64

Анонимен

преди 2 години

До кога ще ги търпим тия тикви да ни съсипват държавата. На следващите избори на герп да са им последни.

63

Анонимен

преди 2 години

67 Сърбия е руска военна база. Да не се чудят след време, ако им се случат нежелани, силно разтърсват действия...

62

Анонимен

преди 2 години

Много селски бичета, правещи се на охранители в НСО ще трябва да се върнат на нивите! Откъдето ги доведоха мърлявите им *** мaйkи.

61

Анонимен

преди 2 години

Чакам "Българин"/Тодор Живков/Евроатлантика с бананите да напише за 90% българки в Германия. :)))

60

Анонимен

преди 2 години

67 Това, просто не е вярно, към днешна дата. Сърбия има огромни икономически, политически и социални проблеми. БВП на глава от населението в Сърбия е по-малък от този в България.Да не говорим, за неясното й бъдеще, зависимостта й от Русия и Китай и за вилнеещият криминал, част от който е близък до властта. В Белград се укрива беглецът от българското правосъдие Цветан Василев, който, заедно с руските си и сръбски партньори, открадна вложените на българите от фалипалата КТБ, която направи пирамида

59

Анонимен

преди 2 години

Ковид гнездо затваряи

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Белорусия купува газ на фиксирани жени" По принцип Беларус и Русия продават такива .... щото това е единственото конвертируемо на Запад.

57

Анонимен

преди 2 години

Въпреки агонията в момента,има светлина в тунела.Важното е напълно да се изчегърта ГЕРБ/граждани за европейско развитие на Бойко/и тогава нещата ще се оправят.

56

Румен Владимиров

преди 2 години

"Кирова е водила вчерашното парламентарно заседание в грубо нарушение на правилника, в почивката е питала председателя на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова "как да прецака гласуването, обясни Йорданов."-/-/-/-/-/-/- А къде беше вашата чалга калинка Ивчето? Защо не води заседанието при гласуването на този толкова "важен" законопроект или е водила важни разговори на четири очи в нечий кабинет?

55

Анонимен

преди 2 години

Замириса на пърлен каскет!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 То самото намерение да премахнат охраната на главния прокурор е глупост граничеща с престъпление срещу институциите, но те щели да "оправят". Отвсякъде си личат поръчките на Кремъл, да се разчисти пътя на Радев със ВСИЧКИ СРЕДСТВА.

53

Тошко

преди 2 години

има строги началници с казармена школовка - като не изпълнява поръчките го стрижат гола глава и в карцера. Затова се изнервя.

52

Майора

преди 2 години

Тошко не разбрахте ли че за нощо не ставате , дори правителство не направихте, скарахте се със всички и ппростачихте цяло едно поколение! Вървете си!

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Сърбия не е в ЕС и НАТО и са много по-добре от нас." Мхм, последния път като минавах през Сърбия сръбския митничар ме попита дали няма "нещо там". Точно до табелата, на която с ГОЛЕМИ букви пишеше, ако имаме оплаквания и сигнали за корупция да се обадим на едикой си номер. Чак когато му казах да ми върне българския паспорт и му подадох немския изчезна като попарен някъде и ме пусна друг негов "колега".

50

Анонимен

преди 2 години

"Ще се опитаме да оправим глупостите, заяви той"===Как? Като направите още повече и по-големи глупости? Поне до момента сме видели само детинщини. Всички политици в един момент се самозабравят, но тоя и Славчо влязоха в политиката вчера, а прогресираха неимоверно бързо.

49

Анонимен

преди 2 години

Не може главния прокурор да е без охрана. Както и премиера. Не че го опазиха да го снимат как спи де ама както и да е. В Италия си пазят главния прокурор ние не го пазим понеже явно тука е като Люксембург или Швеция спокойно и няма кой да му навреди. Омразата не води до нищо добро.

48

Анонимен

преди 2 години

Заради вас в момента хората са на улицата.Като не можахте да съставите правителство,поне актуализирайте бюджета да се успокои народа и да получи поне малка компенсация.Подредете приоритетите си и смирете егото си.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "Сърбия беше много по добре от нас" Помним, помним. И хуманитарната помощ за сърбите, и нелегалния внос на гориво и други неща помним, но май ти не помниш. Нейсе, това е друга тема, няма смисъл да ви даваме възможност да тролите И по нея .....

46

Анонимен

преди 2 години

До нормално е Нормално е когато нямаш отговор за опорката си просто да скочиш на следващата от листчето от инструктажа от Москва. :)))))

45

Откакто

преди 2 години

НСО се преобразува на продуцентска филмова компания за поръчкови компромати и фалшификати, не мисля, че има много мераклии сред политиците НСО да се навърта около спалнята им.