45

До 45

преди 2 години

Пандемията,К19 и ваксините да не са патент на Борисов и ГЕРБ ?Верно ли си толкова глуп***в ,за да твърдиш това ?

44

Анонимен

преди 2 години

Пoмнитe ли кaк Бoриcoв зaкри НOЩ? Cчупи cи игрaчкaтa кaтo злoбнo дeтe, зa дa нe cи игрaят c нeя другитe дeцa. И нaй-вeчe дa нe Му гo зaкрият, зaщoтo cи тръгвaшe oт влacттa. A идвaщитe бяхa дaли яcни индикaции, чe нямaт нуждa oт тoзи щaб. Oблъчвaни гoдинa oт мeдийнo внимaниe бивши члeнoвe нa щaбa и други пoпулярни пoкрaй eпидeмиятa мeдици ce "oпрeдeлихa" пaртийнo и тръгнaхa дa cи дирят къcмeтa в пoлитикaтa.Кocтaдин Aнгeлoв приcтaнa нa ГEРБ, a уж coциaлиcтът Кaнтaрджиeв тръгнa пo прeдизбoрни cрeщи c ГEРБ и при вceки удoбeн cлучaй oпитвa дa грoми дeйcтвиятa нa пaлaчa cи, дeтo гo пeнcиoнирa.

43

Федор

преди 2 години

"АНТИВАКСЪР = ТАЛИБАН = РОМ ФАКТ !!!!!" Брато, написал си пълна тъпотия, обаче е яко смешно , ахахахахахахаха Благодаря ти!

42

Анонимен

преди 2 години

Докато платените клакьори на бялата мафия, облечени като държавни хигиенисти, министри и всякакви популисти ни убеждават повече от година, че ги е грижа за здравето ни и затова от сутрин до вечер ни убеждават да сме отговорни към другите и към себе си и да се набодем с експериметални препарати, които се тестват върху живи хора, страната ни вече 30 години е първа по смъртност в Европа. Дневно умират по 300 българи и то не от Ковид а от рак, съдови заболявания, диабет и т.н.

41

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от ваксините , защото споменаха за нов щам, който заобикаля всички ваксини . Искат да направят хората зависими от ваксините , като наркозависими ..

40

Анонимен

преди 2 години

Хората не са чак толкова тъ пи !Не ви вярват нито на статистиката , нито на каквото и да било друго !Затова не се ваксинират масово .Хората прекрасно разбират , че ваксината предпазва от тежки последствия и / или смърт , но като чуят кой ги убеждава (илитерата Борисов и клоуните му лакеи) да се ваксинират и им светва червена лампичка с надпис ''лъжец '' ! !!!

39

Анонимен

преди 2 години

В България ваксинираните са точно толкова,колкото е грамотното население на държавата !Роми и талибани се обявиха срещу ваксините.Представете си антиваксърите на какво интелектуално ниво са !Целият развит и успешен свят се ваксинира,тук още се чудят има ли К19 ....*** невежите ограничени

38

На дървен Чеп

преди 2 години

Антиваксъри, са тези дет те пълнят отзад всяка вечер...! *** платена пасмина от Ковид-зомбита...

37

Анонимен

преди 2 години

И в България ваксите са малцинство - около 11%, колкото са и ГЕРБ, но се опитват да диктуват на останалитеВсеки ден пускат Кантарджиев и Витанов, които да никои да облъчват хората.

36

Анонимен

преди 2 години

Някой антиваксър може ли да ми обясни точно как ваксината ще ми навреди и да ме убеди,че К19 е лечим напълно без дългосрочни следствия! Да разбирам ли ,че К19 е по-безобиден от ваксина ??ХахахахаЗначи антиваксърите начело с Мангъров и Тошко ( гнома ) подканват към заразяване с небезобиден вирус ,отколкото превенция срещу него ....Що за същества са това бе...

35

Анонимен

преди 2 години

Абе тъпънгери антиваксъри. Ако не искате да се ваксинирате, не се ваксинирайте ве. Не пречете на нормалните хора да продължат с живота си с вашите фантазии и филми.

34

Анонимен

преди 2 години

Браво, сериозни хора.

33

Анонимен

преди 2 години

Не се научихте, вакса се казва на едни други хора, а и това, че съм се ваксинирал не ме прави про-ваксър, имам си лични причини и не преча на никого, духаст ве.

32

До либерта

преди 2 години

Къде го чете ве ??ХахахахахахахахахааааМайко мила !!!Е па може ли толкова да си неук бе ?!

31

До либерта

преди 2 години

Кух,ходи си лекувай главата !

30

Анонимен

преди 2 години

Представяш ли си какъв безделник,лумп?н,търтей,празноскитащ нехранимайко трябва да си ,за да си насочил цялата си енергия и ресурс в това да оспорваш наука и учени.Колко трябва да ти е акъла,за да не си гледаш своята работа,а да плямпаш глуп()сти поразен от некомпетентност.Какви са тия хора бе?! Нямат ли някаква конструктивна цел в живота,не следват ли мечтите си,а тръгнали да се месят в едно толкова рутинно и обичайно средство за превенция срещу вирус.Не си го обяснявам.

29

Либерта

преди 2 години

Сега четох че на ваксърите им остава 284 дена живот. Тогава активират алуминиевия оксид в кръвта им. Тъкмо ще се изчисти земята от безволеви и безполови роби

28

Тъкмо навреме:

преди 2 години

Всички антиваксъри да бъдат затворени в най-близкото ромско гето (те ромите са най-големите антиваксъри), с огради от бодлива тел и ток по нея, прилежно минирани и изолирани!

27

Анонимен

преди 2 години

Това от страх от чипосване ли е, ако някой има куче на което са слагали чип и е виждал колко е дебела иглата, разбирам защо антиваксърите се попикават от страх.

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не вярвайте на никой от претендените за президент в предстоящите избори във Кралство Франция! Всички са евреи от каталунски и вобще испански произход. Любима Франция е озурпирана от испански и северноамерикански *** ! Както ние Българите от руски,турски и гръцки маnraлu!