62

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист - Пак нищо не каза. Единствените дълги но празни постове са твоите.

61

До Германец

преди 2 години

Не те знам германец ли, туземец ли, ама точно истинските лекари не се ваксинират с нещоси, кръстено ваксина!Почакай и ще видиш, а ако можеш и ще разбереш.... , което е съмнително;-)

60

Анонимен

преди 2 години

Мицотакис е виден сатанист,който продава народа си. Лекарите им са добре дошли навсякъде, но здравният геноцид ще е брутален. Скоро и други сфери и накрая всички..

59

Махмуд

преди 2 години

До Гирманица - Сали, прибирай се тати каза че щи ядеш боя дето говориш за виксини и ксперименти. Ако си правят ekcтрeмeнти с теб хубав ли ще ти е?

58

Пуржо

преди 2 години

Да ги вземем при нас. Нали все не стигат. И щом не са ваксинирани - на минимална заплата. Все пак са второ качество хора.

57

Германец

преди 2 години

Медици, медици, колко да са медици? Най-вероятно говорим за санитари или сестри (макс). Образованите хора, лекарите отдавна са ваксинирани.

56

Муахаха

преди 2 години

Никоя Работа и Заплата не си Струва Живота Ви - 10 000 медицински работника избрали Живота!!Явно и те са необразовани и пр0сти Антиваксъри като Ганио, нали?!

55

До Живко

преди 2 години

Стой си във Варна, Живко и не давай акъл на гърците! Ако бяхме по-умни от гърците, държавата ни щеше да е по-богата от тяхната, но не е!

54

Анонимен

преди 2 години

Кал-Ел, нали знаеш, че Бау е най-нескопосаният тpoл в този форум и не си заслужава да му се обръща внимание.

53

ъъъ

преди 2 години

Браво на тия 10 000! А Мицотакис спешно да ваксинира членовете на правителството и да ги командирова в болниците и хосписите да помагат "до края на пандемията".

52

Бay

преди 2 години

До Кал-Ел хубаво, ама ако протестират 10 роми им помагай. :D

51

Кал-Ел

преди 2 години

До Бay На геноцидаджия ли ще ми се правиш ве непрокопсаник? Всеки човек е важен! Кой ти дава право да изчисляваш приемлива бройка за дискриминиране!? Да не се помисли за Сталин или Хитлер? Нямаш качества да си балансьор в играта на другите хора. Мислиш ли, че това е случайно? Народа си има поговорки за всичко, едната е - Господ, на бодлива крава рога не дава.

50

В

преди 2 години

знак на протест ВСИЧКИ медици да напуснат!!!!!!!!!!!! Взеха ги за канарчета!!!! Дори не им казват истината, за това което се пробват за лекуват!!!!!

49

Смях!

преди 2 години

Да бе да ! Ей така с лека ръка ще се разделят с лекари ли ? Хайде стига с този цирк ! Ако не там, до другаде ще си намерят лесно работа !

48

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

Още не смеят да им кажат... Че тези които се набодоха през януари-февруари вече са "неваксинирани"- според дефинициите на Новото Нормално... Хехе трайте и боцкайте, да видим докога ще издържите

47

Хмм

преди 2 години

А лекарите сигурно са технически лица. В края на краищата лекарите владеят сложен занаят, който изисква комплекс от специални умения. Всичко това на гръцки се нарича техне.

46

Анонимен

преди 2 години

Лекари не се произвеждат на поточна линия, или разчитат на азиатските и африканските лекари стигнали до тях да лекуват? Да уволняваш, да глобяваш специалисти, само защото мислят и имат воля да си отстояват правата? Слушалки МВФ и папкаш.

45

Кал-Ел

преди 2 години

До Бay Какво значение има дали е един или 100 хиляди? Ако стоиш със затворени очи, ще стигнат и до теб. Да не мислиш, че ще ти се размине? Предателите ги мразят и двете страни.

44

Анонимен

преди 2 години

Лекарите им са ваксинирани. Други са изхвърчали от работа. Знам го от колега-грък.

43

Кацаров

преди 2 години

Вече си е загубил мястото в дледващото служебно правителство. Най-вероятната номинация е Мутафчийски.