ГЕРБ.Нвмат шанс да помиришат повече власт! Дори и да спечелят,ще са най голямата опозиция,която сме имали до сега от 1989г до днес! За това този крадец бързаше да им правителство,за да няма служебно! Политическият живот,на този дърт комунист и борче и мутра ПРИКЛЮЧИ! Нещо не ясно?-:)) Вярват му незнаещите потеклото му само!-:(((

233

О дааа

преди 2 години

Ще имаш дъъълго време да говориш, че и да пишеш в килията в софийския. Алтернатива за тебе няма

232

А ПАПАТА СЕ ЧУДИ:

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ -....... МАСОН ЛИ Е.? .......или.... ИЛИТЕРАТ?....... или.... АНТИВАКСЪР..??.............. СИГУРНО Е САМО, ЧЕ МРАЗИ БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ПАТРИАРХА, НА КОЙТО ПРЕМАХНА ОХРАНАТА ОТ НСО......

231

Кралев

преди 2 години

Да, г-н Борисов. С радост бих поел и това...

230

Баце

преди 2 години

Браво, Красене, само така! Иначе знаеш какво че поемеш...

229

Кралев

преди 2 години

Г-н Борисов, поемам цялата отговорност за победата над Литва снощи!

228

Анонимен

преди 2 години

Въпрос за 1 лев: На кого служи Радев. Моля включете се в анкетата.

227

Баце

преди 2 години

Радев, когато трима папи те погалят по главата, тогава ме обсъждай! Сега че ти го набия с двеста, ей! Ти ял ли си някога Сахар? Пускат ли твои записи, които се превръщат в хит, например "сам си го избра"? Много като тебе плакаха! А, бе, ти знаеш ли кой съм аз?Пп: Радев, върни лятото на хората. По мое време през септември беше топло и имаше сезон! И американската армия в Афганистан, не те ли е срам да я изтегляш? Затова ли ти е английският? Докато АЗ бях аз на власт, имаше ред там!

226

А ПАПАТА СЕ ЧУДИ..

преди 2 години

ДАЛИ РУМЕН РАДЕВ СЛУЖИ НА:... ГРУ/КГБ/РУСИЯ....или на.... ЦРУ/САЩ....или на ДВЕТЕ........... СИГУРНО Е САМО, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРИЯ...............

225

Анонимен

преди 2 години

Слепи ли сте, всичко върви стръмно надолу, няма нито един служебен министър който е готов на промени и реформи, а за ситуацията в парламента е точно Радев виновен. България е пред закриване и хората са отвратени.

224

българин

преди 2 години

Ти се моли,да не падне Гешев ! Че падне ли,сигурно ще забегнеш зад граница! Много грехове и кражби ти тежат на съвестта която нямаш др Борисов!-:((( Тогава няма да си много ербап!! Гаранция! Не знаеш кога да спреш нали?

223

До286

преди 2 години

Мутрата радев имаш в предвид

222

Анонимен

преди 2 години

Оставка на мутрата радев