207

До 218

преди 2 години

Вирусът ще си отиде много бързо и безболезнено,когато премине през ваксинирани организми,защото те го убиват в момента,в който премине носоглътката,тоест около 24 часа.А в неваксинираните той се размножава.Колко пъти и как да ви се обясни бе,хора.Да,заразяват се ваксинираните,ваксината не е невидим щит,но бързо го унищожават.Това е тънкия момент.Стига с тоя Израел,погледнете колко смъртни и интензивни случаи има на запад,погледнете и тук.Вие какво искате от ваксината? Съвсем рутинна превенция е.

206

Мария

преди 2 години

Политдокторите почиват събота и неделя и думата е на математиците. Както виждам те са по-големи експерти от докторите. Просто се срамувам от всичките нелепици, които се говорят с апломб.Толкова много професори и велики математици се родиха в последните 2 години. че направо сме за завиждане.

205

лекувам ковид с крем

преди 2 години

преди малко изнесоха данни от МЗ. от ваксинираните умират 1 на 1000 от не ваксинираните 4 на 100. 96% от приетите в болници са не ваксинирани. каква изнанада

204

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че имаме такива гении математици. Експерти не само в математиката, но ами и в микробиологията, химията, имунологията. Пък излежда е и напълно запознат с различните щамове и съставките на хаксините... Направо ще се разплача още малко като видя такива Българи. До края на 2019 г. не можеха обувките да си вържат, а колко по-умни са сега.

203

Анонимен

преди 2 години

Само агроном не се е изказал по тая тема още

202

Анонимен

преди 2 години

"без 5 милиона ваксинирани не може да очакваме вирусът да си отиде", каза Томов. ---- Че защо? Вируса не си е отишъл нито от Израел, нито от Испания, нито от Исландия, нито от Малта, нито от НИКЪДЕ, където са с по над 80% ваксинирани. Какво общо има броят на ваксинираните с това дали вирусът ще си отиде или не, при положение, че И ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ. И това го признават даже тези, които ни карат да се ваксинираме. Томов ли си, какъв си, издишаш отвсякъде.

201

Анонимен

преди 2 години

"Според Томов при достигане до 100 000 активни случая ще са нужни между 15 000 и 19 000 болнични легла." -------- това е несъстоятелна и непочиваща на цифрите "прогноза". При 34 000 активни случая са заети 4 000 легла. Колко легла ще са заети при 100 000 активни случая? Това е задача за трети клас. Очевидно "математикът" не може да се справи с нея. Вариантите са два - некадърен? или наглец, който изпълнява конкретна задача да манипулира хората?

200

Възмутен

преди 2 години

Не е заради ваксинацията а за неспирните масови кечеци на индийците които все така си продължават и нямате никакво намерение да ги спрете!Писна ми от демагогията ви лъжци!Никаква ваксина няма да си сложа!

199

Е, па...

преди 2 години

Томов дали е чувал за чл. 29,ал.2 от Конституцията? Задължително ваксиниране ?????Кой е той и като какъв се изживява, че препоръчва задължително ваксиниране? Пардон, това не са ваксини така или иначе, защото никой не предпазват.

198

Анонимен

преди 2 години

"Той даде пример със ситуацията в Русия - там вълната е започнала през юни, пикът е достигнат през юли, но тя продължава вече втори месец."--------- това е 100-процентова лъжа. Достатъчно е само да се отвори worldometers, за да се види, че вълната изобщо не продължава втори месец, а - доколкото я има, тъй като е значително по-малка от предишните, си затихва по един естествен начин. Т.е. въпросният "математик" е лъжец.

197

Алберт

преди 2 години

С толкова много ваксофашисти нас нормалните хора ни очаква тежка есен. Ваксофашистите не мислят логично. Лошото е че си вярват на глупостите и вменяват вина на всеки трезвомислещ нормален човек.

196

Тоя

преди 2 години

Па всичко знае.

195

Анонимен

преди 2 години

Ако 1 човек заразява 10, както твърди в статията капацитетът как му беше името, не е нужно да си математик, за да прецениш, че досега, само за месец, ВСИЧКИ трябваше да сме изпозаразени. Ако пък си наистина математик, лесно можеш да направиш изчисления и да стигнеш до същия извод. Ама ние не сме се тръшнали всички заразени. Т.е. или капацитетът как му беше името лъже, че 1 човек заразява 10. Или е некадърен да направи елементарни изчисления.

194

Шаши

преди 2 години

Кога ще има тестване и настройка на чиповете? Нещо се чува, че ще се прави в някоя събота и неделя. Сървъри трябва да се проверят.

193

Финансист

преди 2 години

Математиците наистина ги очаква тежка зима. Дори и да се ваксинират, много от тях няма дамогат да пресметнат колко е една плюс едно. Честито на академиците и професорите по математика. Те могат да отидат да сложат цветя на Сендов и Борисов. На паметника на единия и пред дома на другия. Те сами си избират къде да са букетчетата им !

192

До 206

преди 2 години

Да, льохман, за това акаш в гащите, когато не съм ваксиниран. Тогава естествения подбор е най-смешен

191

бай Тъпчо

преди 2 години

Срещнали се един математик и един овчар.Математика попитал овчаря до колко може да брои.Овчаря си дигнал каскета на тила, почесал се по рошавата глава и рекъл: Ами не много, ама пък много бърже броя овцете, искаш ли да са пробваме.Завел го на баира и долу на поляната имало много овци с други овчари.Погледнал математика разпилените из поляната стада, почнал да брои ама три пъти ги обърквал.Овчаря само присвил очи и след минута рекъл-684. Аз, вика, им броя краката и ги деля на 4.По ми е лесно тъй.

190

Анонимен

преди 2 години

Лошо няма, антиваксърите ще се разредят малко. То естествения подбор така работи.

189

Анонимен

преди 2 години

До Нова игра на зарове Не ти е добро сравнението. Ваксинацията не е панацея, но е опит и то доста добър за спасение на стотици хиляди хора глобално. Само от Господ може да изкаш "гаранция". Когато си правиш животоспасяваща и дори обикновена операция, някой да ти дава 100% сигурност. Всеки да си носи отговорността за себе си и за близките си. Няма как акъл на сила да набиеш.

188

Анонимен

преди 2 години

Циркът отвори врати с поредния артист. Следват останалите заслужили артисти на пропагандата.