133

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е опасна и има починали вследствие усложнения. Със сигурност е така. Няма начин да няма и някакъв процент опасност. За съжаление на никой не е гарантирано дали няма да изтегли късата клечка. Но си задавам и друг въпрос, напоследък покрай процедури за разкрасяване си уголемяваме разни части от тялото, фитнес маниаците приемат какви ли не "добавки", но никой не се замисля какво си вкарваме в тялото и какво ще се случи след време? Ако ваксината като ботокса подмладява, опашки ще има......

132

до 146

преди 2 години

Да, затова ще те послушам теб а не академика. ;-)

131

Коч

преди 2 години

Моите уважения към г-н Петрунов, но той е специалист по алергология и имунология(разработва алергенни препарати и имуностимулатори). Вирусите не са му сила.

130

Анонимен

преди 2 години

Коя имунизация? На всеки шест месеца? Нямате срам продажници, не се натъпкахте с комисионни от ваксините! Дано горите в ада!

129

Врабчето

преди 2 години

До АнонименПродължавай да мислиш и не бъди овца!

128

Анонимен

преди 2 години

До 136 "чувстват добре и нямат странични ефекти.Даже се шегуваме, че са си същите, не са се променили по никакъв начин." За съжаление има много такива изказвания на ваксинирани, които са се оказали последните им думи. Можеш да намериш истории на починали след ваксина, които точно такива неща са поствали в социалните мрежи преди да починат.

127

Анонимен

преди 2 години

Смъртността от вируса и без това е нищожна, а като спрът да приписват на ковид-19 всеки починал както в Англия и Израел, става още по нищожна.

126

Анонимен

преди 2 години

И тоя е лапнал парички, за да говори измислици. Предатели!!!

125

Анонимен

преди 2 години

До do 88 - а защо растат случаите в Англия и Израел, нали почти цялото възрастно население е ваксинирано.

124

do 88

преди 2 години

Много се спекулира с растежа на случаите в Англия и Израел. Растат случаите, но смъртността на фона на многото заразени е минимална. Те изначално това твърдяха, че искат да постигнат. Не е като страната да е парализирана и да не може да се справи с многото хора в интензивните. Естествено едва зимата ще си проличи дали това не е заблуда.

123

Анонимен

преди 2 години

Всички мои познати лекари, препоръчват ваксиниране. Аз им вярвам. Имам доста приятели и в България и в чужбина и наистина си проведох собствено проучване, засега всички, които се ваксинираха от тях се чувстват добре и нямат странични ефекти.Даже се шегуваме, че са си същите, не са се променили по никакъв начин. Засега се въздържам, защото имам леки проблеми с кръвното, но наистина започвам да се замислям за ваксиниране. Не че някой го вълнува.Страхувам се само за евентуални усложнения.Но....

122

Анонимен

преди 2 години

Той е луд тоя, гледах го. Има тежки неврологични проблеми, а и като цяло болнав вид. И ЕГН-то му издиша... време му е да почне да трупа точки за Горе, а не да се пеняви по талавизора.

121

kk

преди 2 години

До доктор Учвбник от 1985? Колега, медицината доста се е променила и напреднала от 1985. Дано не лекуваш пациентите си по знанията си от 1985

120

+++

преди 2 години

Хайде да се съберат всички имунолози и вирусолози и да излезнат с едно становище,а не един казал едно другия друго.До момента всички изследвания в полза на ваксините се провалиха.Значи и ваксинираните боледуват и разнасят вируси.Трудно прекарват вируса хора със слаба имунна система, независимо дали си ваксиниран или не.Много преболедувахме вируса леко.Всеобщо мнение е че се оказва ненужен натиск за ваксинация в полза на паричните потоци които течат в "неизвестна посока" и банкова сметка.

119

Анонимен

преди 2 години

123 и доц. Мангъров ли е ниско образован? Гледай си себе си и се ваксинирам всяка година до живот ЩОМ ЖЕЛАЕШ. И това, че накой не се е ваксинирали срещу Корона вирус не означава, че е антиваксър. Масата от тях, както и доцента са ваксинирани, но но отказват само тази ваксина.

118

Обективно до 122

преди 2 години

ИСТИНСКИ МЕ РАЗСМЯ! Не ползвам алкохол - вреден е за клетките! А ти как разбра, че съм алкохолик? Защото съм се излекувал, както и цялото ми семейство, Без Ваксини ли???Или да?

117

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че има основание да се ваксинират колкото се може по-често хората! Печалбата на производителите на този имитиращ продукт, наречен "ваксина" е доста добро основание за тях!

116

Анонимен

преди 2 години

До 119 явно жувееш още в пещерата! Не можеш да четеш или не разбираш прочетеното! Има много ваксинирани в Израел, САЩ починали! Виж интервюто на Ерик Клептън, защо отлагат концертите му и дали ще има такива, ако разбираш малко английски! Има доста прости или опростяли хора, но с това си изказване биеш върховете - с извинение!

115

Анонимен

преди 2 години

*** многоо мрази, да му се казва какво да прави! Дори и от академици!

114

Анонимен

преди 2 години

Обаче ваксотроловете са много безидейни... Някой подхвърли някаква реплика и те веднага клъвнат и започват да я прилагат за щяло и нещяло... Така си проличава, че нямат аргументи и спор с тях е излишен. Досадни са...