48

преди 16 години

Аз предлагам Бойко да стане шеф на пожарната, Първанов втори водещ на предаването на Божидар Димитров, Доган - главен мюфтия в Родопското село Лъки, Царя да стане изпълнителен директор на Еврофутбол, Станишев да вземе най накрая да се ожени и да заведе жена си на дълго околосветско пътешествие. При така стеклите се обстоятелства аз поемам кормилото на държавната власт! Всякакви оферти, запитвания и интересни предложения за източване на държавни пари на мейл: dalavera***government.bg

47

el

преди 16 години

Байко Борисов не може да направи компетентно правителство.Той е не професионалист ,нека да е кмет на София докато не се научи ,защото такива ще направи ,че сегашното правителство ще ни се вижда успешно.Нека изберем тези ,които вече са доказали ,че могат ,че при тях се чустваме защитени.Най-успешните правителства досега са на Иван Костов и НДСВ.Може и да са крали,но разумно без да докарват страната до фалит ,както правят БСП.На следващите избори трябва да гласуваме разумно ,а не защото ни харесват медиините изяви и обещания на някой си кандидат.

46

преди 16 години

simaite wilata, i dnes da wlisame w prawitelstwoto,

45

Николай Христов

преди 16 години

Докато се ТУТКАМЕ ТЕ ЩЕ ни ПОГРЕБАТ И НА*БАТ!!!!КОЛОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ЕЛАТЕ!!!!!ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!!!!!!САМО ЗАЕДНО КАКТО ВИНАГИ СМЕ УСПЯВАЛИ!!!

44

Memox

преди 16 години

Може, може и още как. всичко опира до вяра.Ако много хора повярват, че могат те ще успеят. Може да звучи наивно, но историята показва, че така се получават нещата.

43

Настрадин

преди 16 години

Оставката на кмета не се иска пред парламента. За мен е по-добре Бойко да си стои кмет, отколкото да е нещо повече. Не му е мястото там на това искане.

42

преди 16 години

Даа,България сме.Нямам нищо против вота да успее.Не съм избирател на БСП.Няма никакви гаранции,че едно следващо управление ще е по-успешно.И тъй я караме в омагьосан кръг. Избори-протести,избори-протести.Вече има няколко центристки партии.Без някаква коалиция между тях едва ли ще мине.Тогава за почват безпринципните компромиси и пукнатините в управлението. Не може всички да гласуваме за едно и също-СДС,ДСБ,НДСВ,БСП.То затова е демокрация,а не еднопартийна система.Някои от тук пишещите просто трябва да се примирят с това,че всеки е различен.И гласува за когото иска.И да уважават неговия избор,а не да го оплюват.

41

преди 16 години

38 първо се научи да четеш после пиши. Оставката на Бойков също се иска освен ако кмета на София е някой друг.

40

преди 16 години

Извинявам се на тези, на които звуча демотивиращо.Просто ме е яд, че нищо не е в състояние да промени нещата...И аз искам да живея в по-нормална държава, но тези така са се окопали и уяли, че нищо не може да ги помръдне!

39

преди 16 години

Силно се надявам тоя път протестите да са по-агресивни, та полицията да има причина да се намеси и да ги пребие, да ги полива с вода и да ги спука от бой... както се прави в демократичния свят!

38

преди 16 години

Да бе, а как така стана, че няма да искат оставката на Бойко или много са доволни тия клоуни от кмета на София! Пожарникарския маркуч си личи в тая "Справедливост" като брадавица на , поредните блюдолизци на ГЕРБ! Тъжен смях, жалко на България!!!

37

Pesho

преди 16 години

писнало ми е да слушам и чета песимисти. не само демотивирате себе си но и другите! стойте си в къщи и мрънкайте.днес съм на протеста и аз. не съм нито пенсионер, нито нищо. на 25 години съм, имам си работа и приятелка и искам да живея в една поне малко по-добра България.

36

преди 16 години

А ти помниш ли как ги даваха по телевизията, как си пеят партизански песнички в барчето на събранието??? И ако мислиш, че си им секнал далаверката.....много се лъжеш! Тя просто намя секване!

35

преди 16 години

А помниш ли 1997 г. как се изнизваха под кордон от паламента... И се чудеха: абе този народ верно иска да ни линчува! Мн е лошо като секнеш на някой дългосрочната далаверка...

34

преди 16 години

taka triabva! vsichki tam!! dano nai nakraia se stresnat tezi ot pravitelstvoto

33

преди 16 години

Ба, това е обречено на неуспех. Безмислица.Направете протест против корупцията, против мафията и смешателството на управлението с нея.. това ок.Но слогана на протеста да е "Искаме оставката на всичко и на всички" е малко тъпо.

32

Там съм !

преди 16 години

А ти какво предлагаш да се направи , всеки да си седи в къщи и да чака нещо да се случи от небето ли ?! Протести - ПОСТОЯННО , докато не се постигне целта - омитането на това прогнило правителство !!!

31

Versed

преди 16 години

...Хубаво де, ама пък защо бат' Бойко ?!?!... Нима го слагат в същия кюп със Станишев ?!?!... Ей, има някой, който манипулира цялата тази работа. Твърдо съм против червеното правителство, съжалявам, че няма да мога да съм там, ама пък не разбирам защо намесват и други... да бяха предложили да свалят и Папата в Рим :-))))))

30

НАстрадин

преди 16 години

Можете да се вдигнете, да правите протестни шествия.. да се види че и вие не сте доволни и че се интересувате. Трябва да ни дават по BBC!

29

Настро

преди 16 години

Аа какво сме? Ехх... ами България сме... май,все още. Ти в Гърция ли мислиш, че си?По твоята логика, като след тия ще дойдат пак маскари, хайде да оставим тия да си довършат.. да не ги бутаме и притесняваме.Така всички следващи ще са още по нагли и неебателни.11 години минаха от последните подобни протести (дано поне 2000 човека да се съберат отпред). А тия които идват след това, да се готвят за същото, ако вършат работа. Пък ти си стой и гледай сериали.